Ga naar inhoud

Zwarte 1.8T

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Zwarte 1.8T

Profile Information

  • Plaats
    DenHaag

Zwarte 1.8T's Achievements

0

Community reputatie

  1. tijdens het wisselen naar winterbanden kwam ik er achter dat ik ergens tussen het voorjaar en nu, ik mijn slotbout moer "verloren" ben. gelukkig een kunnen lenen van bevriende passat, maar is toch raar gevoel om zonder slotbout te rijden (lekke band??) ik bedoel dus de "sleutel" om de moer er af te kunnen draaien. waar kan ik zo'n speciale "sleutel vinden" of heeft iemand tips om aan nieuw setje te komen. vind €50 / €60 best veel... thx!
  2. ik heb nu nog winterbanden (195/65R15) op stalen winter velgen gemonteerd. op de zomer (lm) velgen zit 205/60R15, en hier heb ik twee nieuwe voor nodig. mijn voorkeur gaat uit naar Michelin. was vanmiddag bij een banden specialist op de Elandstraat (dh) en zij vragen voor 2 banden €220 (205/60R15) en voor 4 banden (195/65R15) €320. de banden zijn Michelin. dus voor €100 meer heb ik 4 banden ipv 2. wie kan mij overtuigen waarom ik die bredere maat zomerbanden zou moeten nemen. dank voor jullie reactie!
  3. hoe is zo'n 'flipperende sensor' te verhelpen?!
  4. sinds gistermiddag blijven de alarm lichten knipperen na het opslot doen mijn mijn passat. het vreemde is ook dat wanneer ik de auto op slot doe, de knipperlichten 1x kort knipperen, ipv 2x (toch?!). nadat ik de auto opslot heb gedaan gaan ongeveer een minuut, gaan alleen de alarmlichten 38x knipperen, zonder dat het alarm af gaat. ik heb ook geprobeert door 2x op de vergrendel-knop te drukken, zodat de interieurbewaking niet is ingeschakeld. helaas, dit mocht niet baten, en heb ik uiteindelijk maar m'n auto afgelopen nacht NIET opslot gezet. niet heel handig in de stad lijkt me zo.... wie kan me helpen, of heeft een tip op basis van bovenstaande diagnose! THX!!!!
  5. Dank, maar het kan aan mij liggen, maar uit de tekening wordt ik niet heel veel wijzer... Als ik met MFD systeem uit mijn passat haal, wat heb ik dan nodig om een 1din radio te plaatsen?! en hoe kom ik aan een opberg vakje of zo, om in het overblijvende gat te plaatsen?! is er ook een NL site waar eea staat uitgelegd?!
  6. kan je ook makkelijk een in een 3BG een 1din radio plaatsen?! ik wil nl mijn MFD1 (2din) vervangen... wie kan mij uit de brand helpen...
  7. Ik heb vorig jaar een 1,8T gekocht, en rijdt erg goed! alleen de RADIO (MFD met navigatie en cd wisselaar) doet het niet goed. matige ontvangst. ik zit te denken om kabels te checken en goed aan te sluiten, maar heb geen sleutels om de radio er uit te halen.... kan iemand mij hier aan helpen?! ik zit tevens te denken om deze hele radio er uit te halen en te vervangen door een SONY met BT carkit aansluiting voor mobiele telefoon en Ipod aansluiting(aux) . Wie heeft een goede suggestie....
  8. ben je nog opzoek?! ik heb een goed werkend MFD1 met cdwisselaar, die ik er uit wil halen. heb helaas geen sleutels meer... wel radio code. ik wil nl een radio 1din inbouwen met BT carkit. laat maar even weten. gr
  9. Ik heb ook een goed werkend systeem in mijn auto met cd wisselaar, wat ik eruit wil halen. ik wil nl bt carkit inbouwen en andere radio. Alles werkt perfect en ziet er zeker gelikt uit (zit er nu nog in). navigatie is erg goed! ik heb alleen wel een ander frontje nodig om een 1din (?!) radio te kunnen plaatsen. hoe kom ik hieraan?! BJ 2002.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden