Ga naar inhoud

Exorius

Members+
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Exorius

Profile Information

  • Plaats
    Oss
  • Naam
    Jarno

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Exorius's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ter info, rechts is het vrij duidelijk, maar links is ook gewoon een drukknop. Maar het is ook niet slim om dit savonds snel te willen doen zonder fatsoenlijk licht. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. Volgens mij is dat met dat nokje waar je een schroevendraaier in moet steken van het voorgaande model, en niet van de B8. Maar het is mij al gelukt, ik heb zojuist even met daglicht gekeken en het is allemaal makkelijker dan gedacht... Bij de ene poot is het duidelijk zichtbaar dat je deze moet indrukken om hem te verstellen en bij de andere poot vd hoofdsteun, wat ik dacht dat dat een plaatje was wat eruit moest, dat is ook een drukknop... Deze moet je dan als de hoofdsteun maximaal uit staat gewoon indrukken en dan kan je de hoofdsteun eruit pakken. Ik heb zelf niet goed gekeken, en natuurlijk ook noet eerst in de handleiding van de wagen.. Sorry voor het ongemak Toch bedankt voor de verkregen tips Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. Goede morgen, nee helaas, bij de buitenste hoofdsteunen zit er niet zo’n nokje waar je een schroevendraaier in kan steken. Anders was het wel duidelijk geweest [emoji2]. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. Een goede morgen, Ten eerste iedereen alvast de beste wensen voor aankomend jaar. om meteen maar met de deur in huis te vallen weet iemand hoe je een hoofdsteun kan verwijderen van achterbank van een B8 ?. Het gaat er namelijk om dat ik een nieuwe Maxi Cosi Kore kinderstoel heb gekocht, deze word bevestigd icm Isofix. Het is nu zo, dat de kinderstoel nu altijd tegen de voorzijde van de hoofdsteun aankomt, het maakt niet uit of de hoofdsteun nu op de hoogste of laagste stand staat, hierdoor komt de rugleuning van de kinderstoel net een aantal cm’s naar voren. De bedoeling is om de hoofdsteun te verwijderen waardoor de kinderstoel gewoon vlak tegen de rugleuning van de bank komt, dit is net wat comfortabeler voor de kleine. Als ik het clipje indruk van de hoofdsteun dan krijg ik de hoofdsteun er niet uit, het lijkt erop dat deze op de andere poot vergrendeld word waar juist geen clipje op zit,een soort van eindstop laten we maar zeggen, nu lijkt het erop dat er wel een soort van dopje opzit wat eruit moet. Ik ben benieuwd of iemand ervaring hiermee heeft voordat ik met een schroevendraaier aan de slag ga en het beschadig
  5. Hallo Ozzy, In de wagen zit het normale boekje al bij, maar digitaal is makkelijker lezen en zaken opzoeken, en als er voor de digitale versie betaald moet worden dat is ook geen probleem. Maar dan moet men niet op de website vermelden dat het instructieboekje digitaal voor je wagen te downloaden/inzien is dmv het invullen van het VIN nummer, of er gewoon bijzetten dat deze voor een X bedrag aan te schaffen is. Schijnbaar werkt het bij sommige wagens wel om via de Duitse Volkswagen site hem te bekijken. Al met al er verwarrend op deze manier, waarom het voor de ene wagen wel werkt en de andere niet.
  6. Hallo Kolo heb het geprobeerd, maar ik krijg de melding terug dat er geen info voorhanden is. Ik ga de dealer wel eens een mail sturen, dan moeten hun dit maar regelen. Toch bedankt.
  7. Klopt, dat was het voorgaande model, ik blijf steken op de B8 handleiding in het Duits die ik enkel gevonden krijg om als PDF te downloaden. Zo snel als de DE versie te vinden was, zo lastig voor de NL versie.
  8. Bedankt voor de links, volgens mij is 2015 nog van het oudere interieur volgens mij want inderdaad de plaatjes lijken wel van het oude type te zijn, ik zie namelijk niets terug van de digitale cockpit , en de navigatie lijken de oudere type. Maar het leest ieder geval makkelijker dan duits . schijnbaar kan je ook online bij vw de boekjes downloaden maar dat werkt niet, las daar ook meer klachten over op diverse sites.
  9. Een goede morgen, Na bijna 10 jaar te zijn weggeweest, ivm de verkoop van mijn eerdere Passat 3C en in de tussentijd andere type wagens van de zaak te hebben gereden, en vanaf december weer in het bezit te zijn van een zakelijke Passat 8B van 2017 ben ik op zoek naar een digitale versie van een Nederlands of Engels instructieboekje van dit type passat. Ik heb al op internet rond gezocht en op dit forum en andere forums, het enige boekje wat ik gevonden heb is de Duitse versie, nu zag ik hier dat iemand in een ouder topic een link had gestuurd naar een mede forum lid van een engelse variant, maar deze link werkt niet meer. Als iemand mij een werkende link kan sturen van een Engelse of liever nog een Nederlandse versie zou ik hier super geholpen mee zijn, dan kan ik mij alvast inlezen. Het is nog een week wachten, maar wachten dat is het lastigste 😃 Ik zal wat foto’s posten zodra ik de wagen binnen heb. alvast bedankt.
  10. zou er niet zo snel een hogere zekering in zetten, blijft altijd een risico, er zit niet voor niets een bepaalde waarde in, anders had men er origineel wel een hogere waarde in gezet. Kan natuurlijk zijn dat de ene boordcomputer ( revisie xx) net wat gevoelliger is dan de andere?? blijft toch altijd situatie afhankelijk per auto. maar het knipperen vd xenonlamp heb ik al bij 2 wagens gehad ( Mercedes en VW ) en het lag iedere keer aan de boordcomputer die een verkeerde weerstandswaarde doorkreeg dat er een lamp kapot was. bdw bij mijn passat knipperde in het begin de lamp, en de boordcomputer gaf geen fout aan, pas als hij vaker begon te knipperen, en daarna bleef hij uit, toen pas kreeg je een melding op de computer.
  11. Dat 1 xenon lamp begint te knipperen heb ik zelf ook gehad, hebben toen van die speciale weerstand blokjes ertussen gezet en probleem was meteen weg. hoefde niks via de accu aan te sluiten, was plug en play, elk voorschakel apparaat zit op de originele lampaansluiting vd wagen (links en rechts appart) zal binnenkort wel eens wat foto's plaatsen, van wat er allemaal precies tussen zit.
  12. ben zelf maar eens even onder het dashboard gedoken, en ik heb een C versie erin zitten. ( 3C0 907 530 C ) blijkt dat de wagen is uitgerust met een extra versterker icm de RCD500 vond de muziek eigenlijk al te goed klinken voor een standaard radio
  13. ** update ** het blijkt, ik heb van die kleine digitale omvormers. hebben de rechter al vervangen , maar dat gaf geen resultaat. rechterlamp, en af en toe links knipperden, maar dan kreeg je geen foutmelding op de boordcomputer. als de lamp uit blkeef, dan kreeg je een fout. hebben nu weerstand kastjes voor de unit gezet, en het knipperen/foutmelding is tot heden weggebleven. alles lijkt nu naar behoren te werken, zonder iets te hoeven aanpassen met vagcom. ik wacht het even af. alles lijkt nu goed te gaan.
  14. oke thanks, het is een set met de extra weerstanden ertussen dacht ik, zitten van die blokken bij. vond het raar dat hij het ook af en toe doet. niet altijd. ik zal de kouddiagnose wel eens uitzetten, kijken of het dan weg blijft.
  15. Hallo, Heb het forum en internet al wat afgezocht, en er staat genoeg over aftermarket xenon inbouwen in een 3C, en dat men ook met vagcom deze punten aan moet passen, alleen waar het staat in vagcom zelf, welke codes het zijn, krijg ik niet zo snel gevonden. heb net een xenon set ingebouwd, met canbus module ( ivm storingen op de boordcomputer ) en de lampen werken voor 90% naar behoren, maar af en toe gaat toch de rechter lamp niet aan met het starten, en natuurlijk meteen een foutmelding. nu las ik dat je de koude diagnose uit moest zetten, en evt de xenon optie aan moest zetten. kan iemand mij in het kort de richting wijzen waar het staat in vagcom. een maat van mij heeft zelf vagcom, en kan ook canbus uitlezen/aanpassen. maar wil het van te voren even weten, zodat ik dan ook meteen gericht aan de slag kan zonder eerst te moeten zoeken in vagcom zelf, en hopen dat we de juiste optie veranderen. alvast bedankt. mvg, Jarno
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden