Ga naar inhoud

fygo

Members
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over fygo

Profile Information

  • Plaats
    Belgie

fygo's Achievements

0

Community reputatie

  1. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    De tussenrubber van de luchtinlaat op de motor en de hard luchtleiding die naar de intercooler was gescheurd en daardoor was het geluid hoorbaar. De olie lekt blijkbaar via de pakking van de carterpan en ook via de behuizing van de olie filter.
  2. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    zal ik van het weekend misschien even testen, heb ondertussen gemerkt dat de rubber tussen de inlaat van de motor en de leiding van de intercooler gescheurd is. ik zit momenteel met een groter probleem, hij lekt enorm veel olie ongeveer een vlek van 20cm diameter per rit.
  3. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    ik heb mijn passat vandaag terug, ik heb hem toch nog laten maken. 550€ dus valt best mee. wat ik nu opmerk isdat hij een stil dof kloppend geluid maakt wat hij daarvoor niet deed, enig idee waarom en of het op te lossen valt? Ik heb gouw even de tdi timing nagekeken en de timing varieerd tussen 64 en 68 (springt af en toe boven de bovenste schuine lijn) wat volgens het programma iets te advanced is.
  4. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    Idd shit happens. het kon nog erger zijn: het dopje dat tegen de kop schiet van mijn schoonbroer die er toen naast stond
  5. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    Idd wat Vdub zegt, zo een klein stom ding zo grote schade. maarja. ik vind het best geinig dat het dopje geen schade vertoont maar het tandwiel wel xd
  6. Euhm ja xd, ligt het daar aan? Door te snel de xenon op te zetten na de motor te starten ofzo?
  7. Hoe haal je die roostertjes eigenlijk zonder schade uit het dashboard?
  8. waar vind je die want k zoek er all een tijdje naar?
  9. fygo

    Comfort module

    Ik heb een passat 3b van 99 en ik denk dat mijn comfort module aan vervanging toe is. Bij het uitdimmen van de binnenverlichting blijft de verlichting soms heel licht branden. Ik heb het zelf ook al gehad dat het licht gedimt werd in de volledig aan stand en als ik met de bestuurders stoel bewoog ging het terug aan. Nu vraag ik me af waar en welke module ik best neem. Is het ook zo dat de standaard afstandbediening voor de centraalvergrendeling in de comfort zit? Ik heb nu een aftermarket geinstalleerd.
  10. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    Ik ben zo dom geweest pot 13mm( steeksleutel 13 maar voor op een rakiak) Ik ga rond horen wat het kost dat terug in orde te brengen, ineens koppakking en kop vlakken dan is hij zo goe als nieuw
  11. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    Never mind. bedankt allemaal maar tijdens het het verbeteren van de tdi timing heb ik men blok omzeep geholpen, mmpot tussen de poelie. de timing is nu volledig omzeep, misschien zelf de kleppen geraakt. ik ga hem te koop zetten.
  12. Ik heb nu al enkele keren voorgehad dat de twee standaard schermpjes op mijn tacho (Passat 3b bj98) niets weergeven. Als ik dan het contact afzet en erna terug opzet geven ze weer netjes de km en tijd weer. Wat kan hier de oorzaak van zijn?
  13. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    Bedankt voor de tips. Ik heb een log gemaakt van groepen 3, 8 en 11. LOG-01-003-008-011.rar log.xlsx
  14. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    http://www.detdisite.nl/pomptiming.htm Op deze site heb ik gevonden hoe je zelf de timing kunt aanpassen, gewoon de pomp een beetje draaien?
  15. fygo

    Vermogen dipjes TDI

    Goed, zal ik doen. bedankt. Ik heb daarjuist weer de tdi timing bekeken en weer hing hij heel laag (rond de 30). Zou het zijn dat de dieselpomp aan zijn einde toe is en hiervoor zorgt? Of de N146 die in de pomp verwerkt is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden