Ga naar inhoud

rob41

Members
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rob41

  • Verjaardag 15-01-1966

Profile Information

  • Plaats
    Alkmaar
  • Interests
    auto's en sport

rob41's Achievements

0

Community reputatie

  1. rob41

    Basic settings

    Helaas Eltjo dat heb ik al ik weet niet hoeveel keer geprobeerd en volgens mij wis je met de toetsbediening alleen maar de foutcodes en verder niets maar in ieder geval bedankt!
  2. rob41

    Basic settings

    Ja klopt ik ben op de hoogte van deze lijst maar om nu iedereen afzonderlijk te gaan mailen vind ik ook wat ver gaan ik hoop dan ook dat er een lezer van het forum zo vriendelijk is om mij een pb te sturen. Wederom alvast mijn dank
  3. rob41

    Basic settings

    Wie o wie in het bezit van vag com en in de buurt van alkmaar zou zo vriendelijk willen zijn om mijn clima een keer(misschien meerdere keren )in de basic settings te zetten, ik hoop dan dat mijn temperatuurklep losschiet want ik krijg nu elke keer code 4F7 en alleen wat warme lucht uit mijn clima. Alvast mijn dank.
  4. rob41

    Airco perikelen

    Merci Groovejunk maar wat bedoel je precies met outputtest doen?bedoel je die twee knoppen van je fan en econ tegelijk indrukken?dat heb ik nu al een keer of duizend gedaan en de foutcodes verdwijnen dan wel echter na paar minuten staan ze er weer in.Codes varieren van 4fa7 25b fa8 fa 9 en soms alles tegelijk de airco werkt dan nog steeds echter van regelen is dan geen sprake meer.
  5. rob41

    Airco perikelen

    Ha die Jee zo bedoel ik het niet en het is ook niet mijn bedoeling om mensen af te zeiken ben juist blij dat dit forum er is.daarnaast hoef ik ook niet vrijwillig te worden geholpen bij de dealer moet ik er ook voor betalen maarrrrrr ik krijg wel een kl... gevoel als ik bij de dealer wegrijd en alle foutcodes staan al weer in de cc.Daaroom schrijf ik ook dat je soms je cc meerdere keren in de basic settings moet zetten voordat zon klep losschiet, maar misschien is het wel heel wat anders hoor en zijn de stelmotoren toch een beetje gaar.ieder geval bedankt voor je aanbod.
  6. rob41

    Airco perikelen

    Nee hoor 1 minuut na mijn posting zeer zeker niet Jee 13 maar na een dag of drie misschien toch wel?
  7. rob41

    Airco perikelen

    Wat een fijn forum is dit ik ben blij dat ik zo veel reacties en hulp krijg klasse!
  8. rob41

    Airco perikelen

    Het is alweer een tijd geleden dat ik op het forum een vraag heb gesteld. Maar mijn vraag is wie zou mij kunnen helpen in de buurt van Alkmaar om mijn Airco in de basic settings terug zetten,ik heb dit nl laatst laten doen bij de dealer(schilder)en daar moest ik 21 euries betalen,en idd alle foutcodes waren weg en dan heb ik het over de volgende codes 25b 4fa7 fa8 en ook mijn cc begint soms spontaan warme lucht te blazen en ook is het regelbereik niet goed. .Ik weet nu inmiddels dat dit met de stelmotoren te maken heeft.Helaas was deze basic setting door de dealer van korte duur want na een uur stonden alle foutcodes er weer in,de dealer zei ook dat ik dan waarschijnlijk de stemotoren moest vervangen.Nu ben ik er niet zo een voorstander van om gelijk veel geld over de brug te smijten mede omdat ik op het forum gelezen heb dat je soms de climate control in de basic settings moet zetten en dat er dan als je geluk heb een klep van de stelmotor "losschiet".Dus daarom mijn vraag is er iemand die zo vriendelijk zou willen zijn om bij mijn passie (TDI 130pk 2002) de basicsettings in te stellen? Alvast mijn dank!
  9. 260 euro voor een grote beurt zou ook idd niet veel zijn ,maaarrrrrr als er voor dat bedarg alleen de olie ververst wordt en een nieuw oliefiltertje vind ik het persoonlijk wel veel en lijkt het mij meer op een kleine beurt.Dat hele Longlife gedoe is volges mij ook de grootste flauwekul.
  10. Goedemiddag mede leden, Weet niet of deze vraag nu in het goede forum is terechtgekomen maar wie weet er in Noord Holland een goed adres waar ik mijn passat een grote beurt kan laten geven goed en niet te duur.Heb nu geinformeerd bij schilder in alkmaar maar na deze info werd het nog veel onduidelijker de passat heeft nu nl 163000 gelopen en er werd mij verteld dat de auto dan een longlife beurt moest hebben,kosten ca 380 eurie waarop ik hem aangaf dat er nog nooit longlife olie in gezteten heeft en wat dan een normale onderhoudsbeurt kost.Hierop werd geantwoord dat de auto dan wel een normale beurt kon hebben a 260 euro op mijn vraag wat er dan gedaan werd kreeg ik het antwoord olie en jaja ook nog een nieuw filter en hij werd "nagelopen"maar als ze dan wat aparts vonden zat dat natuurlijk niet in die prijs.Misschien ben ik wel niet goed op de hoogte hoor maar ik vind 260 euries voor wat olie en een filter een boel geld.Dus nogmaals mijn vraag wie weet er in de omg van Alkmaar een goed en betrouwbaar adres waar de auto een goede beurt en ook een apk weer kan krijgen? Alvast mijn dank
  11. Ja maar dan knapt volgens mij de hele handel af,is allemaal hard kunststof.
  12. Zoals bij zovelen heeft bij mij ook de achterruitenwisser het begeven.Nu wil ik hem zelf nakijken omdat ik hier al gelezen had dat het meestal kwestie van vuil/oxydatie is.Maar nu komt het hoe gaat in godsnaam die achterplaat los ???heb 4 schroefjes verwijderd 2 aan zijkant en 2 in de handgrepen maar lijkt me toch stug dat je daarna met schroevedraaiers ertussen moet wrikken om die kunsstof afdekplaat te verwijderen?Mis ik ergens nog een schroefje oid wie kan me wat advies geven?? alvast mijn dank Rob.
  13. Afgelopen week is van mijn passat de vrijlooppoelie vervangen achteraf misschien nog geluk gehad want de binnenbus van de poelie zat compleet los.Toen ik de auto op ging halen zei de monteur mij nog dat er een raar geluid vanuit de dynamo weg kwam bij starten en stoppen maar hij vermelde er wel meteen bij dat de dynamo verder goed was.Is idd een soort piep geluid ffies bij starten en afzetten van de motor.Wie kan mij hier wat meer over vertellen?monteur zei dat het in de dynamo zelf zit,maar weet eigenlijk niet goed of ik me hierover zorgen moet maken of dat ik er nog een ton mee weg kan rijden. groet rob.
  14. rob41

    Koppeling

    Nou heb advies opgevolg 70 rijden in zijn 5(niet erg lekker trouwens hahaha)en auto versneld normaal toerenteller gaat gelijk op met snelheidsmeter dus volgens mij kan mijn koppeling nog wel ffies mee. DM bedankt voor advies.
  15. rob41

    Koppeling

    Even een vraag vandaag was ik bij dealer omdat ik iets wilde weten over mijn ruitenwissers,de auto werd opgehaald en na ca kwartiertje weer terug .Daar wist de monteur mij te vertellen dat de koppeling matig werd???,ook gaf hij aan dat er nog wel 10 00km mee gereden kon worden??.Ik vond het een beetje een vreemd verhaal en vroeg aan hem of hij hem niet kon afstellen dan maar dat schijnt niet te kunnen want de koppeling is hydraulisch.Des te langer ik er op de terugweg over nadacht des te vreemder vond ik eigenlijk zijn verhaal.waar bassert hij nu in een rit van 25 meter nl parkeerplaats garage dat een koppeling"matig"is??Zelf merk ik nl niks dat de koppeling slipt oid,vroeg hem ook wat de kosten evt waren waarop gezegd werd zo rond de 700 euro,mits het vliegwel ook niet vervangen dient te worden,al met al vind ik het een raar verhaal wie o wie heeft ook dergelijke ervaringen en kan mij van advies dienen. Alvast mijn dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden