Ga naar inhoud

jwhbos

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jwhbos

Profile Information

  • Plaats
    Veldhoven

jwhbos's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb een passat diesel 1,9 van 2001. Daar wil ik een nieuwe autoradio plaatsen. Toen ik de oude eruit haalde waren de kabels zo'n puinhoop dat ik er geen wijs uit kon worden. In de Iso stekker wwaren draden door geknipt verander en in de stekkers kabelaansluiting bij geplaatst. Diverse losse niet bij volkswagen behorende kastjes voor telefoon e.d. Ik heb alles verwijderd, maar blijf met de kabelboom zitten. Kan iemand mij helpen aan het schema van de kabel die waarop ik de radio en de luidsprekers aan kan sluiten. Bij voorbaat dank.
  2. Bedankt Dennis TDI en Nitro68, ik ga eerst het hoesje vervangen. Op een of andere reden, waarom weet ik niet maar toch, verwacht ik niet dat er lucht in de leiding zit. Als het blijft ga ik toch maar langs een garage, remmen zijn te riskant om risico mee te nemen. Of de zuiger kapot is weet ik niet, het was een vraag of dit de oorzaak kan zijn van de mindere druk. Wanneer ik hoesje plaats kijk ik of er iets aan de hand is. Nogmaals, kan ik neits vinden "garage". Bedankt zover.
  3. Nee, inderdaad heb ik dat niet gedaan. Ik heb dat bij mijn vorige auto's ook nooit gedaan. Kan je mij vertellen hoe dit hiet moet gebeuren. Zoals ik al zei, ik heb met een passat nog geen ervaring.
  4. Kan ik de beschadigde hoes van het cylindertje eenvoudig vervangen door de nieuwe er over heen te schuiven of zit het vast?
  5. De remdruk valt niet helemaal weg, want ik kan nog remmen. Wel moet ik de pedaal ca 60% intrappen en kan nog remmen. De pedaaldruk is wel zachter. Ook zakt de remdruk zachtjes weg bij het blijvend indrukken. Ik heb inmiddels een apparaatje gemaakt om de cylinder met druk terug te draaien. De manchet ga ik morgen vervangen. De cylinder is er wel uitgeweest, maar ook weer terug gekregen. Kan daar het probleem van de druk zitten.
  6. Bedankt, ik zaldat controleren. De auto heeft inderdaad schhef gestaan op de krik. Ik ga de remklauw er weer af halen en de manchet vervangen. Inmiddels een apparaatje gemaakt om de cylinder met druk terug te draaien. Laat morgen weten of e.e.a. gelukt is.
  7. Ik moet hem zeker tot de helft intrappen, waarna de rempedaal veel hoger is. Je moet gewoon één keer pompen en dan is hij goed. Ik heb de linkerkant nog niet gedaan, want ik ga eerst een apparaatje maken omdat terugdraaien te vergemakklijken. Gelukkig is de dikte ruim voldoende. Kan ik drukverlies krijgen door de kapotte manchet? Kan ik het schroefdraad beschadigd hebben door het moeilijke terugdraaien?
  8. Vorig jaar aug. heb ik een passat TDI 1,9 100pk comfortline gekocht. Prima auto en snel genoeg voor mij. Ik heb echter een vraag of beter gezegd een probleem. Vandaag heb ik de remblokken achter vervangen. Niet zo schokkend, maar tijdens het erg moeilijk terugdraaien van de cilinder heb ik de rubbermanchet beschadigd . Ik werk zonder speciaal gereedschap. Ik heb nu twee vragen; 1e kan ik de manchet vervangen zonder de cilinder te verwijderen. 2e mijn remdruk valt deels weg tijdens het rijden. Komt dat door de beschadiging of heb ik het schroefdraad beschadigd van de cylinder. Zoal al eerder gezegd het terugdraaien was erg moeilijk. Wanneer ik op de rem blijf trappen valt de druk niet weg en is normaal. Kan iemand mij helpen.
  9. Ik heb geen 3c en weet niet wat die aanduidingen verder beteken. Vorig jaar aug. een passat TDI 1,9 100pk comfortline gekocht. Prima auto en snel genoeg voor mij. Ik heb echter een vraag of beter gezegd een probleem. Vandaag heb ik de remblokken achter vervangen. Niet zo schiokkend, maar ik heb de rubbermanchet beschadigd tijdens het erg moeilijk terugdraaien van de cilinder. Ik werk zonder speciaal gereedscap. Ik heb twee vragen; 1e kan ik de manchet vervangen zonder de cilinder te verwijderen en 2e mijn remdruk valt deels weg tijdens het rijden komt dat door de beschsdiging of heb ik het schroedraad beschadigd van de cilinder. Wanneer ik op de rem blijf trappen vlat de druk niet weg en is normaal. Kan iemand mij helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden