Ga naar inhoud

swenky

Members
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over swenky

Profile Information

  • Plaats
    gelderland

swenky's Achievements

0

Community reputatie

  1. Jep 1-0 Matthijs haha! Door jouw tip ben ik ook even verder gaan zoeken. Dus bedankt daarvoor. Maar hij loopt weer helemaal super net even flink stuk gereden.
  2. Nick ook bedankt voor de reactie kerel, maar garage's heb ik al zoveel geld heen gebracht, dacht fix het zelf wel n keer. Passat van je stond er trouwens gister weer dik bij (ik was toen net onderweg naar de garage). Ding is echt super netjes en goed gepoetst ook weer.
  3. Vandaag toch nog zelf even aan het zoeken gegaan en met succes. Het dunne buisje wat helemaal voor bij t schutbord onder aan de dikke luchtfilterbuis zit hing los. Waarschijnlijk gebeurt met het monteren van de carterventilatie in al t geweld (met beleid). Mannen bedankt voor jullie snelle reactie. Altijd handig van die goeroe's op n forum hou ik zeker in mijn achterhoofd voor de volgende keer
  4. Ik dacht zelf ook aan n vacuumlek vandaar dat ik de carterventilatie en over/onderdruk slangen bij de remverdeler al had vervangen. Deze waren in zeer slechte staat. Wel vreemd dat als de lmm losgekoppeld is de passat duidelijk beter loopt. Barry thanks voor je reactie, woon in bemmel. Is dus n km of 50, goed te doen. Maar Vdub is automonteur dan?
  5. Beste lezers heb onlangs vacuum slangen en de buis met potje van de carter ventilatie vervangen omdat deze poreus en gescheurd waren, en het motor management lampje brande. Nadat alles vervangen was passat gestart en haperen, stotteren, slecht stationair lopen en inhouden bij rijden vooral in de lage toeren. Storingslampje wel uit. Dus toch maar even computer uit laten lezen hieruit bleek dat de passat te arm liep, maar niet waardoor. Vervolgens maar met de monteur n proefrit gemaakt. Hij besloot de luchtmassa meter maar los te koppelen en gelijk liep hij n stuk mooier. Vandaag dus nieuwe lmm gemonteerd, computer gereset en.... Weer haperen en inhouden. Heeft er nog iemand n idee wat er zou kunnen zijn? het gaat dus om n 2003 3bg 2.0 20v met 150.000 op de teller. Alvast bedankt
  6. Laatst n setje voor de 3bg gehaald bij de stealer. Was 65 euri kwijt, vond ik nog meevallen.
  7. swenky

    Zwarte Grill

    Mooi spul idd. Mijn zwager heeft het besteld bij conrad.nl Binnenkort ff op de seat uitproberen, pas als t resultaat goed is ga ik het op de passat gebruiken.
  8. Ja ik laat m maar gewoon vervangen. en ga weer lekker zonder zorgen rijden, dat rijd toch n stuk lekkerder! Bedankt voor de reactie's!! (mag n slotje op)
  9. Wietse, ik vind het ook maar vreemd. Maar toch kom ik overal bij die km-stand uit. Terwijl ik ook duidelijk zeg dat hij nog nooit vervangen is..
  10. Ja lijkt mij ook maar het beste in dit geval. Gezien de 5 jaar al ruim verstreken is. lijkt de kans op uitdroging v/d riem wel aanwezig. Maar die 180duizend lijkt mij ook wel erg laat. (vreemd)
  11. Heb je de blokken wel goed bekeken, rondom. Mij overkwam laatst hetzelfde, ik de wielen eraf gekeken en leek goed. Tot de klauwen eraf waren toen bleek dat de blokken voor helemaal scheef afgesleten waren en kreeg ik dus wel de melding. Dit is niet te zien zonder de klauwen te verwijderen.
  12. Ik heb vorig jaar n 3bg 2.0 20v benzine gekocht, met toen 100.000 op de klok. Bij de aankoop was het volgens de garage niet nodig de riem te vervangen (dit hoefde pas bij 180) Dus ik gelijk na gevraagd bij de lokale dealer en die zij dat dit klopte. Maar aangezien de passat van 2003 is lijkt mij het niet vreemd de riem toch te vervangen?? Inmiddels is de km-stand 118000, wat zou ik doen. Beter n nieuwe riem als het blok in de soep.
  13. swenky

    Naam van deze velg?

    Is dit niet de Mallory 18 inch. Wel n strakke velg hoor heb ze nog niet onder een 3bg gezien, ik zou zeggen proberen dan maar!
  14. Die van ons zijn toevallig gister vervangen, zoals ik al zij geheel kosteloos.
  15. Ik rij zelf ook n 3bg 2.0 n 20 klepper, en kreeg vorige week ook bericht dat hij terug moet voor 4 bobines. Worden geen kosten voor in rekening gebracht gellukig maar schijnt n nogal dure operatie te zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden