Ga naar inhoud

the_wraith

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door the_wraith

  1. Hallo, Vandaag storing uitgelezen van de climattronic met dank aan Ydwer, perfect document. Er bleken 4 storingen aanwezig te zijn allemaal betrekking op de FLAP SERVO MOTOR. Ik heb alle testen die vermeld stonden in de beschrijving laten doen en heb de storingmeldingen verwijderd. Het lijkt erop dat hij op dit ogenblik weer normaal doet, hopen dat het zo blijft.
  2. Nee hij is nog niet uitgelezen, nog geen tijd voor gehad. Storing is ook nog maar net opgetreden.
  3. the_wraith

    kachelproblemen

    Hoi, ik heb problemen met mijn climat control sinds kort. Als ik de climat control op 20 granden heb staan wordt het veel te warm, schakel ik deze terug naar 18 of 19 graden dan blaast deze koude lucht, zodra je deze op 20 of 21 graden zet wordt het bloody hot in de auto, zet ik hem op 22 graden dan wordt het ook wel warm maar lang niet zo warm als op 20 of 21, Hij staat in de auto stand, zet ik de verwarming op econ dan reageert hij zover ik kan beoordelen normaal. Buiten temperatuur 13 graden Weet iemand wat dit kan zijn, is de climat regelaar in het dashboard defect? Ik heb een variant v5
  4. The_wraith Ik rij een passat variant comfortline 2.3 liter 5 cilinder 170 pk Groeten Jacob
  5. Dank je voor de informatie, kan ik nu ook op zoek gaan.
  6. The_wriath 2.3liter 5 cilinder 170 pk passat comfortline variant passat 2003 Het type is een 3BG6 en heeft 8 airbags Kan iemand mij opheldering geven van welk ander type passat ik onderdelen kan gebruiken. Ik denk speciaal aan interieur , stoelen, bekleding deuren achterbank. Koplampen, bumpers. Audio en vw cdwisselaar (i.v.m kabelaansluitingen).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden