Ga naar inhoud

sigmo

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over sigmo

  • Verjaardag 08-10-1986

Profile Information

  • Plaats
    antwerpen

sigmo's Achievements

0

Community reputatie

  1. het lijkt erop dat er vanachter niets mis is; bij nadere (gehoor) inspectie lijkt het of het misschien aan de voorkant kan liggen. als ik over een putje oid rijdt dan hoor ik precies iets vanachter, maar het begint al te klapperen net nadat het voorste wiel erin heeft gereden is dit mogelijk? dat het misschien een draagarm is? en kan ik nog lang doorrijden? ik vertrek morgen op vakantie voor 3 weken ....
  2. het reservewiel is eruit gehaald geweest, maar heb het erna nog eens gechecked en het stond goed vast, ik zal voor de zekerheid het wiel er nog eens uit halen en de afdekkappen bekijken.
  3. het gaat over een passat 3B 1.9 tdi 110pk. en de handrem werkt nog goed, hoe kan ik dit eventueel controleren? even bij vermelden dat dit pas is begonnen nadat ik een tijdje veel over een slechte zandweg moest rijden, met veel putten, misschien dat hier de oorzaak ligt?
  4. hoi ik merk al een tijdje dat als ik over een bobbeltje of oneffenheid in de weg rij, rechts achter de wagen 'boinked' . het is een soort kloppend geluid en het klappert zelf een beetje. ik heb de wagen achteraan opgekrikt en op het eerste zicht zie ik niks verkeerd. er is geen voelbare speling op het wiel. iemand een idee wat dit kan zijn, of waar ik best zoek?
  5. sigmo

    Koppeling

    hoi wou net een nieuw topic openen maar zag dat er al een topic over de koppeling was, dus hier de vraag. mijn koppeling staat ook enorm hoog, maar slipt niet door.. het 'probleem' is dat ik het pedaal voel kloppen als ik men voet er tegen zet, niet echt normaal dus. ligt dit aan de koppelingsplaat? of kan het mss het vliegwiel zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden