Ga naar inhoud

dieselaar

Members+
  • Aantal items

    1740
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

Berichten die geplaatst zijn door dieselaar

  1. 9 hours ago, Sharkyvr said:

    auto is voor de lekkage op de brug geweest, garage zegt dat het niet uit de bak komt, maar ergens aan de linkerkant van de cilinderkop.
    Maar kon niet duidelijk zien helaas.
    iemand tips?

    Waar zit de carter ventilatie aansluiting op de cilinderkop? Ik heb gehad dat de O ring lekte en dat gaf een aardige olie bende. 

  2. De werking van je waterpomp kun je controleren door het dunne slangetje van je kvs reservoir los te maken en even de dop can het kvs reservoir los halen,slang er in hangen starten en kijken of er kvs uit het slangetje komt. Als er geen kosten uit komt is je waterpomp kapot. Deze hebben kunststof schoepen en die breken na verloop van tijd.  Gebeurde bij mijn passat na 80.000 km na distributie wissel inclusief waterpomp. 

  3. 225-45-17 en wat is de ET waarde van de velgen?

    Een voorwiel aangedreven 3BG heeft ET37 en een 4Motion ET 45. Nu zit er nog wel wat speelruimte dus als de waarde er 3 boven of onder zit zal het geen problemen geven. 

  4. Bel eens wat sloperijen af zou ik zeggen. Als je de computer nieuw moet kopen is de Passat Total loss maar als je voor een paar tientjes een andere computer kan kopen valt het nog mee. Misschien moet hij nog wel ingeleerd worden maar daar zal op het forum ook wel iemand zijn die daar mee kan helpen.

  5. Ik vermoed dat een pasklare sportdemper niet verkrijgbaar is aangezien niet veel mensen hier een sportdemper onder plaatsen. Misschien een linker W8 demper met een verloopstuk of ergens een demper op maat laten maken. 

    EPS in Kiel Windeweer maakt uitlaten naar wens en op maat. Misschien is dat interessant.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden