Ga naar inhoud

Huib1961

Members+
  • Aantal items

    123
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Huib1961 won de laatste dag op juli 3 2020

Huib1961 had de meest gelikete inhoud!

Over Huib1961

  • Verjaardag 18-07-1961

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Arnhem
  • Interests
    Vrouw , kinderen , Passat en wat rommelen in en om het huis. Verder kook ik graag.
  • Naam
    Huib

Overige

  • Vagcom
    Helaas niet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Huib1961's Achievements

14

Community reputatie

  1. Ja , en dan start hij meestal ook met een grote rookpluim. Maar daar is helemaal geen sprake van
  2. Vandaag de auto door een ander laten starten. Zodat ik achter nog een naar de pomp kon luisteren. Ik hoorde de pomp niet maar de auto starte wel direct.
  3. Ja lijkt mij een goed idee. Ik had trouwens 325 gelopen geschreven maar dat is 352.000 km gelopen. Ik zal zo eens luisteren of ik de pomp hoor.
  4. Dat is januari 2011 geweest. Hij is bij 300.000 vervangen en heeft nu 325 gelopen.
  5. Sinds enige tijd heb ik, bij tijd en wijlen , dat de auto niet vlot wil starten. Bij een diesel denk ik dan al gauw aan gloeipluggen maar als de auto uiteindelijk wel start. (de startmoter gaat goed rond maar de motor slaat erg laat aan) Dan geeft hij ook geen grote rookpluim ofzo. Het lijkt dan of er niets aan de hand is. Hij doet dit met een koude en een warme motor. Ik denk ook al aan lucht ergens in het brandstofsysteem of juist geen brandstof. Startonderbreker of start relais ofzo. Iemand een idee wat dat kan zijn?
  6. Zo , het vocht is eruit. Gewoon die zwarte kap die achter het grootlicht , stadslicht zit verwijderd en een paar dagen zonder kap gereden. De koplamp is weer droog nu maar afwachten of het weg blijft. Geen idee eigenlijk of ik dit aan een fikse regenbui of aan een hoge druk spuit had overgehouden. Maar voorlopig is het weer oké
  7. Van die ideeën maak ik dan ook graag gebruik. Bij mij het zelfde probleem. Ik heb wel pas de lampen door xenon vervangen maar of dat het probleem is ? Xenon geeft minder warmte af maar geeft toch ook nog steeds warmte af. Uitbouwen en in de oven leggen heeft ws wel zin maar hoe komt het vocht in de lamp? Anders zit het er met de kortst mogelijke tijd weer.
  8. Stuur Matthijs Vdub maar een mailtje
  9. Vanavond bij Mathijs geweest en de nieuwe kabelboom zit erin! Tevens heeft Mathijs het stuur even recht gezet en eea even nagelopen. Auto lijkt het weer goed te doen. ook op de terugweg geen problemen bemerkt. ik hoop dat het zo blijft mocht het anders zijn laat ik het hier wel weten. Voorlopig loopt hij weer als vanouds ! Matthijs bedankt voor de hulp en de koffie ! Was gezellig !
  10. Dinsdagavond naar Mathijs toe. Ik hoop dan op de terugweg weer een soepele Passat te rijden. We zullen zien !
  11. Woon jij in Vorden of is is dit een uitnodiging of mis ik iets ?
  12. Ja , dat las ik al eens eerder van je. Ik neem aan dat dat wel bijna kokend water mag zijn want deze kabel krijgt normaal tijdens het rijden wel vaker te maken met hoge temperaturen van dik boven de 100 graden. En dat vocht zal niet veel uitmaken voor zo'n kabel.
  13. Ach Arnhem - Amersfoort is wel te doen hoor. Maar het klopt wat je zegt over die die kleppendeksel die zal wel even af moeten koelen voordat die kabelboom vervangen kan worden. Ik weet niet hoe jij met je tijd zit misschien het handigs dat ik je even een PB stuur. Handig dat jij kunt uitlezen.
  14. Hallo Leden , zo'n 6 maanden had ik af en toe of de motor iets in hield. Heel even dan was het weer over. Dit werd steeds erger tot ook het lampje van de ESP ging branden en de auto in zijn vrijloop schoot. Auto aan de kant motor uitzetten en opnieuw starten en hij liep weer. Maar nu word het wel vervelend en ben bang dat er straks iets kapot gaat als ik dit te vaak krijg. Via dit forum vond ik al dat de kabelboom dus waarschijnlijk vervangen moet worden ( 300.000 gelopen ) en hoewel dat er niet zo moeilijk uit ziet heb ik toch mij bedenkingen als ik daar alleen aan begin. Is er iemand in de buurt van Arnhem ( of tot zo'n 50 - 60km in de omtrek ) die mij daar mee kan helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden