Ga naar inhoud

rsjabbens

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rsjabbens

Profile Information

  • Plaats
    Meppen

rsjabbens's Achievements

0

Community reputatie

  1. Is deze radio op de een of andere manier te ressetten of i.d?
  2. hallo Remko het gaat om de bovenste uitvoering. Ik heb eens een cd vast in de cd speler gehad en de garage heeft de radio vervangen door een nieuwe ivm garantie. echter natuurlijk een cd uitvoering. alleen mij oude benelux werkt en een hele oude uit 2006 van duitsland maar de nieuwste krijg ik niet aan de gang. De dealer durft het niet aan dat ik een cd koop met de nieuwste kaarten omdat ze niet zeker weten of deze dan werkt. Is hier dan wel iets voor te vinden?
  3. ah sorry, ik schreef al ben totaal nieuw. Maar ik rij een passat 2.0 tdi. neem mij aub niet kwalijk. De radio is nieuw, ongeveer 1 jaar oud. ik wil graag een nieuwere wegenkaart instaleren maar hij pakt deze niet. diegene die ik nu heb voor de benelux pakt hij wel en dan weer niet. gewonnen cd speelt hij prima af. Nu lees ik over een updaten en was benieuwd of deze er ook is voor een cd uitvoering.
  4. Hallo, Ik ben totaal nieuw hier. ik heb ook een passat 3c maar mijn MFD2 rns (bij opstart opscherm) pakt alleen cd. Kan ik deze ook upgraden om kaarten op cd te gebruiken. Hij geeft nu steeds weer op het scherm dat cd niet geschikt is en de cd deed het eerder prima.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden