Ga naar inhoud

jelle

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jelle

  1. Hallo allemaal, Die Kufatec leek me leuk, SMS lezen, ADP2 etc, maar volgens mij hebben ze nog een lange weg te gaan. Als hij wel werkt, na een herstart van mijn RNS510, ben ik nog niet echt tevreden. De kwaliteit van het geluid en de reactie van knoppen en bellen is een stuk slechter dan de orginele VAG bluetooth die ik er eerst in had zitten. Bij die VAG werkte de stuurbediening en het FIS display (nog) niet, daarom wilde ik die Kufatec erin hebben. Inmiddels is die VAG bluetooth module ook voorzien van een update en heeft Karim van Car-tronic met werkend voor o.a. de Passat CC, zowel de stuurbediening als het FIS display en een echt goed kwaliteit van geluid met orginele onderdelen inclusief mic. Het nadeel hiervan is dat hij geen ADP2 heeft en geen SMS menu. Maar ja met een RNS510 of RCD510 kun je ook van geheugenkaart afspelen en SMS in de auto is ook niet echt het veiligste. Ik ga mijn Kufatec-Fiscon basic-plus retour laten sturen en die VAG weer laten inbouwen. Die VAG kost € 489,00 inclusief inbouw.
  2. Ben er net ook acher gekomen dat elke keer als ik mijn RNS 510 herstart, via de knoppen < > en eject, het KUFATEC menu weer zichtbaar is.
  3. Nee Standaard de RCD 510, ik heb die RNS 510 er naderhand in gezet. Scheelt zo 1000 euro Werkt die Kufatec-Fiscon bij jou af en toe wel? Bij mij alleen als ik de stroom er een uur af haal. Waar heb jij die Kufatec-Fiscon laten inbouwen of heb je dat zelf gedaan? Ik bij Car-tronic in DenHaag.
  4. Heeft iemand die Kufatec FISCON unit werkend met een wit display? Bij mij werkt het meer niet dan wel. Mijn unit is speciaal besteld voor Passat CC met wit display. Mijn huidige firmware is 1.62 Op de kufatec website staat een versie 1.7 heeft iemand die al geprobeerd? GR, Jelle
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden