Ga naar inhoud

BulluS tdi

Members
  • Aantal items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over BulluS tdi

  • Verjaardag 24-01-1977

Profile Information

  • Plaats
    ergens

Overige

  • Vagcom
    Nee

BulluS tdi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Mooi dat het bij jou opgelost. Na het bijvullen is mijn probleem ook opgelost, climatronic knippert niet meer en airco werkt gelukkig weer,voordat de zomer aankomt.
  2. Tnx, Zal het eens bij de dealer uitlezen en kijken wat er dan gemaakt moet worden, zal deze foutcodes ook laten zien.
  3. Hoi, tnx voor je hulp. Heb geen garantie meer. Dan valt het wel mee als het alleen de koudemiddel op is ,mocht het dat zijn. Ik ben benieuwd wat je nog meer kunt vinden over de foutcodes.
  4. Heb ook een wazig probleempje met de airco. Als ik de contact aanzet zie je alles op de display (airco) knipperen, na 10 sec ofzo is het weer normaal. Alleen de airco werkt niet, het wordt niet koud. Met de diagnose vind ik verschillende foucodes; 25b 4F7 4F8 4FA 318 000 Via de site "gerritspeek" heb ik gekeken, maar kom er niet veel wijs uit. Kan iemand me helpen daarmee?
  5. Welke heb je besteld, die van Pilot of die andere?
  6. @Harrie Ben benieuwd of het werkt, heb nog steeds hetzelfde probleem.
  7. Ik ga morgen eerst 15A halen.Dan ga ik de plus vanaf accu doortrekken naar de radio en massa goed aansluiten. Met knipperen bedoel ik eigenlijk als een stroboscoop. edit; Vanmorgen deed 1 xenon niet na 1e inschakelen,na 2e keer gelukkig wel. Soms als ik de motor starte en de lampen aandeed gingen mijn ruitenwissers ook spontaan aan.Bizarre... Vanmiddag even geknutseld. Blijkt dat er al 15A inzitten. Massa van radio heb ik nieuw gemaakt op het chassis,alleen + van accu heb ik niet gedaan,kon geen doorvoer vinden van motor naar binnen toe. Na wat gelezen te hebben,ga ik een relaiskabel aanschaffen.Als het probleem hiermee niet opgelost wordt,dan geen Xenon meer met deze auto
  8. Denk ook dat er iets is met mijn wagen,daarom wil ik wat anders proberen, met die weerstand blokjes of met canbus-kabel(via accu). Kan het misschien aan de zekering liggen(te zwak), dat ie te warm wordt en dan gaat knipperen?Oplossing door hogere Amperes in te zetten? Hij knippert niet meteen, alleen als de motor warm is.
  9. Ben benieuwd naar die speciale weerstand blokjes, vooral het plug&play. Heb de H7-kit met slim ballast en daar zitten ook van die blokken erop, weet niet of dat ook weerstand blokjes zijn?
  10. Ik zal het checken of ze beide hetzelfde zijn aangesloten. Indien ze hetzelfde zijn aangesloten,toch de 'slechte" + en de - omdraaien?
  11. Heb even wat getest. Als ik vantevoren(paar min.) de xenon al uitzet en daarna de sleutel eruit haald; geen plop. Ook niet als ik vantevoren het frontje van de radio eruit haald. Daar kan ik nu wel even mee leven. Nu wacht ik een paar seconden nadat ik de xenon uitzet en krijg daarmee ook geen plop. Maar een ander probleem is dat 1 xenon begint te knipperen na verloop van tijd. Waar kan dit aan liggen? Zou een canbus kabel het probleem oplossen,doordat je hem via het accu gaat aansluiten? Niet zozeer vanwege de lampencontrole.
  12. Ik weet niet hoe ik precies moet omschrijven, maar zal een poging wagen. Vorige weekend xenon ingebouwd, volgens de normale manier. +/- kabeltjes aangesloten op het oude schakelaar. Ik merk nu als ik gereden hebt en zet de lampen uit en draai het contact helemaal uit en trek de sleutel eruit, dan hoor ik 1 of andere doffe geluid vanuit de speakers (waarschijnlijk). Het lijkt alsof er nog spanning ofzo opstaat wanneer ik de sleutel eruit haal of contact uitzet. Heeft iemand dit verschijnsel ook?
  13. Mijn advies kreeg ik destijds om niet voor een v-maxx te gaan ivm de zware /lange auto (passat variant), die schroefsetjes waren wel goed voor middelzware auto's. Heb toen een Koni sportkit (-40mm) laten plaatsen en bevalt me nog steeds zeer goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden