Ga naar inhoud

Pasaatje

Members
  • Aantal items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pasaatje

  1. Sleutel vorige week ontvangen en starten maar.
  2. sleutel is besteld, ik verwacht hem vandaag of morgen. totale kosten incl inleren €178. Nu hopen dat de vorige eigenaar de sloten niet vervangen heeft.
  3. en de sleutel kan alleen bij de vw dealer besteld worden?
  4. Inderdaad niet zo handig geweest.. Wat zijn de kosten voor zo`n sleutel en hoe lang duurt de levering?
  5. ik heb een passat 3b 1997. vin-nummer?
  6. Mijn jas en autosleutels zijn gisteravond na het uitgaan gestolen. Echter, heb ik geen reserver-sleutel, waardoor ik een nieuwe transponder sleutel moet laten aanmaken bij de dealer. Mijn autopapier liggen in de auto, dus ik kan geen chassis nummer doorgeven aan de dealer. Wat raden jullie mij aan om te doen?
  7. Pasaatje

    meer pk

    ben een keer eerder bij Hartog geweest. Prima gozer die Pedro! Ik denk dat ik begin met de minimale eisen die DM opstelde. Maar ik wil nog zo veel doen;) Even markplaats kijken, of is er iemand die het voor een leuk prijsje wegdoet?
  8. Pasaatje

    meer pk

    230 pk is voor mij voldoende, hoef zeker geen 400pk ofzo. wat zou het me dan allemaal ongeveer kosten? het liefst wil ik een k04 turbo
  9. Pasaatje

    meer pk

    oke dat zal ik dan eventueel als eerste doen. ik heb gehoord dat vr6specialist een hele goede tuningbedrijf is, beter dan jd. http://www.vr6specialist.nl/tuning/ wat raden jullie aan?
  10. Pasaatje

    meer pk

    motor schijnt 1 op 1 te kunnen verwisselen. of is dat niet zo? misschien het beste inderdaad alleen chippen.
  11. Pasaatje

    meer pk

    bedankt voor de info. Is het niet gewoon makkelijker om een seat cupra motor in te plaatsen?
  12. Pasaatje

    meer pk

    oke en eventueel een engine swap? Iemand ervaring hiermee?
  13. Pasaatje

    meer pk

    Mocht ik ooit meer pk's willen, wat raden jullie dan aan? Is het volgende iets: http://www.awe-tuning.com/products/vw-1 ... wek04.html Ze beloven 235 pk met deze upgrade set. Of zouden jullie aanraden om gewoon een motor swap te doen. Bijvoorbeeld een seat cupra motor(224pk) passat 1.8T 150pk aeb
  14. oh das mooi megenomen dan:)
  15. kan iemand er antwoord op geven svp?
  16. ik heb een aeb motor, hebben die ook een egr? of hebben alleen dieselmotoren dat?
  17. bij Carglass laten vervangen, zij hebben het weer besteld bij de dealer
  18. nou, ik moest 240 E bijbetalen. wel originele met vw logo. Waarom zijn die prijsverschillen zo groot?? Ik heb geen eigen risico
  19. Binnenkort wordt mijn voorruit vervangen voor een exemplaar met voorruitverwarming en regensensor. Wie zou mij hiermee kunnen helpen? En hoeveel vraag je er dan voor? Tevens wil ik ook direct de kabelboom voor de stoelverwarming aangelegd willen hebben. alvast bedankt 3b 1.8T '97 aeb
  20. Graag wil ik mijn tacho(mfa) vervangen voor een tacho met een groot display(fis). Ik rij in een 3B met een 919 tacho en zou deze minimaal 920 moeten zijn, wil je dit willen vervangen. Echter, zouden er ook adapters bestaan die de analoge signalen van de tacho(919) omzetten naar canbus(920), waardoor het dus mogelijk is om een 920 tacho(3BG) in een 919 tacho(3B) in te bouwen. Dit heb ik gelezen op de volgende site: http://www.passat3b.de/phpBB3/viewtopic ... 7&start=15 Zegt jullie dit iets? Zo ja, waar kan ik dit kopen? Weten jullie ook wat het product-nummer is van de laatst gemaakte 920 tacho van de 3BG is? Passat 3b aeb 1.8T, ’97 (groene tellers)
  21. Is het dan ook verstandig om beide hoezen te vervangen? En hoe zit het met de stuurdemper? kun je deze ook het beste meevervangen of kan dat altijd nog zonder veel arbeid?
  22. Ben langs de garage gegaan. Mijn monteur geeft aan dat het stuurhuis lekt en dat deze vervangen moet worden. Ik gaf aan dat ik leaklock erin heb gedaan en dat hij nu niet meer lekt. Tevens wil ik mijn stuurpomp vervangen omdat het sturen zwaar gaat(al sinds ik de auto heb). Mijn monteur gaf aan dat het geen goed idee is om alleen de stuurpomp te vervangen, dit aangezien er dan meer druk op het stuurhuis komt te staan en er grote kans is dat hij dan weer gaat lekken. Wat zeggen jullie hiervan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden