Ga naar inhoud

ehasalm

Members+
  • Aantal items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ehasalm

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Midden Limburg

Overige

  • Vagcom
    Vagcom 3.11

ehasalm's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, Januari vorig jaar heb mijn 3BG verkocht omdat de koppeling te zwaar voor me was, in de tussen tijd heb twee auto veranderd maar geen plezier mee, nu heb ik beslist om terug naar de Passat world te gaan...... Ik heb mijn ogen op een 3C uit Nov 2008 met 2.0TDI en DSG bak met 160000km, volgens de RDW gegevens heeft de auto Type:AACBABX0 en google zegt dat het een CR motor is (BKP in dit gevaal, denk ik?), morgen ga ik de garage bellen om dit zeker te weten en ook meer over de auto te weten voor ik 170km naar de garage rij. Mijn vraag of de BKP problemen vanaf een bepaalde bouwjaar opgelost zijn? De tweede vraag is of de 6 vers. DSG van de Passat een bekende ziekte heeft, ik hoor vaak dat de 6 vers. DSG van de Golf voor 2007 veel elektronica problemen heeft maar ik weet niet veel over de Passat DSG. Alvast bedankt, Hassan
  2. sleutels met vagcom inleren of moet ik ook de transponder weer inleren
  3. Hallo, ik heb een 1.9TDI 2003 AVB met tacho nummer : 3B0920827A , ik ben op zoek naar vol-FIS tacho, ik heb een met nummer 3B0920847E van V6 TDI gevonden, weet iemand of dit op mijn auto werkt? of ja wat heb ik nodig behalve de km stand coding? alvast bedankt,
  4. bedankt, nog vraag over de bekabeling, kan de stuurdoos ergens aan de achterkant geplaatst worden, ik begrijp dat wat nodig (behalve de bekabeling tussen de stuurdoos en de sensors) is + 12 volt, massa, en can-bus, zijn die ergens aan de achterkant te krijgen?
  5. ehasalm

    vraagje over PDC inbouwen

    Hallo, een vriend van me wilt OEM PDC in zijn 3C sw 2007 inbouwen, hij vraagt af of ie een nieuwe achterbumper met PGC gaten nodig heeft, of zit er al een plek waarin de PDC sensoren kunnen aangesloten worden en gaten boren is de enige wat nodig is?
  6. ja idd, ik heb al een offerte bij AM prodcuts aangevraagd , op google zie ik mensen met goede ervaring, maar ook andere met slechte ervaring, ik weet niet hoe betrouwbaar zulk systeem is.
  7. thanks iedereen ik heb ook verder op passatworld.com gelezen, en idd, het is niet een makkelijke plug and play verhaal, dus ga ik niet beginnen. de vraag nu is of er een manier waarmee de koppeling soepeler mag worden of met kortere beweging lengte, andere merk koppeling oid? is Sache een optie of hij zwaarder op de voet is?
  8. Hallo vw experts en fans door een slechte knie die de Passat koppeling maar slechter maakt, zit ik nu te denken of het mogelijk van handgeschakeld naar aut. om te bouwen? ik heb een 2004 1.9TDI 74kw AVB, welke versnellingsbak komt met deze motor? op ETKA staat 4 traps EPT en EPV en 5 traps, en wat heb ik verder nodig behalve de bak en aandrijfassen? ik heb veel op mijn auto besteed en bijna alles vervangen, daarom wil ik hem niet inruilen maar liever naar aut ombouwen indien dat niet te duur is.
  9. ehasalm

    Passat

    off topic: hoe noemen deze velgen? zien er erg goed uit
  10. de makkelijkste optie is NAT, see attachment.
  11. zoals in Jeroen topic, je kunt de hele kabel niet makkelijk loshalen, je mag beter de kabel vanuit de oude fan knippen en aan de nieuwe fan solderen, en dat hoe ik het vorig jaar gedaan heb, kijk de bijlage hoe de kabel loopt, hij loopt ook naar airco compressor, claxon en motorkap sensor.
  12. als de abs/esp lampen branden trap de rempadel en controleer of alle remlampen branden, het kan zijn een remshcakelaar of remlampje die af en toe niet goed doet , tenminste dat was het geval met me waar een lampje kapot was, en die abs/esp lampen branden nooit meer daarna.
  13. ehasalm

    VAG-COM KABEL?

    je hebt gelijk, eerste dacht ik dat hij goedkoper is, maar idd hij is durder, ik heb hem op ross-tech.com (V.S) voor $250 zonder canbus, en $350 met canbus gevonden
  14. ehasalm

    VAG-COM KABEL?

    binnen 3 maanden heb ik twee kabels gekocht, de eerste kabel heeft na 4 keer gebruik kapot gegaan, de tweede ging twee uur geleden ook dood na 3 keer gebruik... dat koste me 44 euro, 25% van de originele kabel prijs dus....ik zou liever de originele kabel kopen....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden