Ga naar inhoud

HansPas

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HansPas

  1. Wij hebben 2x enkele minuten de motor en wielen laten draaien in D en R. Beide keren moest er nog olie bij. Bij de derde check was het niveau OK. Advies: controleer na enige tijd nog eventjes. Overigens krijg ik nooit een temperatuur van 80°. VagCom geeft als regel 50°-52°; ook na lange ritten. Zorg ook voor een correcte afvoer van de olie. Er zitten uiterst giftige componenten in.
  2. Beetje erg onnozel en getuigend van blijvend gebrekkige intelligentie hoor, om toch maar overal die term te gebruiken. Volgens een artikel in Auto&Tuning is deze naam door een uiterst enthousiaste Autoweek-journalist verzonnen. De VR6-Specialist heeft met deze naam kennelijk een derde bedrijfstak gestart die zeer succesvol is. Het barst er altijd van de DSG's. Ik ben tevreden over het geleverde werk. Enne.... als ik de hond uitlaat, zal ik ze eens vragen wat hun terroristische activiteiten ziin .......
  3. Zelf doen geeft een geweldige knoeizooi. En een ervaren monteur heeft ruim een uur nodig. De kosten zitten dan toch in de olie, filter en afdichting. Dus ben ik maar naar DSG-Dokter in Aalten gegaan (lekker dichtbij). Een monteur doet bijna alleen DSG's. Goed en bekwaam gedaan. Automaat schokt niet meer en loopt weer heerlijk soepel. Niet zelf doen, maar laten doen. Ook goed voor het milieu - want waar laat je de troep????? Groet HansPas VW Passat 3B5 1999 2.5 V6 TDI Tiptronic 322000km gechipped bij 130.000km naar 180PK om Alfa 2.5 JTD er gemakkelijk uit te kunnen rijden op de A18!!!!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden