Ga naar inhoud

Khan

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Khan

  1. viewtopic.php?f=125&t=29556 Da's handig. Maar mijn vraag voor de metalen lipje staat nog..
  2. Oke gelukt, maar nu is zon metalen lipje naar binnen gevallen . Neem aan dat alles nu los moet om dat eruit te krijgen? En nog een vraagje, hoe leid ik de kabel netjes naar het dashboardkastje?
  3. Bedankt voor de reacties, maar heb inmiddels een Yatour interface gekocht. Hoe krijg ik het paneeltje los om de RNS300? Met platte schroevendraaier omhoog wrikken?
  4. Halo, Ik wil mp3's branden om af te spelen met de RNS300. Ik heb nu verschillende snelheden geprobeerd (8, 16, 32), bij iedere cd geeft de RNS300 aan dat de CD fouten bevat. Ik heb nog wel een oude gebrandde mp3-cd liggen die wel wordt afgespeeld. Ook heb ik een wisselaar maar heb begrepen dat die alleen audio-cd's afleest? Wie helpt me uit de brand.
  5. Maar kun je dan niets met die gemeten afstand? Instellen bij welke afstand er constant gepiept moet worden? Dat weet ik niet . Maar als een voorwerp te dichtbij staat dan wordt deze niet waargenomen. Ik denk dat ze al op de minimale afstand zijn ingesteld voor het constant piepen, zal ook wel het meest logische zijn.
  6. Niet mogelijk lijkt mij. De sensoren zenden een ultrasoon signaal uit, deze worden vervolgens teruggekaatst door het voorwerp, de reflectietijd wordt gemeten en zo de afstand bepaald. Wil je de gevoeligheid verkleinen zou je, of meer sensoren moeten installeren, of de hoek waaronder het signaal wordt uitgezonden veranderen.
  7. Dan moet die wel heel goed hebben gekeken, ik zie amper verschil, tenzij de motorkapje eraf is, dan zie je als het goed is wel verschil. Je ziet dat vrij makkelijk aan de motorafdekking en de stekkers rechtsboven het blok voor de DPF sensoren Lekker duidelijk.
  8. rondkijken voor één met bosch verstuivers Hoe zoek je daar nou op op marktplaats?
  9. Ik ben aan het kijken voor een 3c voor mijn vader. Hij wilt een TDI met automaat, dus een 2.0 DSG.. Ik vroeg me af of na het vervangen van de verstuivers het probleem zich niet meer voordoet. Dus dat alleen de verstuivers die in de fabriek gemonteerd zijn slecht zijn?
  10. Hoi, Zoals vermeld in de titel krijg ik de auto niet op slot van een afstandje. Ik moet echt met de sleutel de raam bijna aantikken wilt 'ie na een paar keer drukken werken. Batterijen heb ik al vervangen. Ik dacht misschien dat de sleutels opnieuw gesynchroniseerd moeten worden. Kan dit kloppen? Zoja; hoe doe ik dit? MVG.
  11. Waar precies vind ik die verbinding?
  12. Halo mensen, Het airbag-lampje brandt continu bij mijn Passat 3BG uit 2003 met een peep als ik het contact aan zet. Ik had gehoord dat er dan een stekkertje los zit onder de passagiersstoel oid? Hoe krijg ik dit lampje uit? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden