Ga naar inhoud

Gompy

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Gompy

Profile Information

  • Plaats
    Maassluis

Gompy's Achievements

0

Community reputatie

  1. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    en dan twee keer in een week.... ik raad niemand meer een RNS510 aan, ook al is het een geweldig systeem! ik hoop dat VW er iets aan gaat doen!
  2. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    ik wilde na levering ook foto's plaatsen maar een auto met een kapot raam en zonder RNS510 is niet zo leuk...
  3. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    ik krijg hem morgen! ben zo benieuwd.. carkit zit er nog niet in, modeljaar 2009 is een probleem voor de generieke BT en de Fiscon... dus dat is nog wat langer wachten.
  4. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    Hoe zit het tegenwoordig met inrijden moet je nog steeds de eerste 1000km onder de 3000 toeren blijven?
  5. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    Yes. hij komt in de tweede week maart! Hij staat nu in de garage.. maar moet nog eea aan gedaan worden Even wachten dus. Totale levertijd: 13 weken incl. 3 weken sluiting met kerst en 2 weken bij de dealer..
  6. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    Kleine update: die van mij is deze week in Nederland... Net op tijd, deze week staan de fabrieken stil. Zal eind volgende week of die week er na wel ophalen zijn. kan niet wachten... ben vooral benieuwd naar de 1.8TFSI Heb alleen proef kunnen rijden in een 2.0FSI.
  7. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    kreeg een brief van de leasemaatschappij, hij komt weer 11.. is 3 weken eerder dat de eerdere planning.. ben benieuwd Er komt trouwens een generieke VAG BT module in in plaats van een Fiscom, omdat deze met de 2009 modellen overweg kan
  8. hmmm, toch niet: No display regarding to the latest VW modells equipped with white lighting instrument cluster op:http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1182_FISCON-Bluetooth-Handsfree---Volkswagen--Skoda--Basic-Plus-.html/XTCsid/67efee8f31e07a04fcdcd354cff515f7 ik zal ook eens bellen met de dealer... Het is wel vreemd dat de navigatie het niet doet!
  9. Dat beloofd niet veel goed. Ik heb ook een Fiscon module besteld. En die van mij wordt binnen 6 weken geleverd. Hoop dat het dan is opgelost. Op de website staat dat hij werkt met model jaar 2009... hou ons op de hoogte!
  10. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    Ik laat een Fiscon BT inbouwen. Ik wil geen extra schermpjes etc. hebben. Alles strak... Fiscon zegt te werken met model jaar 2009. Ben benieuwd...
  11. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    nice! Ik mag mijn megane achter laten. Ik heb er echter weinig problemen mee gehad gelukkig. Ik zat nog te twijfelen tussen een Laguna en een Passat. Het is de Passat geworden wegens de ruimte! Maar goed, die van mij is gesteld in week 50 en zou gebouwd worden in week 10 en week 14 worden afgeleverd. Ben benieuwd!
  12. Gompy

    Werkelijke levertijden 3C

    ik wacht nog steeds.. begin december besteld.. verwachte levertijd: tussen eind maart en half april.. zeiden ze vorige week met een RNS510.. ik hoop dus ook 4 weken eerder dan..
  13. Hoi, Nice! Ik wacht nog op mijn nieuwe Passat variant Comfort 1.8TFSI. Besteld begin december, levertijd: half april.... Rede zou de RNS-510 zijn... Maar goed. Ik zie dat in de cockpit het info scherm nu zwart met witte letters is. Erg mooi. is dat standaard? In de demo modellen waar ik in gereden heb was het rood.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden