Ga naar inhoud

pronk107

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pronk107

Profile Information

  • Plaats
    Den Haag

pronk107's Achievements

1

Community reputatie

  1. Bij mij gaat de deur aan de passagierzijde ook vanaf de buitenzijde niet meer open en van binnenuit wel. Dit is dus een tech probleem, alleen waar kan dit aan liggen?
  2. En bij de nieuwe tuner zie je dan wel bij de presets de stationsnamen staan of nog steeds de frequenties?
  3. pronk107

    Airco story!!

    Beste forumleden, Ik wil even mijn laatste ervaring delen m.b.t. mijn airco probleem. Vorige week op de snelweg hoorde ik een harde klap en er was veel rook te zien achter mij en in eerste instantie dacht ik dat het van een vrachtauto naast mij was. Ik vrolijk doorrijden maar het werd ineens wel erg warm in de auto want het was namelijk een van die 30 graden dagen vorige week. Dus airco lager gezet etc maar niets mocht meer baten! Die avond maar fff zitten google-en en ik kwam een adresje tegen in Den Haag dus ik er de volgende ochtend heen en na wat testjes toch maar de lamp erbij en ja de aircopomp was "ontploft" een groot gapend gat en een grote scheur erin. De monteur had dit nog nooit meegmaakt! Direct maar een afspraak gemaakt voor het vervangen van de pomp. Er stond een huurauto klaar (zonder extra kosten) dus wel top! Ik had wel bij de dealer een aanvraag gedaan voor coulance maar je raad het al: geen cent! En repareren bij de dealer was € 1750,- (ahhhh...) en nu was ik (ja ook wel veel) € 798,00 kwijt vooor nieuwe aircopomp/filter/condensor en vullen dus het verschil met de dealer is wel enorm. Het is nu weer lekker fris in de auto. Groeten, Bert VW PASSAT VARIANT 2005
  4. Ik denk dat de Zenec een goede keuze is: http://www.zenec.com/de/produkte/ego/vo ... ze-nc2010/
  5. Is er al een oplossing voor het melden van de stationsnamen in display of zie je nog steeds alleen de frequentie staan?
  6. RDS zenderinformatie bij je presets kan je vergeten of ze moeten dit bij de leverancier aanapssen maar zelf kan je dit zeker niet omdat het radiogedeelte totaal anders is dan het computer gedeelte waar WINCE op zit en dus niet te benaderen is tenzij je het radiogedeelte kan benaderen maar dan moet de fabrikant de firmware met bron info etc. vrijgeven en dat gaan ze denk ik niet doen.
  7. De software kost € 10,- en daarmee kan je je 510 cloon als PDA gebruiken en bijv internet gebruiken via je mobiele telefoon. Het radio gedeelte is overigens niet te benaderen via WinCe. Radio is apart opgebouwd zoals hier al eerder vermeld.
  8. Op de volgende site kan je ook het e.e.a. vinden over de RNS 510 look: http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=107203 software om WinCe te unlocken: http://www.flydigital.ro/wince/
  9. Hallo allemaal, Ik ben ook nieuw hier op het forum. Mijn naam is Bert en ben sinds jan in bezit van Passat Variant 2.0 uit 2006. Heb sinds kort ook zo'n RNS look radio ingebouwd (Tunex) en ben er redelijk tevreden over. Graag wil ik ook de stationnaam in mijn lijst zien maar dat is volgens mij niet mogelijk. (zie foto) Nog een probleem is dat ik in het display (MFA) alleen maar RADIO zie staan en ik krijg deze niet meer terug naar de boardcomputer na het aansluiten van de nieuwe RNS look radio. Misschien weet iemand wat hieraan te doen? Alvast bedank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden