Ga naar inhoud

Phoenix2560

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Phoenix2560

Profile Information

  • Plaats
    Kessel

Phoenix2560's Achievements

0

Community reputatie

  1. Vandaag langsgeweest bij Vandervelden in Zoetermeer. Zeer vriendelijke ontvangst, professionele plaatsing. Ook even mogen gaan kijken tijdens de werken en een woordje uitleg gekregen. Toegekomen om acht uur vanmorgen, buitengereden iets na één uur vanmiddag, ze hebben er dus wel wat werk aan gehad. Ook wel bluetooth carkit moeten monteren, daarom misschien iets langer geduurd. Ziet er heel mooi uit, een pluim voor de mensen bij Vandervelden! Ziehier enkele foto's:
  2. Vanmiddag kreeg ik telefoon van D'Ieteren, de Belgische VW-importeur, als antwoord op een mailtje dat ik enkele weken terug stuurde met als vraag de beschikbaarheid van de RNS NaviLock in België. De man wist mij te vertellen dat deze vanaf nu bij de Belgische dealers te verkrijgen is. Helaas heb ik hem moeten melden dat ik reeds in Nederland een afspraak had gemaakt, maar misschien dat deze informatie voor andere lezers op dit forum interessant kan zijn...
  3. Woensdag 16 maart heb ik afspraak bij Autoservice Vandervelden in Zoetermeer. Dit voor het plaatsen van nieuwe RNS510, navilock en ook nog als extraatje de Mobridge bluetooth carkit. Ik kijk er naar uit. Foto's volgen van zodra alles geplaatst is!
  4. Gisteren stuurde ik naar twee garages in Nederland een mail met de vraag om een offerte voor het plaatsen van een RNS510 en de bijbehorende navilock. Van 1 van hen kreeg ik volgend bericht per mail: Geachte Heer de Rijck, Wij hebben uw mail ontvangen. Het is mogelijk om een navilock te laten monteren. De totale kosten zullen zijn 300,00 euro incl montage. Let wel, het navilock is erg krasgevoelig op het scherm van de RNS 510. Met vriendelijke groet, Bas Bogers Service adviseur Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben, of is dit uit de lucht gegrepen?
  5. Hallo iedereen Enige tijd geleden maakte ik hier al melding van de diefstal van de RNS510 uit mijn Golf 6. Volgende week zou ik de centen moeten hebben van mijn omnium verzekering, en het gat in mijn dashboard begint me toch wel tegen te steken (alsook de stilte)... Aangezien de Navilock nog steeds niet leverbaar is in België, en ik geen antwoord heb gekregen op mijn mail aan VW België of deze in de nabije toekomst beschikbaar zal zijn, zal ik mij voor de aanschaf van een nieuwe RNS510 en de bijbehorende Navilock naar Nederland begeven. Nu is mijn vraag welke dealer jullie mij kunnen aanbevelen, of welke ik beter kan vermijden. Ook maakte ik hier al melding van de goedkope RNS510 bij Navishop.nl en ook de Navilock, zijn er misschien mensen die hier de Navilock hebben laten inbouwen? Zoja, professioneel geplaatst? Bij voorbaat dank, en vriendelijke groeten uit België!
  6. Ik hoop dat deze navi lock dan ook spoedig hier bij ons in België beschikbaar wordt... Trouwens hartelijk bedankt Passat-fanaat voor je antwoord! Misschien is het dan toch verstandiger nog even te wachten met een nieuwe RNS en deze dan hier bij mijn eigen dealer te laten plaatsen inclusief de navi lock. In Nederland zou natuurlijk goedkoper zijn, maar dan denk ik aan de garantie of als er eens iets scheelt aan het toestel. Kan er dan natuurlijk niet meer mee naar mijn eigen dealer. En elke keer de afstand naar navishop vanuit Antwerpen... En stel je maar eens voor dat mijn auto toch nog eens nachtelijk bezoek zou krijgen, ondanks de navi lock... Zou dan ook niet weten hoe het te moeten aanpakken met de dealer, de verzekering, ... Btw Tiguan 2010, inderdaad met de kap erop toch niet het ideaalbeeld, maar zonder valt het eigenlijk heel goed mee. Die paddestoeltjes daar let je niet zo op... Nu kan je tenminste gerust je wagen ergens parkeren. Ik houd jullie hoe dan ook op de hoogte! Groetjes
  7. Hallo iedereen, Ik ben woonachtig in België en ben sinds kort, jammer genoeg, een aandachtige lezer in deze forumtopic. Sinds begin april was ik de trotse bezitter van een Golf 6 Bluemotion, uitgerust met een RNS510. Aanvankelijk was ik niet zinnens dit systeem te nemen, maar het was een toonzaalmodel dat hiermee uitgerust was voor slechts een meerprijs van 500 euro ten opzichte van de RNS310... Ik twijfelde dus niet. Toen ik na de aankoop de RNS eens had gegoogled kwam ik er achter hoe vaak deze gestolen werd, vooral in Nederland blijkbaar. Sindsdien telkens een opgelucht gevoel als ik aan mijn geparkeerde wagen kwam en hij er nog in zat. Dit tot vorige week donderdagochtend, toen ik mijn Golf een rechtervoorruit en een RNS armer voor het huis vond. Gisteren langsgeweest bij mijn VW dealer voor een bestek te laten opmaken. De waarde van dit toestel hier in België in het officiële VW-netwerk is 2418 euro. Ik ben omnium verzekerd en de verzekering zal mij dit vergoeden, min 250 euro franchise. Ik twijfel nu echter wat ik zal gaan doen. Vaak heb ik gelezen van mensen die meermaals slachtoffer zijn van diefstal van hun RNS510. Blij was ik dan ook toen ik deze RNS navi lock op het spoor kwam. Mijn dealer heeft er echter nog nooit van gehoord, dus voor de inbouw zal ik zeker elders moeten aankloppen. Bovendien lees ik op de Nederlandse Volkswagen website dat de RNS510 bij jullie 2299 euro kost inclusief montage. Ook kwam ik op de website navishop.nl, waar de RNS510 te koop staat voor slechts 1409 euro. Iemand een idee hoe het kan dat zij deze zo goedkoop kunnen aanbieden? Is dit wel te vertrouwen? Iemand ervaring met deze winkel? Ook voor de navi lock zou ik bij hun terecht kunnen, zoals al eerder bleek in deze discussie. Hoe dan ook ga ik het eerst eens allemaal laten bezinken, alvorens een beslissing te nemen. Alvast bedankt iedereen voor de vele ervaringen en ideeën. Groetjes uit België!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden