Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
  • Aantal items

    14404
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    443

Berichten die geplaatst zijn door wulfke

  1. 2 uren geleden, Diver zei:

    Dan moet sowieso het selectie knopje op de rechter spiegel staan, maar dat wist je waarschijnlijk wel. 

    En de optie moet geactiveerd staan in de DM/DP. 

    Knop "car" indrukken of via menu naar submenu "wagen" gaan. Rechts onderaan in het scherm op het tandwiel klikken zodat je in het instelmenu komt. Daar bij spiegel en wisser bij spiegel de optie aanklikken "kantelen bij achteruit" en zoals Jan aangeeft moet de spiegelverstelknop op "R" ingesteld staan bij het achteruitrijden. 

    Kantelpositie afstellen,

    Knop in "R" positie zetten, achteruitversnelling kiezen en de spiegel via de joystick afstellen naar de gewenste positie. Bij het wegrijden zal de spiegel na een paar meter rijden terug naar zijn originele positie terugkeren.

    Indien de optie niet aanwezig is kan deze mogelijks middels VCDS of OBD11 geactiveerd worden. (Procedure staat beschreven in het VCDS tweaks topic hier op het forum)

    Succes

  2. 2 uren geleden, Bart Gerrits zei:

    Beste wulfke

    Ja de wijzer van de brandstofmeter gaat ook heen en weer de laatste vraag snap ik niet zo goed

    Onderstaande is een voorbeeld vanuit een andere wagen maar in de Passat kan het vanaf bepaalde versie teller ook, heeft u dit actief staan in de teller bij voertuig info ?

    571221cfe0d2b_MFDBijtankhoeveelheid1-SFE.jpg.27cebcc5fdc064a3759133f715ab93cb.jpg.9b1c3861de4077c7dcb363047d9144da.jpg

     

     

  3. Dat zijn dan boordcomputer waarden veronderstel ik. Zie je dan effectief ook een wijziging in tank weergave (brandstofmeter), wijzer staat op een hogere waarde dan voor de laatste stop ?

    Heeft u ook een indicatie in de teller van "te tanken hoeveelheid" ?

     

  4. Geen idee, u heeft in uw vraagstelling geen info gegeven over welke motor in uw wagen zit. Beste is natuurlijk een ABS unit te plaatsen welke ook voor uw type motor geleverd is geweest, weet je zeker dat deze compatibel is. Coderen van de ABS pompen is wel een dingetje.

  5. Ik had standaard stuurwielverwarming en kon deze enkel via de clima unit inschakelen. Heb dan een facelift stuur geplaatst met hierop de knop voor stuurwielverwarming. Dat kreeg ik pas werkende met het juiste type gateway en dat dan hierin te coderen. Dus je zou eens kunnen kijken of je in de gateway een codering kan vinden welke slaat op de stuurwielverwarming (indien het een beetje gelijklopende is met VW).

    Op de travel assist vraag weet ik helaas geen antwoord.

  6. De TS toont een intacte rechtse kant, dus weet nu niet goed of dit nu de defecte kant is en een foto is van voor het defect want anders is het de linkse kant die defect is..

    Ook even moeten kijken wat PR code DF5 is want heb zomaar wat gezocht en dat was de eerste hit die ik tegen kwam. Dus of er veel afwijking is met een standaard versie of R-line versie weet ik niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden