Ga naar inhoud

MatthiasDS

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MatthiasDS

Profile Information

  • Plaats
    Gavere, België

MatthiasDS's Achievements

0

Community reputatie

  1. Gisteren toch even naar de garage gebeld om na te gaan wanneer de levertermijn is. Bij de dealer waar ik testrit gedaan heb wisten ze me toen nog te zeggen "als u deze week bestelt, hebt u de wagen in juni". Nou, niet dus. "Ja meneer, de aflevering staat nog altijd gepland voor augustus". Hoezo, "nog altijd"? Best wel huilen met de pet op. Week 9 besteld, vroegste aflevering nu dus week 31.
  2. Ik wil niet beweren dat het niet die richting uit zal gaan, maar dat is niet "de nieuwe Passat". De onderste Variant heeft zelfs een verschillend front van de bovenste. De bovenste twee zijn impressies (Photoshop) van Huckfeldt, die wel vaker dat soort schetsen maakt van de richting waarin hij een volgend model ziet evolueren. De onderste is al evenzeer een Photoshop, maar van een andere bron. Ik denk overigens dat het eerder de richting van de onderste zal gaan: de koplampen van de Huckfeldt-impressies zijn te rond gezien de nieuwe scherpe lijn die VW vooraan hanteert, en de grille is ook te rond onderaan en te hoog in zijn geheel.
  3. Zeer geslaagde facelift. Overigens: Phaeton, niet Pheaton... Vraag me af waarom dat zo enorm vaak verkeerd geschreven wordt.
  4. Tja daar kijk ik nu echt naar uit. Met mijn huidige wagen (een Avensis) haal ik met moeite 800km en dan tank ik +- 55l. Aan 5000km per maand betekent dat best vaak aan de pomp staan. De Passat zal een stuk zuiniger zijn en heeft een veel grotere tank, zo wordt het wel aangenamer
  5. Mijn excuses, ik zag dat het al eerder in de thread gepost was en wou het niet klakkeloos herhalen. Bij deze (kopie van Werner): Het pack omvat ook een 'perimetrisch en volumetrisch alarm'. Wat er voor de rest al op zat:
  6. Dag iedereen. Nieuw hier, en aangezien ik met veel interesse een goed aantal berichten in deze thread heb gelezen kom ik hier ook even posten. Ik heb immers ook een Passat Bluemotion in bestelling staan. Het wordt een Variant, met Think Blue pack en multifunctiestuur. De "Comfortline Bluemotion" (zoals het model in de Belgische prijslijsten staat) is op zich niet slecht maar zeker ook niet overweldigend uitgerust. Echter, door het Think Blue pack bereikt de wagen ineens een zeer aangenaam uitrustingsniveau met, wat mij betreft, meer dan genoeg opties. Akkoord, leer en xenon is leuk en aan de buitenkant zouden chromen dakrails en mistlichten hem volledig afmaken, maar ik ben hier echt al heel gelukkig mee. Het interieur wordt Verona Latte Macchiato, exterieurkleur Moka Antraciet. Ik heb al gehoord van problemen in Nederland met het Latte Macchiato, dat zie ik dan wel. Ik hoop alvast dat de bestelling op deze manier kan doorgaan, want ik vond het erg mooi staan. Bestelling is 5 weken geleden gebeurd (4 maart) en ik wacht dus vol spanning, alhoewel ik besef dat de levertijden niet fantastisch zijn en rekening hou met 18-20 weken. Echter, als ik hier zowat rondkijk naar de levertijd van degenen op dit forum die pas hun Passat hebben opgehaald lijkt dit me dan toch een stuk minder te zijn? We leven in hoop, zeggen ze dan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden