Ga naar inhoud

Driver70

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Driver70

  1. Driver70

    RNS310 inbouwen

    Weet iemand hoe je een RNS300 vervangt door een RNS310 in een Passat CC? Ik kan een RNS310 kopen, maar ik weet niet of ik het voor elkaar krijg om het in te bouwen.
  2. Ik heb nog garantie idd. Ik zal eens langs de dealer rijden.
  3. Het gaat om het moment na het aangrijpen van de koppeling. Dan krijg je die schokken/schokjes. Op het moment dat je aan het slippen bent zeg maar. Het maakt niet uit of de motor warm is of koud.
  4. Dan ben je ook gelijk bij 1 van de beste tuners. Ik heb mijn vorige auto daar laten tunen. In 1 woord: perfect.
  5. Ik weet het. Mijn vorige auto (GTI) heb ik daar laten tunen. Dus hier heeft hij ook al verstand van? Ik zal hem eens bellen. Bedankt voor de tip.
  6. Ik vind het moeilijk om zonder schokken/schokjes op te trekken met mijn Passat CC 1.8 TSI (handgeschakeld). Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Verder rijdt de auto geweldig. Ik heb het idee dat het aan de koppeling ligt of dat het misschien op te lossen is door het motormanagement aan te passen. Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft.
  7. In mijn vorige auto (Golf GTI) ging de rechterspiegel ook naar beneden als ik m in zijn achteruit zette. Ik had gewone stoelen zonder geheugen. Ik mis het wel op mijn huidige auto. Ik hoopte eigenlijk dat het met de VAG-com kon worden geactiveerd.
  8. Weet iemand hoe ik aan de prijzen en uitvoeringen 2009 (zit meestal bij de folder, maar mag ook de online versie zijn natuurlijk) van een Passat CC kom? Ik heb wel die van 2010, maar daar staan dingen in die niet op mijn CC zitten. Daarom ben ik benieuwd wat precies in 2009 de uitrusting was.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden