Ga naar inhoud

kraker

Members
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kraker

Profile Information

  • Plaats
    Mijdrecht

kraker's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb inmiddels gezien dat ook het EPS lichtje in het dashboard niet geactiveerd is als de sleutel in het slot gaat, lijkt dus toch meer aan de hand dan alleen de knop???
  2. Hoi Dre, Ik dacht dat er misschien ook passat versies waren waar geen ESP op zit, en dat het daardoor dus in de elektronica aan of uit te zetten was. Zeker omdat hij het voor het programmeren wel gedaan heeft, en nu dus niet meer. Maar ik zal de dealer vragen om eens naar de knop te kijken, wellicht dat dat inderdaad het probleem is. Omdat ook de vooruitverwarming na het programmeren niet meer werkte, en we deze weer aan konden zetten door een bepaalde bit of byte van waarde te veranderen dacht ik dat dit wellicht ook zo voor de ESP zou werken. Jij weet dus zeker dat dit niet het geval is? Bedankt voor je kennis!
  3. Hoi Wulfke, Bedankt voor je eerste reactie. De manier waarop jij het beschrijft is zoals het in het verleden heeft gewerkt. Nu brand er geen enkel lichtje meer op de knop. Als ik er op druk gebeurt er niks, en lijkt het alsof ik het niet aan of uit kan zetten. Daarom denk ik dat de hele functie EPS per ongeluk in de boordcomputer uitgezet is bij het uit programmeren van de mistlampen. Maar nu weet ik dus niet hoe ik dat weer aan kan krijgen, en dat is in de winter toch wel handig.
  4. Afgelopen zomer de S6 DRL ingebouwd op de plek van de mistlampen. Daarna bij de dealer in de Vag-Com mistlampen uit laten programeren. Nadat toen bleek dat de vooruitverwarming niet meer werkte en ook wat andere zaken nog niet op orde waren heb ik die samen met de dealer op weten te lossen. Nu valt mij een paar maanden later op dat ook mijn ESP knop (naast de hendel van de automaat boven de auto-stop knop) niet werkt. Weet iemand of kan iemand me helpen aan de juiste bit/byte die ik goed moet zetten om de ESP functie weer te activeren, of kan het daar niets mee te maken hebben? HELP... ben er al een tijdje zoet mee, maar loop steeds stuk. hulp is van harte welkom!
  5. Ik heb de juiste eibach veren er onder (-3mm) en ook bij mij lijkt de voorzijde iets meer ruimte te houden tussen de wielen en de wielkas. Hoort dus zo.
  6. RAMMEN, BEUKEN, WD40... enz, ik zij toch dat voor lastig was
  7. Ik heb een 3c uit juli 2006 en heb het 4 weken geleden zelf gedaan, bovenstaande was mijn ervaring, ik heb een highline 2.0 diesel dsg. volgens mij is dat exact gelijk aan die van jou, 2 schroeven waren er misschien 4... achter was binnen 15min klaar. voor was 2 uur werk...
  8. achterkant is makkelijk, 2 schroeven per kant en ze zitten er op. Voorkant is een ander verhaal, de veerpoten moeten uit de fusees en om de veren van de schokbrekers af te halen moet je de veer kunnen induwen (spannen) anders krijg je ongelukjes Ik denk dat je het wel zelf kunt, maar een brug is echt een aanrader, anders zou ik er niet aan beginnen. Succes!
  9. Ik rijd sinds vrijdag met een highline, 18inch en 3cm verlaagd met een eibach veren set (pro kit) Heeft me inclusief inbouwen uitlijnen en de veren 250 euro gekost. Kan niet anders zeggen dat dat het geld meer dan waard is. Voor foto,'s zoek je even in mijn verhaal op "van mooie naar nog mooiere passat"
  10. Hallo allemaal, Ga binnenkort voor het eerste met iemand samen in de Vag-Com aan de slag. Na het inbouwen van de S6 DRL wil ik in de Vagcom aangeven dat er geen mistlampen zijn. Ik krijg nu een foutmelding omdat er geen lampen meer in zitten, Weet iemand waar je dit doet zodat ik me straks niet een ongeluk zit te zoeken? Bedankt!
  11. Ik heb daar al eens naar iemand een pb gestuurd -> geen reactie... vandaar even deze poging. maar zal die weg ook nog een keer proberen...
  12. kraker

    nieuwe guymod lampen

    Bij mij zitten ze er ook in. Ben van het weekend naar mijn broer gereden in Hengelo om samen deze mod in te bouwen. Na een berichtje aan Guy had ik de voorbereidde ringen binnen 4 dgn in huis. Het e.e.a. Aangesloten volgens de tips van Guyke en het werkte helemaal super. Als ik de klep voor de gevarendriehoek openmaak zit daar een mooie dimmer die de lichtsterkte regelt. Zodra iemand in de regio Utrecht/Amsterdam me geholpen heeft met de vag-com voor het uitschakelen van de middenstip in de achterlichtunit dan kan ie op de foto. Toen ik de mod liet zien aan Auto protech in Deventer werd daar enthousiast op gereageerd. Na uitleg wie de leverancier is kan het zomaar zijn dat er binnenkort weer 2 setjes bij Guy besteld gaan worden. Kan niet anders dan Guy complimenteren over de kwaliteit van de ringen, de snelheid van leveren en de tips en adviezen.
  13. Ik zoek iemand die me kan helpen met het uitschakelen van de mistlampen (vanwege s6 DRL) en het uitzetten van de rode middenstip in de achterlichten (ivm Guy mod). Is er iemand die me hierbij kan helpen ergens in de buurt van Amsterdam of Utrecht. Woon zelf in Mijdrecht en werk in Zwanenburg.
  14. Hallo Passat liefhebbers, Ik zou graag jullie hulp inschakelen. Ben bezig met het samenstellen van een bodykit voor mijn passat variant 3c De voorzijde en de zijskirts incl lijsten zijn op orde (dankzij mede forum-ers). alleen voor de achterzijde loop ik vast... Ik heb namelijk een afneembare trekhaak, en ik vind mnaar weinig onderdelen die ondanks dat goed passen. Heeft iemand een tip? Het hoeft van mij geen OEM te zijn, dat is de rest ook niet, maar misschien dat het alleen OEM kan? Zie uit naar jullie tips!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden