Ga naar inhoud

doggy101

Members+
  • Aantal items

    157
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door doggy101

  1. *** edit**** ik zie dat er antwoorden zijn gegeven... je zult wel het 1 en ander moeten aanpassen ( antenne aansluiting) en gps antenne, als er verder geen aanpassingen aan de auto zijn gemaakt moet de din- kabelboom die bij de radio zit er zo inpassen.
  2. doggy101

    voorgloeien

    heb ik al gedaan, kan niks geks vinden, ik zal ze eens op weerstand doormeten, er stonden wat tips op gerritspeek.nl helaas verkoopt de sponsor hier ze alleen maar per 10 ik heb er maar 4 nodig!
  3. doggy101

    voorgloeien

    relais vervangen en het probleem blijft helaas, ook heb ik preventief de accu vervangen ....
  4. doggy101

    voorgloeien

    thanks eens kijken of ik dat vervangen kan om te testen.
  5. doggy101

    voorgloeien

    hij start ook na meerdere keren gloeien slecht, waar zit het gloeirelais?
  6. doggy101

    voorgloeien

    als in een seconde? en ook als het kouder wordt? mijn vorige passat uit BJ2000 gloeide in de koudere periode wel langer dan zomers
  7. doggy101

    voorgloeien

    Hallo mede- passat rijders, mijn voorgloeilampje gaat heel kort branden en gaat direct weer uit. Daarna start de auto met een flink beetje moeite. met hogere temperaturen is het veel minder merkbaar. ik heb de zoekfunctie al gebruikt maar kwam dit nog niet tegen. uitlezen geeft geen meldingen. iemand een idee?
  8. haha is waar.. die koop ik ook altijd te snel..... Ik draai Sygic erop en Igo Amigo, die draaien bijde prima met de 64mb
  9. het is ook geen 128 het is 64MB waarvan de helft door de schil van de radio al wordt gebruikt
  10. TomTom doet het niet goed op ons apparaat, het geheugen is een issue en de tomtomversie die het meest geschikt is loopt na enkele minuten vast of loopt ver achter de route aan. wat wel goed werkt is Sygic 2010, IGO primo, en NDrive
  11. dit geheugen probleem komt omdat Igo bij langere routes meer geheugen nodig heeft en de "schil" ook geheugen vraagt geheugen waardoor er effectief te weinig overblijft voor Igo.
  12. ik vind persoonlijk het scherm kinderlijk, de stembegleiding tot het irritante zoveel meldingen als dit geeft en het geluid van de radio wordt erg lang onderbroken. bij Navigon en sygic is dit veel korter en duidelijker bijvoorbeeld. Bij igo heb ik het idee dat dat ding blijft "lullen"
  13. het vervelende is dat de schil van de radio zoveel memory gebruikt anders had je het probleem niet mijn vorige 1 din chinees had ook 64 mb en draaide navigon en tomtom zonder problemen niet dat ik tomtom erop wil maar igo heeft niet de voorkeur. ik draai nu igo-primo 1.1 en sygic 8.06 die doen het beide prima
  14. zodra je er andere navigatie software op draait is het geheugen wel een issue: Navigon, TomTom en enkele anderen draaien niet top op de 31 mb die er overblijft als de schil geladan is.... originele Igo loopt ook vast als je een mooiere skin erop zet.
  15. dat is wat ik ook merkte met je gefabriceerde kabel, je kunt 1 toets doen daarna niet meer maar de eerste toest doet het ook niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden