Ga naar inhoud

Bandung

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bandung

  • Verjaardag 03-09-1966

Profile Information

  • Plaats
    Vlissingen,sunshine city

Overige

  • Vagcom
    Nee

Bandung's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bandung

    Shades en wielen

    Hoi,even een update.. Een zgan setje Carshades gescoord en geplaatst...ik en de hond zijn er blij mee. Nog een setje 17" Intra Spirit gevonden voor weinig om later winterbanden op te leggen,nu eerst de zomerbanden die er op liggen op rijden.Groeten uit Vlissingen.
  2. Bij mij staat in de bak van het reservewiel BASIS,maar ik heb lekker veel opties: Electrisch schuif/kanteldak 4 electrische ramen Climate control Cruise control Leder 3 spaaks stuur + leder pookhoesje + handremhoes Sportstoelen Al met al dus zeker niet basis,het is maar net wat de eerste eigenaar er allemaal op wilde hebben.
  3. Zomer 17" ATP Esse met 225-45-17 Winter 15" VW-Audi velgen met 205-60-15
  4. Bandung

    3B met DRL

    Thanks,hierbij de foto van dichterbij,en 1 met de skyline van Vlissingen...
  5. Bandung

    3B met DRL

    Ik kreeg er een module bij die er tussenzit nu,ik heb geen dimfunctie gedaan,omdat ik dat niet zo mooi vind.Dus aan bij ingeschakeld contact,en uit bij ingeschakelde verlichting. Ook de versies met 22 led's of zo,kunnen mij niet bekoren,wordt teveel een kerstboom,maar iedereen die dat wel mooi vindt,gewoon doen..gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde..
  6. Bandung

    3B met DRL

    De DRL besteld bij www.lowcustoms.nl ze zijn 22cm lang met 5 led's. Nu niet meer leverbaar volgens mij,maar ze zijn nu 18.5 cm lang met 5 led's. 1 lamel weggesneden en in de uitsparing bevestigd. De aansluiting is aan bij ingeschakeld contact,en uit bij inschakelen dimlicht.
  7. Bandung

    3B met DRL

    Ik zal er een maken vandaag of morgen...
  8. Bandung

    3B met DRL

    Zo,de DRL zitten er op,staat wel mooi,maar dat is mijn mening. Even 2 plaatjes geschoten gisteren. De groeten uit Vlissingen....
  9. Bandung

    honden netje.

    Ik heb op marktplaats voor 5 tientjes een origineel metalen hondenrek gekocht.Staan er regelmatig te koop aangeboden. De rollo kan blijven zitten,rek zit met 2 beugels klem tussen de rollo en de leuning.Staat stevig,ik heb een Duitse herder,en die is het nog niet gelukt om naar voor te komen,wat ze wel wil.
  10. We zijn in de omgeving van Ludenscheid geweest,volgende maand een beetje meer zuidelijk...(Cochem)
  11. Nog even wat vakantiefoto's,de Passat is getest en goedbevonden. Volgende maand weer naar die Heimat! Groeten uit Vlissingen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden