Ga naar inhoud

Pas2010

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pas2010

  1. Pas2010

    GPS & ESP

    De garage zegt dat er geen lampje is. Volgens mij is er een lampje bij uitschakeling. Zijn er leden met een ESP? Is er een lampje of niet?
  2. Pas2010

    GPS & ESP

    De GPS van mijn Passat (2010)geeft altijd een achterstand van 10 meter. De auto is al op de plaats en de aanduiding op het scherm is 10 meter verwijderd. In de garage vind men dat normaal. Dat moet zo. Ik kan dat niet geloven. De ESP knop heeft tekst in de knop maar die heeft geen verlichting. Aan die knop kan ik niet zien of de ESP werkende is of niet. Het moet via de uitlezing van de hoofddisplay waar men dan enkele seconden een symbool kan zien.
  3. De Gateway 300 van Dension van 2 maand geleden is vervangen door de laatste uitvoering. Ik kan nu de titels van de liedjes zien op de RNS 510 display als ik de USB aansluiting kies. Geen titels met de iPod. Er is wel de muziek, marr geen titels. In Brussel zegt men dat ik de laatste VW software versie heb. Ik heb dus geen KM aanduiding en geen klok bij stilstand. Ik heb wel de CD aansluiting terug.
  4. Ik heb vandaag bericht gekregen van VW Brussel. Die versie 2664 is niet door hun verdeeld. Het is een gekraakte versie. Het apparaat kan ernstige schade oplopen, waarbij geen aanspraak op enige garantie meer kan worden gemaakt. Het kan zelfs tot gevolg hebben dat de wagen stilvalt, t.g.v. een duidelijke hogere ruststroom, waardoor de accu wordt leeggetrokken!!!
  5. Ik weet niet welke software ik op een maand oude Passat 2010 heb, maar met een Dension kan ik geen CD's meer spelen. Ik kan een iPod Touch spelen en een USB stick. Kan ik 5500 liedjes (19 GB) in 1 map op de interne HD plaatsen? Of moeten die in mappen van 256 liedjes zitten? Een 2 GB SD kaart is een merde. Bij een RCD 510 kan een 32 GB SD kaart gebruikt worden, maar die is dan ook door een andere firma gemaakt dan de RNS 510.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden