Ga naar inhoud

mike_weird

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mike_weird

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

mike_weird's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, ik heb nu bijna twee jaar de rns-510 en er is iets wat mij irriteert. Als de stem van de navigatie erin komt dan gaat de muziek zachter. Ik ken het menu waar je het in moet stellen maar het lukt me niet om vast te regelen dat de muziek tijdens de navigatiestem gewoon op hetzelfde volume blijft. Weet iemand hoe je dat kan doen? Alvast bedankt!
  2. Hallo Ik heb een navilock en nu wil ik een i-soamp installeren. Daarvoor moet de radio eruit maar hoe krijg ik de vier palletjes er netjes uit? Of kan ik de rns er anders uitkrijgen? bedankt!
  3. Kenwood heeft mooie units met afneembaar display bv http://www.kenwood.nl/products/car/mult ... DDX8026BT/ of deze werken met de stuurbediening etc. weet ik niet.
  4. Ik heb nu 10000 gereden en hij wordt steeds zuiniger, 1 op 19 is zeker mogelijk. Hij gaat ook steeds beter rijden, krachtiger zeg maar.
  5. Ik rij nu een paar weken in de bm 1.6, lekkere auto. Alleen de comfortstoelen met die rare rand voor je bovenbenen zitten me voor geen meter. Soms lijken ze even goed te staan maar dan later heb ik weer pijn in mn heupen of in mn bovenbenen. Weet iemand een oplossing het zou perfect zijn als je ze iets naar voren zou kunnen kantelen. Iemand ervaring? BVD
  6. @Paul, gefeliciteerd! Is de bijrijdersstoel standaard omklapbaar? Of heb jij het als optie besteld? Ik heb een wedeenschap met de dealer lopen. Groeten, Hans. Nee, de bijrijdersstoel is niet omklapbaar, de hendel hiervoor ontbreekt.
  7. Hierbij wat interieurfoto's. De buitenkant is hetzelfde als de Passat gefotografeerd eerder in het topic. De levertijd is trouwens opgelopen naar 20 weken.
  8. I got 'm. Heerlijke auto mooi in mocca antraciet. Rijdt prima en vlot genoeg. Tenminste als je geen 170pk gewend bent. Comfort pakket is mooie extra. Lekkere stoelen en zien er chique uit. Wielen zouden een inch groter mogen zijn maar je kan niet alles hebben. Ik ga er lekker 4 jaar van genieten.
  9. Bedankt, en ja als ik de verhalen mag geloven zal de rns510 ondanks het alarm zo weg zijn.
  10. Goedendag, ik volg dit topic al een tijdje. Bedankt voor alle info. Mijn (lease) vw passat bm 1.6 is eind november besteld en zou ongeveer nu geproduceerd worden. Mijn bestelling is voor een mocca-antraciet kleurige variant met comfort pakket en executive plus. Ik ben nu alvast op zoek naar een vervanger voor de rns510 Ik zal tzt nog een fotootje posten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden