Ga naar inhoud

R36

Full Members
 • Aantal items

  2698
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  71

Berichten die geplaatst zijn door R36

 1. Ik heb deze camera in mijn ID.4 zitten. Je moet inderdaad een foto mailen van de huidige situatie zodat je de juiste versie geleverd krijgt. Reactie op mail en levering gaat ging bij mij erg snel.  Inbouw is niet van OEM te onderscheiden. Beelden zijn prima in alle condities. Ik ben er content mee.

 2. Mijn originele VW Moscow 17” velgen die ik voor de winterbanden gebruik komen vanaf volgende week vrij omdat ik overstap op Omanyt 18” voor de winter. Ik heb ze nieuw gekocht bij mijn VW dealer met banden in de maat 205/50. Het eerste merk was Michelin Alpin (ligt nog om twee velgen, zijn aan vervanging toe), nu ligt er om twee velgen sinds dec 2015 Vredestein Winter extreme 93H XL in de maat 205/50 R17. Er zijn best wel makkelijk banden in die maat te krijgen.

 3. 1 uur geleden, wulfke zei:

  @Vdub

  enkel nog de opties "move" en "delete" is mogelijk maar geen "edit"

  ook heb ik daarnet als test eens een aanpassing gedaan aan jouw wagen in jouw garage maar nu blijk ik dus "owner geworden te zijn. mijn excuses.

  Wist niet dat het overschrijven van een wagen zo makkelijk gaat. Dadelijk ben ik mijn R36 aan jou kwijt.

 4. Mijn R32 met handbak:

   

  Address 01: Engine        Labels: 022-906-032-BDB.lbl

     Part No SW: 022 906 032 CD    HW:             
     Component: MOTRONIC ME7.1.1G   7802  
     Revision: --H01---    Serial number: VWZ7Z0F3605399
     Coding: 0000172
     Shop #: WSC 66565 257 00032
     VCID: 4FA79E4EA75B
   
  No fault code found.
  Readiness: 0000 1000
   
  Mijn R36 met DSG:
   
  Address 01: Engine (BWS)       Labels: 03H-906-032-BLV.lbl
     Part No SW: 03H 906 032 AM    HW: 03H 906 032 AB
     Component: R3.6-FSI-EU4    G   2150  
     Revision: 5GH04---    Serial number: VWZCZ000000000
     Coding: 0000175
     Shop #: WSC 05311 000 08193
     VCID: 6DDB24C60D17
   
  No fault code found.
  Readiness: 0000 0000
 5. ???? Zit die koffer niet op de verkeerde auto?

   

  Dakkoffer op de R36 zou betekenen dat de wagen toch begrensd wordt :shock: en dat kan niet de bedoeling zijn als je deze juist af fabriek zonder begrenzer hebt. :mrgreen:

  En eerlijk gezegd rijdt de V60 D6 Polestar eigenlijk ook best wel lekker, zeker met de Heico veren en dempersset ligt de wagen snaarstrak op de weg. :embarassed:

 6. Bij een VW-dealer (vrij dun gezaaid hier) eerst de gerepareerde achterband laten controleren. Kon volgens de heren geen kwaad om daar mee door te rijden (geen schade te zien aan de buitenkant van de band):

  attachicon.gifIMG_0381.jpg

   

  Nu de auto toch op de brug stond gevraagd of ze de band rechtsvoor nog even wilden bekijken, die begon namelijk ook een beetje druk te verliezen:

  attachicon.gifIMG_0383.jpg

   

  Was even schrikken, op die band was een flinke beschadiging te zien:

  attachicon.gifIMG_0384.jpg

   

  Nu in ieder geval duidelijk dat een bandenwissel nodig is. Er komen straks twee nieuwe voorbanden op, de goede voorband verhuist naar rechtsachter. Ben ik ook van de gerepareerde band af, geeft toch een beter gevoel.

   

  De auto wordt trouwens keurig behandeld bij die VW-dealer: stoel en vloer afgedekt met plastic, en zelfs het stuur en de versnellingspook. Op de foto zijn het ingepakte stuur en ingepakte pook nog te zien:

  attachicon.gifIMG_0385.jpg

   

  Goede keus om naar de dealer te gaan en mooi opgelost! Ik wens je veilige km's. Trouwens al een idee waarom beide wielen/banden rechts aan de binnenkant beschadigd zijn?

 7. @@R36

  Maar jouw hybride is geen niksan leaf of prutsus

  klopt, de kwaliteit van mijn eerste V60 PIH was slechter dan die van Nissan of Toyota :twisted: , de wagen is door de dealer meteen doorgestoten via de handel naar het buitenland volgens de RDW gegevens. Gelukkig doet de tweede het stukken beter. Meeste storingen hadden trouwens niets te maken met de accu/electrische gedeelte.

 8. Donderdag ook naar de Shell pomp om de hoek gegaan, op de V-power zuil staat nog steeds 95 maar de pompbediende gaf aan dat sinds jan er al 98 uitkomt. Scheelt toch weer 30km extra rijden (wat eigenlijk toch ook wel weer jammer is om niet te doen met de R36 :mrgreen: )

 9. Nou kom op met de voordelen maak me gek.

   

  Je kan al bv niet in één ruk naar Frankrijk of Spanje rijden zonder uren extra te laden onderweg.

   

  Afgezien van het feit dat in één ruk doorrijden niet verstandig is, haal ik dat ook niet met mijn benzine Passat.

  EV auto's kunnen in een half uur tot 80% geladen worden, daar kun je 2uur mee rijden en dan is het toch verstandig om even een pauze te nemen. De auto weet waar een lader vrijstaat. Het snellaadnetwerk loopt nu al van Noord Europa tot Zuid Europa.

  Ik heb een hybride diesel/elektrisch, ben al heel lang fan van dieselen maar de wagen in elektrische mode rijden is echt fijn.

 10. Heb ik ook gehad in mijn 3C, bleek de back up accu van het alarm te zijn (achter gekomen door de wagen weekend bij de dealer in ruststand aan de meetapparatuur te hangen en dan afwachten, plots een enorme piek in stroomverbruik zichtbaar). Nieuwe accu erin en daarna nooit meer probleem gehad. Een tweedehandsversie durfde ik niet aan om te kopen.

 11. alleen met de echte sleutel. Als ik de auto keer op slot doe en weer van slot werkt de dummy weer en dan gaat dat een paar dagen goed en dan weer zelfde probleem

   

  zelfde probleem heb ik ook gehad. in de dummy zit niets, is om mechanische deel van kessy na te bootsen. daardoor gaan de verschillende ontvangers op actief in de wagen (volgens mij zijn het er 5) en die maken dan contact met de transponder in je echte sleutel. Het kan liggen aan de batterijen in je sleutel of aan de transponder in de sleutel of aan de ontvangers in de wagen.

  Ik heb gehad dat de ontvanger in de wagen stuk was (dan werken beide sleutels niet meer; eerst uiteraard nieuwe batterijen in de sleutels gedaan) en enkele maanden geleden had ik dat een sleutel het af en toe niet meer doet (sleutel deed het wel bij zelf in de sleuf steken, en na een keer ope /dicht ook weer via de dummy); (ontvangers in de wagen dus wel goed; eerst nieuwe batterijen in de sleutels gedaan), tevens werkte stoelgeheugen dan niet meer. Dealer heeft de sleutel opnieuw ingeleerd en sindsdien lijkt het te werken. Dealer gaf wel aan dat wanneer opnieuw inleren ook niet helpt de transponder in de sleutel stuk is en je een nieuwe bij de fabriek moet bestellen, dat is zeer prijzig!

 12. Dan vrees ik dat ze jouw een oude ruit hebben gegeven want zo een warmte werende en isolerende ruit is echt wel een verschil buiten een gewone ruit. Ook op het zicht. En ivm draadjes of folie is maar info welke ik hier ook maar van het forum heb opgevat. Maar daar spraken ze echt dat er geen draadjes meer te zien zijn.

  Jeroen @@R36 zal hier zeker uitsluitsel kunnen geven gezien hij er zo een full option ruit in heeft zitten.

   

  De B6 en B7 voorruit zijn uitwisselbaar.

  Ik had origineel een B6 verwarmde voorruit er in zitten, deze is met draadjes die (voor mij) duidelijk zichtbaar waren.

  Nu heb ik er een B7 verwarmde voorruit in zitten. Deze is de versie die geschikt is voor een lane assist camera en heeft een laag ertussen zitten die warm wordt, dus geen draden meer. Er bestaat ook een versie van de B7 verwarmbare voorruit zonder camera, dit zou wel eens de versie met draadjes ipv folie kunnen zijn.

 13. Ze staat mooi, goed ruimte gelaten voor de zwak begaafde onder ons, maar toch lopen de rillingen over me lijf in die tempel of Terror.

  Je ontkomt er ook niet aan helaas. Wij waren met 2 auto's weg. Dat geeft een berg rust bij het parkeren. 1 kant boom of muur, andere kant busje van opa.

  Je had de "ruime" wokkel moeten zien om de parkeergarage in te komen! Zelfs ik begon hem te knijpen.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden