Ga naar inhoud

kasper

Members
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kasper

 1. Is het gebruik van spacers en/of centreerringen iets wat afbreuk doet aan de veiligheid of valt dit wel mee ?
 2. kasper

  17inch stalen velgen ?

  Weet iemand waar je aan stalen velgen kunt komen voor 235/45/17 banden ?
 3. Ik vond de volgende velgen voor mijn Volkswagon Passat Variant StationWagon, 1.8 TFSI 3C-2005. Inter Action 7.5X17 IA MOTIVE X 5/112 ET47 CH74.1 http://www.noordenbanden.nl/Velgen_Lich ... H74.1.html Ats 7,5X17 ATS TYPE O 5X112 ET50 CH57,1 http://www.noordenbanden.nl/Velgen_Lich ... H57.1.html Deze kon ik echter niet via de car configurator module op hun website vinden als ik de 3c kies. Bij navraag bij noordenbanden.nl melden ze mij dat de velgen niet zullen passen vanwege een verkeerde ET waarde. Volgens mij zou het prima moeten kunnen, des te meer daar ik nu al met ET47 rijd ? Of zie ik nu iets over het hoofd ? Iemand trouwens ervaring met noorderbanden.nl ?
 4. dreke, Dank weer voor je reply. Neem ik ook weer mee als feedback.
 5. quattro_rs, De sensoren zijn allemaal opnieuw besteld, en ook al eens een keer onderling met elkaar geswapped (storing rechtsvoor -> sensor mid rechtsvoor / mid linksvoor geswapped, storing blijft echter mid rechtsvoor !), dus het lijken de sensors niet te zijn. Bij mij is het verder ook zo dat het na een beetje rijden het weer vanzelf verdwijnt.
 6. Dreke, Ook dank voor jouw reply. Dit ga ik zeker als feedback richting Pon gebruiken .. Is het zo dat het plaatsen van de afsluitrubber een speciale handeling is ? Of dat bv voor een highline grill nou net toevallig andere rubbertjes nodig zijn als voor een standaard grill ?
 7. Dank voor je snelle reply. De kabelboom is bij mij echter al vervangen. Of is dit een specifieke draad die niet hoort bij de kabelboom ? Snap alleen nog niet helemaal waarom het 's ochtends dan vooral voorkomt, maar ik gok dat als de massa niet goed is doorgelust dat inderdaad weersomstandigheden van invloed zijn op een ongedefinieerd potentiaal.
 8. Ik heb sinds een jaar een volkswagen passat station (3c) waarbij het laatste half jaar er een probleem is onstaan met een parkeersensor aan de rechtervoorkant. Vooral bij 's ochtends (vermoedelijk regenachtig weer) geeft deze bij het starten een vol-signaal af alsof de sensor extreem dichtbij iets registreert. Dit zie ik op de RCD310 radio als een melding rechtsvoor met alle afstandsstreepjes zwart gekleurd (zijn er nooit minder). 'S avond heb ik dit nog (bijna?) nooit gehad, dan detecteert de sensor wel goed. Dat de sensor op tilt slaat maak ik zo'n 2 keer per week mee. Wat er allemaal al is geprobeerd : Sensors schoonvegen / auto herstarten Sensors vervangen / swappen Kabelboom vervangen park assist sensor vervangen (ivm evt verwarring door crosstalk) Ander nummerbordhouder (ondieper, gedachte was dat de sensor misschien tegen de houder aankeek). Radio geswapped. De dealer krijgt het probleem maar niet opgelost en de auto is al ong. 7 keer hiervoor nagekeken. Pon zou ook hebben geadviseerd bij de laatste reparaties (keurde goed om kabelboom kompleet te vervangen), maar weet volgens mij ook niet zo wat er aan de hand is. Lastige is dat als de auto er staat hij het euvel natuurlijk net niet laat zien. Mijn vermoeden is zelf dat de sensor niet goed in de grill is geplaatst of dat er misschien vocht tussen de sensor en grill komt te zitten als het vochtig weer is wat de sensor dan op tilt laat slaan. Ik heb namelijk bij aanschaf een highline grill laten monteren en toen zijn de sensors dus opnieuw geplaatst. Misschien dat het plaatsen een heel secuur werkje is ? Het verklaart nog niet helemaal waarom ik pas na een half jaar problemen mee kreeg, maar misschien dat onder invloed van het weer iets langzaam qua kwaliteit achteruit is gegaan ?! Wie o wie herkent dit probeem of heeft een goede tip voor mij ?
 9. Net op blik op de weg geweest: Europese norm: - Voorruit = 75% licht doorlaten - Zijruiten voor = 70% licht doorlaten - Achter mag alles In de praktijk keurt de politie alles echter op de 50% grens.
 10. Heb je nog last van de PDC sensoren bij het overzetten van de grill ?
 11. Grill kost zo ong 180 euro. De dealer rekent 250 euro inclusief montage. Misschien een gekke vraag, maar wat zijn vijsjes ? Zijn dit torx schroeven oid ? Heb ik hier speciaal gereedschap voor nodig ?
 12. Heeft iemand ervaring (en evt instructies) hoe lastig het is om een highline grill te monteren op een 3c ? Als het niet triviaal is laat ik het de dealer maar doen P.S: Ik weet van het bestaan van de grill latjes af, maar dit heeft niet zo mijn voorkeur. Ik verwacht dat hier toch een verschil is te zien met het chroom van de normale grill zelf. Misschien dat als iemand een mooie closeup kan posten van de latjes dat ik dit in heroverweging neem...
 13. Ik ben ook geinteresseerd in het antwoord van de vraag van Henk. Vallen de strips er overheen of zie je ze er echt opliggen ? Een closeup foto zou natuurlijk helemaal geweldig zijn (foto van de TS is wat donker en van boven geschoten dus kan het niet zo goed zien).
 14. De dealers vertellen mij dat Island Grey inderdaad de opvolger is van Graphite Blue en dat Iron Grey de opvolger is voor United Grey. Ik heb Island Grey ook inmiddels in het echt gezien. Het is een behoorlijk donkere kleur grijs maar dit maakt de wagen wel sjiek.
 15. Ja, ik overweeg inderdaad een bestelling.
 16. Kunnen jullie ook eventueel toelichten waarom een ervaring negatief (danwel positief) is ?
 17. Weet iemand of er binnenkort misschien een introductie van een hernieuwd model passat variant (3c opvolger) te verwachten valt ? Of zal dit nog even op zich laten wachten .. ?
 18. Ik ben erg benieuwd naar ervaringen met dealers wat betreft aankoop c.q. onderhoud in de omgeving Eindhoven (Autolichtstad, van Mossel, Coolen, Daamen etc). Mochten jullie je ervaring willen delen dan hoor ik dit graag !
 19. Foto van azuro's (diamond black titanium edition) op een eos : http://static.flickr.com/104/299479298_ ... d0.jpg?v=0 Ik ben verkocht
 20. Dank voor je info. Zie inderdaad hier dat B6 hetzelfde is als 3C : http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?t=21484
 21. Ik zag dus net dezelfde Azuro velgen op dezelfde site
 22. Wat denken jullie van deze 'Azuro' velg ? Staat wel alleen de passat B6 als geschikt model bij, zou dit echter ook op een 3C passen ? Zie info : https://www.volkswagen-zubehoer-shop.de ... gory=18956
 23. Die Passat Charleston velgen lijken inderdaad nog beter dan de Lemans. Enige wat ik niet kan verklaren is dat de info van de verkopende partij melde dat dit 17" velgen zijn, terwijl Charleston (zo snel ik nu even kan Googlen) alleen in 18" wordt geleverd. Ook meld deze site https://www.volkswagen-zubehoer-shop.de ... ogId=10051 niet dat ze voor de Passat Variant geschikt zijn. Misschien dus toch nog een andere velg ?! In ieder geval al dank voor al jullie antwoorden tot nu toe. Erg waardevol in de zoektocht !
 24. Hier erg mooi de vergelijking te zien tussen de twee kleuren op de passat variant. Zijn vast meer mensen behalve ik in geinteresseerd om dit te zien .. http://www.motor-talk.de/forum/aktion/A ... &ajax=true http://www.motor-talk.de/forum/aktion/A ... &ajax=true
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden