Ga naar inhoud

udovdh

Members+
  • Aantal items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door udovdh

  1. Het gaat niet om pairen enzo. Er mag liefgst geen enkel BT signaal geproduceerd worden. (ik kan me voorstellen dat ook bij een gepaird stel er nog af en toe gepolld wordt) Nieuwsgroepen....
  2. Dus eenmaal gepaired zal de radio niet zelf (via bluetooth) gaan uitzenden? De radio stil krijgen is het doel, dit vanwege privacy. Verder: Er is een IGO kaart 2014.Q4 gesignaleerd.
  3. Qua privacy enzo: Hoe zet ik de bluetooth van de radio geheel uit?
  4. Maar ik wil juist proberen de nieuwere sotware met de oude historie te combineren...
  5. Welke file in de IGO installatie bevat de historie van plaatsen, snelheden, etc? Ik zou e.e.a. graag overzetten van de oude radio op de nieuwe die donderdag in de auto is geplaatst. Weet iemand waar ik e.e.a. kan vinden?
  6. dat zou ik je niet kunnen zeggen. zo diep gaat mijn kennis niet. Als ik alleen de kaart van Nederland vervang door die van 2013q1 start IGO8 wel op. Plannen naar b.v. Belgie gaat goed. De kaart van NL is ook relatief fors anders van formaat in de q2 release.
  7. dat zou ik je niet kunnen zeggen. zo diep gaat mijn kennis niet. Getest met een kleinere set kaarten maar geen verbetering merkbaar. Andere vraag: Hoe werk ik krasjes op het scherm weg?
  8. Daar lijkt het op. Met de content directory zo ongeveer leeg, maar wel metd e 2013.q2 maps gaat het mis. Maps vervangen door 2013.q1 en e.e.a. start netjes op. Kan ik dit verder debuggen? ZIen met welke kaart(en) het mis gaat? Licht het aan 'e'en kaart of aan de totale hoeveelheid?
  9. 2013q1 werkte OK. Ik ga de andere content bestanden weghalen om te zien of alleen de kaarten wel functioneren.
  10. 2013q2 maps er op en nu geeft 'ie out of memory bij het opstarten. hoe vind ik uit wat de oorzaak is? (de normale dubbeldin versie heb ik)
  11. Er zou nu een 2013.q1 navteq voor Europa circuleren. Helaas alleen nog via lastige en trage downloadsites. Tips welkom!
  12. 2012 Q4 maps zijn beschikbaar. Mocht het niet lukken voor jullie geef dan maar een gil ofzo.
  13. Dus de versie zoals in de foto, die past toch in een dubbel DIN ruimte, is al leverbaar? Wat je beschrijft is best interessant! De navigatie heeft meer geheugen enzomeer? Overleeft de radio nu ook het starten van de auto?
  14. Dank! Welke bestanden mag ik weglaten omdat de Radio er toch niet mee overweg kan?
  15. Ook IGO AMIGO PRIMO TeleAtlas(TT) Q2 2012.06 Europe circuleert nu...
  16. Nou... Het werkte. Maasvlakte 2 is, hoewel in het grijs, te navigeren, althans er vanaf naar huis. En dat is gloednieuw land in aanbouw. De radio raakte ten zuiden van Rotterdam, wel de plek kwijt. Dus 'Opnieuw berekenen?'. Ik weet niet of dat een kaart- of radio-probleempje was. (er wordt nogal aan de A15/N15 gesleuteled hier en daar)
  17. Enneuh, ohja, welke soorten kaartbestanden, anders dan fbl, gebruikt onze IGO8 daadwerkelijk?
  18. Da's dus het dubbele van de 64MB die nu in de SD-6019 zit? (in de Fox zit nu een normale dubbeldin...) Wat gaat de prijs doen? Kan ik intekenen en gefactureerd worden vòòr 1 oktober? (weer 2% bespaard)
  19. De radio is dus langer/dieper? De verbeteringen die je noemt zijn best OK. Zit er ook meer geheugen in? Andere IGO? Dus als 'ie nog wel zou passen... (of te maken is)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden