Ga naar inhoud

vdb

Members
  • Aantal items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vdb

Profile Information

  • Plaats
    Ergens tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch

Overige

  • Vagcom
    10.6

vdb's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb in mijn CC dat ding er ook al een poosje inzitten en ik heb er zeker GEEN spijt van. Er zal best wel 'TE-enthousiast' (dom!!) tuig rondlopen die het ondanks de navilock toch gaan proberen, maar ik ben ervan overtuigd dat de slimmere (???? ) inbreker je auto voorbij loopt en dat dit echt de uitzonderingen op de regel zullen zijn. Voor wat betreft 'hoe het bevalt'...: -De kap is bij het wat wild openzwaaien van de deur wel twee keer vanuit het opbergvak in mijn autodeur op de grond gevallen en heeft daar wel op de hoek van de kunststof beschermkap een scheurtje opgelopen. Tis ook een hele klap als dat ding valt want hij weegt best wat. -Hij gaat er bij mij ondertussen wel wat minder soepel op en af. Met 1 hand plaatsen/verwijderen is zeker geen sprake van (ook nooit geweest trouwens). Moet m.n. nu bij het plaatsen echt wat druk uitoefenen om na t plaatsen het sleuteltje omgedraaid /eruit/op slot te krijgen. Dat was in het begin NIET zo en heeft niets te maken met dat het schild gevallen is. Of t gebeuren nu een spray siliconen nodig heeft of dat de paddenstoeltjes verschoven zijn is me nog niet duidelijk. Moet ik nog naar kijken.
  2. Mooie auto, Leen! Welcome to the CC owners club!
  3. Kwam deze oude vraag/post van mezelf weer tegen en heb een update.. Ik had eerder om info gevraagd hoe ik met VCDS het bandenspanningsysteem uit kon zetten en was dus klaar om bovenstaande aanpassingen via VCDS door te voeren. Echter na de wissel bleek het niet nodig. De auto is slim genoeg om te zien dat de 4 bandenspanningsensoren (ventielen) niet aanwezig zijn en schakelt zelf het systeem uit. Gaat dus vanzelf zonder VCDS.
  4. Wel mee eens, maar toch ben ik heeeeel blij met de mijne! Mijn angst is na inbouw eigenlijk als 'sneeuw voor de zon verdwenen'. Ben niet meer panisch en durf ook gewoon weer mijn auto ergens te parkeren.. Navilock en paddestoeltjes zijn dan idd wellicht niet mooi, maar een gat in je deur en een gapend gat in je dashboard is zeker NOG veeeeeeeel lelijker!!
  5. Nou.. ik heb/had eigenlijk exact dezelfde afweging gemaakt.. Mijn auto is ook prive-bezit en ook ik ben erg goed verzekerd (zelfs geen eigen risico). Ik heb zelfs even mijn verzekering gebeld om te vragen of ze wellicht mee wilde betalen aan de Navi-lock. Het antwoord daarop is te raden... Nee, dus. Dus de kosten voor de lock is ook in mijn geval feitelijk weggegooid geld. Maar omdat ik NIET zit te wachten op het gezeik als mijn auto gesloopt is heb ik toch maar besloten hem te laten installeren. Ik heb gewoon meer rust zo..
  6. Ik denk toch echt niet dat ik je dat nadoe. Zal het is een keer proberen. Maar, het is toch een heel gevaarte en best een zwaar en lomp ding. Maar dat is van weinig belang aangezien ik degelijke bescherming van mijn RNS wil en die functie heeft de beschermer zeker! Das een goeie. Had ik eigenlijk nog niet aan gedacht. Dat is inderdaad ERG prettig. Kan je je sleutel mooi bij de contactsleutel houden. Daar is over nagedacht! Goed bezig.
  7. De twee setjes foto's vergelijkend... Lijkt het nou maar zo.. of zijn er twee versies met verschillende afmetingen paddestoeltjes? Had je het daar niet een keer over, Jeroen? Op de foto's lijken mijn paddestoeltjes kleiner als die van 'jpinside'.. Of is dat gezichtsbedrog? Wat betreft overige gebruikerservaring so far... bevalt me goed! Het plaatsen en verwijderen is een fluitje van een cent. Plaatsen of verwijderen neemt schat ik in zn geheel slechts 10-15 seconden in beslag schat ik.. Wel heb ik een beetje ruzie met de opbergplek in de deur. Op zich wat afmetingen betreft past hij vrij goed. D.w.z. hij zit aardig klem in de lengte in het deur opbergvak en rammelt niet. Echter als je de deur wat te snel opendoet dan ligt hij op de grond. Dat heb ik nou al twee keer gehad. ( de eerste dutsen zitten er dus reeds in). Hij is volgens mij eigenlijk net iets te hoog/zwaar om echt stabiel in het deurvak te passen. Is de beschermer speciaal designed om in de deur opgeborgen te worden of is het toeval dat hij daar 'aardig' in past?
  8. Hier dan 2 fotootjes van de bij mij ingebouwde navibeschermer.. Excuses voor de slechte kwaliteit en de zichtbare flits. Mijn blackberry kan niet beter.
  9. De mijne is gisteren ook ingebouwd. Ben er tevreden mee en vind het ook zeker minder lelijk als dat ik dacht dat het zou worden. Ziet er allemaal zeer degelijk uit en is dan ook echt een zwaar ding dat schild.. Jeroen, nogmaals hulde voor het mogelijk maken van deze oplossing!! Nu ben ik klaar... althans volgens mij heb ik alle mogelijke beveiligingsmiddelen nu aan boord. 1) Klasse 3 alarm. 2) Kenteken in RNS510 geetst en bijbehorende (lelijke) stickers op mijn voorportier ramen. 3) Navi beschermer. Het enige wat ik nu nog zou kunnen doen is zo'n rookmachine in mijn auto bouwen..
  10. VW dealer 'de Waal' te Culemborg levert mij dus wel. Overigens weet ik natuurlijk niet of mijn kit bij PON besteld/geleverd is of dat mijn dealer de set van een collega dealer uit (oude?) voorraad heeft gekregen. @Gambit: Is wat afstand betreft te doen voor je. Veenendaal - Culemborg is te lopen... (als je conditie hebt)
  11. @Gambit, Huh? Ik heb ook een CC en heb dus a.s maandag een afspraak staan voor inbouw van de navi-beschermer door de VW dealer. Heb een week geleden besteld. Eerst heb ik laten checken hoe lang levering ongeveer op zich zou laten wachten. Dat heeft de dealer gechecked en die belde me een paar uur later terug om een afspraak te maken. Levering zou binnen enkele dagen lukken. Was vandaag toenvallig voor iets anders bij de VW dealer en heb bij de magazijnchef even nagevraagd of de set al binnen was en Ja.. dat was het geval. En mijn dealer weet dat dit voor een CC is. Dus is én wel te krijgen én dus wel voor CC.. (Volgens mijn dealer althans )
  12. Pcies! Aangezien het mijn 'eigen' auto is ga ik dan ook gewoon de beschermer laten installeren.
  13. Thanks a lot, Jeroen!! Ga ik zeker meenemen en inwrijven bij de monteur... Sprak dit weekend een vriend die op de schade afdeling van een leasemaatschappij werkt. Ze hebben ~30.000 auto's rijden en zo'n 4 a 5 RNS diefstallen gemiddeld per nacht. Na diefstal plaatsen ze geen RNS510 meer terug, aangezien het boeventuig dan simpelweg na enkele weken terugkomt om de nieuw geplaatste RNS er ook weer uit te halen. Nieuwe auto's worden alléén nog zonder RNS510 besteld/geleverd. Wat ik een opmerkelijk statement vond is dat deze leasemaatschappij het z'n klanten afraadt een navi-beschermer te plaatsen. Ze hebben angst voor nog hogere schaderekeningen als gevolg van het (ondanks geinstalleerde navibeschermer) proberen de RNS te bemachtigen. Met de navi-beschermer erop bij een doorzetter junk zijn ze er vrij zeker van dat het ze naast de RNS, ruit en deur ook nog een nieuw dashboard kost. Wellicht zijn het geen nieuwe verhalen, maar ik kende ze nog niet.
  14. Thanx voor de tip, Jeroen! Daar heb ik echt wat aan. Ga ik zeker doorgeven. Onnodige beschadigingen bij inbouwen is idd mijn angst. Ik had me eigenlijk de hele tijd voorgenomen pas te laten inbouwen als de dealer reeds ervaring had met het inbouwen van een navibeschermer zodat ze niet op mijn auto zouden hoeven oefenen. Maar wil niet veel langer wachten. Voor wie zijn rekening is de schade of 'minder mooie/strakke inbouw' die bij inbouw ontstaat eigenlijk? En wat is een reële verwachting? -paddenstoeltjes mogen geen speling hebben? -paddenstoeltjes netjes symmetrisch uitgelijnd?
  15. Ik heb vandaag een afspraak bij de lokale VW dealer gemaakt om op 8 november de navibeschermer in te bouwen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden