Ga naar inhoud

HRomTDI

Members
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over HRomTDI

Profile Information

  • Plaats
    Bergen op Zoom

HRomTDI's Achievements

0

Community reputatie

  1. @Paul, gefeliciteerd! Is de bijrijdersstoel standaard omklapbaar? Of heb jij het als optie besteld? Ik heb een wedeenschap met de dealer lopen. Groeten, Hans.
  2. JP, leer kost € 1.895 en dat is PON leer dus geen China leer. Achteraf dus geen bijtelling. T.a.v. het afhalen: dat is echt een belevenis: 1ste dag heen met de ICE. Fabriekrondleiding, overnachting in Ritz Carlton en 2de dag auto afhalen. Moet je een keer hebben meegemaakt. Is overigens kadootje van Dealer en PON omdat het zo vervelend is gelopen met de interieur keuze.
  3. Ik zet er een "pintje" op dat het niet gaat lukken. Bij mij moest ook de fabriek er aan te pas komen om duidelijk te scheppen. Dealer en importeur weten (van) niks.
  4. Nu ook leverbaar met Comfort-pakket: - comfortline stoelen: elktrisch verstelbaar en lendesteunen - elektrische ramen achter - climatronic - licht en zicht pakket (licht- en regensensor, dimmende binnenspiegel) dit alles voor € 1.300 Hierbij wordt ook de comfortline bekleding en dashboard kleuren geleverd waaronder Latte Machiato. Bij nader inzien is PON er achter gekomen dat je toch niet het comfortline interieur krijgt. Wel de velourse bekleding, maar alleen in zwart of grijs. Dashboard is dan met Dark Rodium inleg conform Trendline.
  5. Bluemotion + comfort pakket IS NIET comfortline. Afgelopen donderdag belde de dealer in paniek op want de fabriek wilde mijn Passat inplannen voor productie deze week, maar ik had Latte Machiato stof in de Bluemotion (met comfort pakket) en dat gaat niet; alleen zwart of grijs. Onbegrijpelijk dat PON dit niet weet en de order zo heeft geaccepteerd. Het wordt dus nu zwart met achteraf beige leer. Uiteraard ook erg mooi. Ik ga 25/26 maart de Passt ophalen in Wolfsburg. Het eind is in zicht.
  6. Heren, het wordt er zo niet duidelijker op: Gijsbert heeft een Mocca antraciete kleur en de R-line spoilers bij hem zijn dat ook. De inleg bij Gijsbert is ook Dark Rodium maar lijkt inderdaad chrome op de foto's. Gijsbert heeft niet het comfort pakket maar wel licht en zicht dus ook ambiente verlichting etc. Ik verwacht dat in het comfort pakket ook de klapbare bijrijdersstoel zit aangezien je een comfortline interieur krijgt en daar is die stoel standaard omklapbaar. Alarm Plus is met interieur beveiliging ("utra schal") en gewoon Alarm is alleen op de deuren. Bij Plus gaat het alarm af als je een ruitje in tikt en bij het gewone alarm niet. Het gewone alarm gaat pas af als de deur geforceerd wordt. Ik ben ook erg benieuwd. Als het goed is hoor ik deze week de definitieve productieweek. Voorlopig is het week 8. Groeten, Hans.
  7. Hi Paul, welkom; ik heb dezelfde besteld. Idd in Utrecht zal die 510 er zo uit zijn Laat jij tzt weten hoe het alarm plus klinkt Groeten, Hans.
  8. @JP, inderdaad is het kennis niveau van de meeste dealers niet wat het moet zijn. Ik ga regelmatig langs bij verschillende dealers door zuid Nederland en merk grote verschillen. Is zoals altijd met verkopers erg persoonsgebonden. Overigens is de VW configurator nogsteeds niet 100%; het comfort pakket staat er niet bij terwijl dat echt een mooi pakket is dat zeker voor lease rijders erg interessant is. Ook zie je op de foto niet dat de R-line spoilers er rondom op zitten. Mocht je nog iets willen weten dan horen we het wel. Groeten, Hans.
  9. @Werner, in "Olland" zittende Monza velgen er standaard onder Maarja, als je onze prijslijst ziet weet ik wie het laatste lacht Groeten, Hans.
  10. Hi JP, ik zal hem downtown Amsterdam wel er uit halen, maar verder blijft íe zitten. In het Exec. Plus pakket zit Alarm plus en dat schijnt wel te werken. Alhoewel je dat natuurlijk niet wilt horen want dan ligt het ruitje er al uit. Hierbij een afbeelding van mijn samenstelling vanaf de Duitse configurator waar er wel een plaatje van de Bluemotion is. Groeten, Hans.
  11. @ Jan Pieter, inderdaad Chrome stootlijsten. Dat hoort wel anders wordt het erg saai. Met chrome daklijsten is het wat mij betreft genoeg bling-bling. Ja, ik heb mezelf eens fink verwend; als je jezelf niet kietelt dan lach je nooit. Ik heb trouwens de touch screen adapter besteld. Staat wel erg mooi. Ik zie dat jij het hebt over een bluetooth adapter. Dat is volgens mij niet hetzelfde. Gijsbert had ook aleen een zwart kastje als adapater, maar dat werd nog vervangen. Als ik jou was zou ik eens checken wat je nu precies krijgt. Deze heb ik besteld voor € 220,00. Groeten, Hans.
  12. Hi Jan Pieter, ik vind "dark rhodium"juist erg mooi. Maar ieder zijn smaak. Ik ben benieuwd wat ik krijg met een Latte Machiato dashboard. Volgend het Duitse boekje zou het geborsteld alu moeten zijn. Ik verwacht de strips van de comfortline er gewoon in komen dus als jij zwarte bekleding hebt, zal het chroom worden. Achteraf chroom langs de ramen kan, maar ik heb het bij Gijsbert gezien en zonder chroom langs de ramen staat het ook erg mooi. Nou heeft Gijsbert wel chrome dragers (net als ik) en getinte ramen (net als ik). Goed, we moeten nog even wachten Jan Pieter tot Maart. Groet, Hans.
  13. Gijsbert, de ambiente verlichting is gekoppeld aan het Licht & Zicht pakket. In de Duitse prijslijst staat dat wel extra vermeld. Net als de 12 V in het middelkonsolen en de kofferbak die weer gekoppeld zijn aan de armsteun voorin. Op een of andere manier neemt PON maar de helft van de informatie over uit de Duitse prijslijst en folder. Na de test rit in jouw Bluemotion ben ik echt overtuigd dat dit een super keuze is! Groeten, Hans.
  14. Het comfort pakket staat inderdaad niet op de configurator, maar zoals eerder gemeld: Comfort pakket: - Comfort stoelen met lendesteun (Comfortline stoelen met elektrisch verstebare rugleuning en lendesteun) - Licht en Zicht pakket (regen- en lichtsensor en dimmende binnenspiegel en comming- en leavinghome) - Climatronic - Elektrische ramen achter Dit alles voor € 1200,00. Hiermee is het ook mogelijk om Latte Machiato stof en dashboard te bestellen! Uiteraard alles onder voorbehoud want hij moet nog geproduceerd worden in week 8. Groeten, Hans.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden