Ga naar inhoud

migros

Members
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door migros

  1. Daar kom je van de winter snel genoeg achter. Effe serieus: beste is gewoon 's ochtends motor starten en even voelen aan de spiegels.
  2. Ik wacht inderdaad nog even met het aanschaffen van een nieuwe module totdat ik de deuren heb nagelopen.
  3. Van die onderdelenlijn.nl wordt ik ook al geen cent wijzer. Ik kan inderdaad niet geloven dat de module kapot is aangezien ik geen watervorming heb gezien. Ik ga die slurven straks nogmaals nalopen op nattigheid.
  4. Even een update. De comfotmodule gevonden en eruit gehaald. Volgens de monteur is het inderdaad de module die kapot is. Ik heb weliswaar geen watervorming of condens gezien om de comfortmodule of in de comfortmodle. Wel heb ik meegekeken hoe hij de zekering en contacten controleerde en elke keer als ie de comfotmodule aansloot ging inderdaad de zekering naar de klote. Navraag bij de dealer (Wittebrug in Den Haag) leerde mij dat deze comfotmodule me ongeveer € 266,- excl. BTW gaat kosten. Dat vindt ik een beetje heel erg prijzig. Kan ik de comfortmodule niet laten reviseren? Artikelnummer van de module is: 1J0 959 799 AH. Als iemand (dubbele stekker) als iemand er nog 1 heeft liggen voor € 50,- of zo in de buurt van Den Haag dan kan ie me heeeeel blij maken.
  5. MIjn zekering nummer 14 brand gelijk door als ik de zekering erin steek. Volgens de garage een constante kapotte contanctje of zo. Maar kan het helemaal niet vinden. Wordt een beetje moe van deze auto, nog effe en hij is te vinden in de aangeboden / te koop rubriek.
  6. Is ie duur zo een module of valt dat wel mee en waar te koop?
  7. De zekering is in Turkije al een keer gesprongen. Daar is de zekering toen vervangen en deed alles weer normaal. Eergisteren knapte de zekering weer en toen weer vervangen en gisteren bleef de zekering knappen. Hoe meet je zoiets door en wat is de comfortmodule en waar ligt die?
  8. Zo eindelijk terug van de vakantie. Auto was een droom om mee te rijden. Sinds gister zit ik met het volgende probleem. De zekering van de elektrische ramen is gesprongen. Ik heb er al 10 andere zekeringen in gezet maar ze gaan allemaal ineens kapot. Elke keer als ik een zekering erin duw dan vonkt en rookt het en is de zekering gesprongen. Ik heb al verschillende ampaires geprobeerd maar ze gaan allemaal even snel kapot. Naast de elektrische ramen regelt deze zekering de afstandbediening, de binnenlichten en de buitenspiegels. Ik heb voor de zekerheid de auto van de accu gehaald. Mijn eerste waarneming is dat de zekeringsunit kapot is of dat er ergens in de bedrading een ernstige kortsluiting is. Heeft iemand nog ideeen of suggesties?
  9. Ben inderdaad van plan om die auto eens flink uit te wonen
  10. Zo vandaag 1100 euro neergeteld voor een nieuwe brandstofpomp. Gevolg, auto start weer. De garage moet de brandstofpomp nog opnieuw stellen en dan is ie klaar. Morgenochtend ook gelijk de ventilator van de radiator vervangen, die was kapot. Alle vinnen zijn op misterieuze wijze eraf geknald. En daarna lekker karren, kan niet wachten om die passat in Duitsland eens flink aan het werk te zetten, I paid for the shit dan zal ie werken voor me ook.
  11. Ik wacht totdat ie maandag de voorkant heeft opengemaakt en heeft gekeken. Blijkbaar ligt de brandstofpomp achter de ditributieriem. In het gunstigste geval is het een verschoven tandwiel en ben ik maandagavond weer op de weg. Wat ook bleek is dat de ventilator van de koeling helemaal aan gort was, er was geen vin meer te bekennen op dat ding. Dus daarom het vermoeden van de verschoven tandwiel. edankt voor alle steun trouwens. Dat mijn vakantie nog niet is begonnen wil niet zeggen dat ik niet wegga, maar gewoon wat later. Ik moet notabene voor volgende week zondag in Turkije zijn voor me huwelijk.
  12. Vandaag naar de garage gebracht. Na uitlezen was het resultaat dat het de brandstofpomp kan zijn, een versprongen tandwiel of dat de computer kapot is. |Zekerweten doen ze pas als ze maandag de voorkant eraf hebben gehaald. Na het inspuiten van remvloeistofolie starte de auto weer even maar dat bood geen soelaas. Dat de relais kapot is wordt als onwaarschijnlijk beschouwd. De brandstofpomp vervangen kan een 2000 euro kosten zegt de garage, kan dit kloppen?
  13. Ben helaas geen lid van de wegenwacht. Wat hadden ze dan voor mij kunnen doen dan? Kunnen ze de auto ter plekke uitlezen of zo?
  14. Ben de Mitsubishi Carisma al aan het afstoffen om ermee op vakantie te gaan. En ja kan wel een hekel krijgen aan die auto, sinds de aankoop alleen maar koppijn namelijk
  15. Als ik al die dingen hierboven lees, krijg ik de neiging om even snel een andere auto te gaan halen. De monteur kan pas in de middag komen, ik hoop maar niet dat het een hele vette klus wordt. Wat betreft dat de stuurbekrachtiging heel zwaar is komt doordat de auto is stilgevallen. Al moet ik wel zeggen dat ie abnormaal zwaar is als ie stil staat, maar ja 1575 kg he. Begin een hekel te krijgen aan de auto.
  16. Ik heb geen idee van auto´s, ben een beetje aan het brainstormen, hopende dat iemand zegt ja ik weet wat ermee aan de hand is. Hoop op iets simpels zoals een relais of zo
  17. De startmotor draait ja, want de auto maakt gewoon contact. Alleen slaat ie niet meer aan. Lijkt wel of ie ineens geen benzine meer had of zo. De benzinenaald gaf nog een halve tank aan. De accu is ook nog vol want alle elektronica doet het nog.
  18. Rijd ik vanavond naar huis in me passat 2.5 v6 tdi automaat, houdt de motor er ineens mee op. Ik rijd met een gangetje van 60 en merk ineens dat ik geen gas meer kan geven en het stuur heel zwaar wordt. Ik ga aan de kant en kijk naar de auto. Probeer weer te starten maar hij start niet meer. Eerst dacht ik motor opgeblazen of zo maar ik zag geen rook uit de uitlaat komen of zo. De acculanpje blijft wel branden, maar de accu is propvol. Dit is me nog nooit gebeurt met een auto, dat ie zomaar stilvalt terwijl ik aan het rijden ben. iemand enig idee? Ik ga zondag op vakantie maar nu zie ik dat somber in. is het een voorkomende kwaal of zo of is het gewoon domme pech? Elke hulp of gedachte is welkom op dit moment
  19. Ik heb uiteindelijk een WV passat gekocht (zie foto) maar ik zit met een vraag. Ik wil chromen sierlijst plakstrips plaatsen op de bestaande in kleur meegespoten sierlijsten. Ik heb de sierlijsten gevonden op http://www.cartuning-shop.nl Wil ze wel aanschaffen maar vraag mij af of ze blijven plakken en vraag de mening van de forum bezoekers om hun ervaringen en mening over of het zou staan. Verder heb ik al LExus achterlichten en een lipje voor de achterbak gekocht Ik heb een WV Passat uit 1999 met een 2,5 V6 diesel motor (automaat)
  20. Bedankt voor de reacties. Zit nu dan met de vraag hoe ik bij een advertentie het verschil tussen de 100 pk TDI en 130 pk TDI herken? Ik heb het verschil inderdaad gezien maar kom in de verschillende verkoopadvertenties er niet achter welk type de Passat is.
  21. migros

    Verschillen automaat

    Ik ben van plan om een passat te kopen uit 1999 of 2000 met een automatische transmissie. Nou lees ik op verschillende sites dat er 2 soorten automatische transmissies zijn. De zogenaamde triptronic en dan de gewone dus. MIjn vraag is op welk of vanaf welk model en jaar/maand de triptronic schakel zit? Ik zie de bomen door het bos niet meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden