Ga naar inhoud

Werner

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Werner

Profile Information

  • Plaats
    Boom, Antwerpen

Werner's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb nu 10000 gereden en hij wordt steeds zuiniger, 1 op 19 is zeker mogelijk. Hij gaat ook steeds beter rijden, krachtiger zeg maar. Heb net een reis naar het zuiden achter de rug. (1204 km) Geladen (koffer, dakkoffer) met 2 volwassenen en 1 kind. Gemiddelde snelheid 121 Km/h. Verbruik. Met een volle tank haal ik dan 1340Km. Is 1:19. Lijkt me méér dan zuinig!
  2. Hoi, Kan iemand mij vertellen wanneer de 1.6tdi op service moet. Indicator zegt 15.000, dealer zegt 30.000 km. Wie weet raad??????
  3. Rob, Mijn ervaringen met het nav. systeem vallen zéér goed mee. Gebruiksvriendelijk, snel, duidelijk en correct in zowel de hele benelux als in duitsland. Frankrijk wordt in juni getest. Vergelijk met tomtom qua juistheid is algoed niet mogelijk. Groeten, W
  4. Mooi pakket voor op wintersport of voor een buitenslaper. In ieder geval een mooie wagen, michel! Succes ermee. Groetjes, Werner
  5. Stop-start systeem is ook fantastisch. Had ik al een beetje op zitten oefenen in de voorbijë maanden door aan een rood verkeerslicht in neutraal te schakelen en de koppeling te lossen. Mistlampen zitten er ook op. Spijtig dat dit een optie is bij vw. De motor van de X-type is nog van de oude garde. Deze motor is idd zéér zacht. Wat zit er in dat Winterpack dan?
  6. Koop dan een 2.0TDI.................... Zou het een prima zaak vinden als de "Milieu" modellen (waar vaak belastingsvoordeel op zit) niet te chippen zijn. Het is eigelijk een vorm van fraude plegen, maw belasting ontduiken. Rolf, Bij chiptuning gaat het verbruik bij eenzelfde rijstijl naar beneden. Is dit dan niet "groener"? Zou het belastingsvoordeel niet groter moeten zijn dan? GRTZ
  7. Mooie wagen, zelfde als de mijne. Had monza wielen, nu milwaukees (standaard) monza's gestolen!!!! Heb enkel nog donkere ramen achter en alu dakdragers. Je begint de 1.6 uitvoering meer en meer te zien onderweg. Heb er veel plezier mee, man. Rij veilig en zuinig!!!
  8. 1150 KM haal ik ook gemiddeld met 1 tank. Gemengd verbruik, stad, dorpskom, snelweg in de spits.
  9. Voor een volledig testverslag www.autogids.be
  10. Hoi, Heb de mijne nu ong 4 maanden. Comfortabel rijden, als je echt met het verkeer mee wil moet je naar mijn gevoel snel terugschakelen. De verhoudingen liggen te ver gespreid wil je schakellui kunnen rijden. Mijn vorige wagen (Opel Astra 1.7 td) was bij het hernemen in stadsverkeer bij schakellui rijden sneller. Verder is de echte BM nog niet verkrijgbaar (althans in BE) en is het de Bluemotion Technology. Géén verlaagde ophanging of aërodynamisch rooster. Verbruik mag je rekenen bij vlot rijden op ca. 5.5 l/100km gemengd, met winterbanden mag je er al snel een litertje bijdoen. Voor een wagen van deze grootte best wel mooie cijfers! Groeten.
  11. Hoi, Trekhaak en volwaardig reservewiel is in belgië volgens mijn dealer niet te verkrijgen ivm het gewicht en de rechtstreekse invloed daarvan op Co2 uitstoot. Dit zou problemen opleveren bij de technische keuring rekening houdende met het fiscale voordeel in ons belgenlandje dat dan zou vervallen! Groeten, Extra opties: Executivepakket, Climatronic,Touchscreen en trekhaak. Dit zit ook in/op de auto. R-line is gewoon in wagenkleur, bij mij deepblack. Monza velgen. Dashboard is dark rodium. Chromen strips op zijkant. Binnenverlichting achter. Verlichte make-up spiegels. 12 volt middenconsole en kofferbak. Multifuncioneel stuurwiel. Wellicht weer een beetje omtrent het mysterie wat zit er op of aan een BM ontmaskerd. Groeten Willie
  12. Man man, dacht dat belgië al duur was. Maar als ik jullie en mijn nederlandse collega's hoor, dan hoop ik dat jullie loon naargelang is.
  13. totdat je heel je motor in de soep... ja maar meneer u moet de klein lettertjes ook lezen he Je moet natuurlijk niet altijd het uiterste uit je motor halen! Maar ja, dan heeft het weinig nut om een BM te kopen. De 1.6 is en blijft een relatief kleine motor voor de koets van de passat variant. Rijstijl aanpassen naargelang.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden