Ga naar inhoud

Passat2002

Members
  • Aantal items

    76
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Passat2002

  • Verjaardag 10-01-1983

Profile Information

  • Plaats
    Den bosch
  • Interests
    Vrouwen :) auto's, fotografie, gaming, boksen,

Passat2002's Achievements

0

Community reputatie

  1. Helaas heb ik toch echt geen geluk met deze auto de ellende gaat verder in volgend topic viewtopic.php?f=183&t=42203
  2. Dag mede passat rijders, Ik heb een vraagje warabij ik jullie ervaring en inzicht nodig heb. Ik heb ongeveer 35 000 km geleden de volgende onderdelen vervangen aan mijn passat (1,9 tdi 96kw getuned naar 150 PK). De koppeling en het vliegwiel. Nu trilt mijn versnellingspook altijd bij 2500 volgens mijn monteur ligt dit aan mijn vliegwiel welke destijds is vervangen. Ik vind dit wel een beetje vreemd dat zo'n duur onderdeel na 35.000 km al flinke mankementen vertoont. Monteur heeft me dan ook geadviseerd om beroep te doen op de garantie. Ik heb gebeld met de automatterialenzaak en die gaan verder contact opnemen met de leverancier van de vliegwiel. Echter denk ik dat de garantie is verlopen, de factuur van het vliegwiel is van 15 maanden geleden. Mijn vraag is het dan het volgende kan het eventueel ergens anders aan kunnen liggen ? Hierbij wil ik wel vermelden dat beide homokineten ook al zijn vervangen. Welke weg kan ik bewandelen zodat ik toch aanspraak kan doen op enige vorm van garantie ?
  3. Mijn probleem lijkt opgelost. Het was waarschijnlijk de luchtoevoerslang naar de intercooler deze zat lichtjes los. Deze is nu vastgezet en sindsdien heb ik het probleem niet meer of dit 100% de oplossing is geweest weet ik niet. Wat ik wel merk is dat mijn auto beter aanvoelt, wanneer ik nu gas geef
  4. ik heb hetzelfde probleem was pindakaas de oplossing ?
  5. gerry van vlijmen Van Vlijmen Autoschadebedrijf T. 073-5327800 F. - Heesterseweg 33, 5386KT, Geffen, Noord-Brabant, NL een van de betere !!!
  6. Zouden ze die dingen op de sloop hebben liggen ?
  7. Wat was de oplossing voor de vraag "lampjes vervangen door leds in de binnenverlichting achter met sensoren van het alarm erin. zitten hele kleine lampjes in"
  8. nee ik zal dit eens navragen bij mijn monteur.
  9. hoe kunnen we dit dan goed nalopen en controleren
  10. vw passat 1.9 tdi heeft als storing dat tijdens het rijden met en zonder cruise control ( meestal bij snelheid van +/- 100 km/h )de esp heel kortstondig ingrijpt zonder reden daar voor, dit gebeurt bij zowel rechtuit als door bochten, en is een questie van 1 seconde ,de esp-lamp licht even op en knippert 3x de auto houdt even vermogen in en rijdt daarna verder alsof er niks gebeurt is.wanneer dit gebeurt valt de cruise-controle ook uit als deze ingeschakeld is. Auto al meerdere malen laten uitlezen bij dealer (geen storingen) Wie o wie herkent dit en hoe is dit opgelost ? Wat heb ik zelf al gedaan (heb er andere maat velgen opgezet 16 inch met andere banden) probleem blijft. vervolgens bandenspanning nagekeken. ik weet niet wat ik verder kan nakijken hoop dat het iets bekends is
  11. sinds de nieuwe koppeling en vliegwiel erin zit vlieg ik weer laag over de grond
  12. alleen je loopt wel het risico dat ze deze dan ook eruit gappen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden