Ga naar inhoud

Keessie

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Keessie

Profile Information

  • Plaats
    Son

Overige

  • Vagcom
    ja, 11.3

Keessie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Probleem heb ik gisteren opgelost. Ik heb de oude code van de 23byte boordnet in die van de 30 byte geplakt en aangevuld met 14 nullen. En daarna met de longcoder het een en ander aangevinkt voor de juiste opties. De fout is dus geweest dat ik dacht dat je alles met de longcoder goed kan coderen.
  2. Ik heb inmiddels van alles geprobeerd. Probleem blijft het zelfde. Voor de DRL heb ik Byte 0 bit 4 aangevinkt. Ik probeer nog voor de zekerheid een nieuwe lichtschakelaar. De 1K0 941 431BM, er zit nu een 1K0 941 431N in. Krijg ik binnenkort binnen. Ik heb de electra schema's nagekeken in Elsawin, daar niks kunnen vinden wat af zou moeten wijken. Heeft iemand nog een idee wat het zou kunnen zijn?
  3. Zo, alles is ingebouwd! Maar nu heb ik nog iets raars. Als ik de stadslichten wil aanzetten gaan ze uit. Als de lichtknop op nul of op automaat staat gaat ie wel aan? Lijkt wel een inverse. En mijn mistlampen gebruiken als DRL werkt ook niet meer. Staat wel aangevinkt. Het verlichten in de bochten werkt wel met mijn mistlampen. Heeft iemand enig idee? Ik heb overigens van de long coding screenshots gemaakt van alle bytes, werkt goed!
  4. Oké, dank je! Mocht ik er niet uitkomen, laat ik het even weten.
  5. Staat in het blauw, de 3C8 en 30 byte
  6. Weet iemnad wat de verschillen zijn tussen 3c8 937 049S en de laatste versie 3c8 937 049AC?
  7. Heeft er iemand ervaring met het vervangen van een boordnet? Fysiek het vervangen gaat me wel lukken, maar hoe zit het precies met het programmeren met vcds? Dat lijkt mij het moeilijkste. Ik heb nu een highend 23byte ( 3c0 937 049L) met fsh en wil een 30 byte highend met fsh(3c8 937 049S) inbouwen.
  8. Beide codes zijn geaccepteerd, dus kan ik de hardware installeren? Of moet er nog naar andere dingen gekeken worden?
  9. Dus dit even checken met vag-com: In comfortmodule Byte 14 bit 7 aanvinken en Adres 52 Door Elekt. Pass. code met 256 verhogen?
  10. Kan ik dit ook toepassen op mijn passat 3c uit 2006? Lijkt me wel erg handig!
  11. Keessie

    xenon

    Ik ben ook van plan mijn xenon verlichting te vervangen. Ik heb ze van philips gezien de Xtreme vision 4800K bij lichtex.de. Als ik me nier vergis moet ik de bumper demonteren om de lampen te kunnen wisselen.
  12. Passat variant 3c uit 03-03-2006. Motorcode BKP Juni 2011 gekocht. Bij Kmstand: 188.000 3 pompverstuivers vervangen, was 100% coulance. Waarschijnlijk had de vorige eigenaar al 1 pompverstuiver vervangen bij 150.00 Km. Toen ik de auto had gekocht, ben ik er snel achter gekomen dat mijn tandempomp kapot was en tevens mijn electrische opvoerpomp in de tank. Beide vervangen. Maar eigenlijk hoef je de electrische opvoerpomp niet te vervangen. Deze deed het bij mij niet meer omdat de koolborstels vet waren geworden. Dus als je geld wil besparen is het altijd het proberen waard om de opvoerpomp uit elkaar te halen en deze te reinigen met ontvetter of in een ultrasoonbadje teleggen. Op dit moment is er een terugroep actie voor pompverstuivers. Mijn auto is vandaag bij de garage geweest om te checken of er de juiste pompverstuivers inzaten. De pompverstuivers met code 03g 130 073D of M moeten vervangen worden. Bij mij was alles in orde.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden