Ga naar inhoud

NickB

Members
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over NickB

 • Verjaardag 02-01-1987

Profile Information

 • Plaats
  Tremelo
 1. Ik heb eindelijk door dat dit blijkbaar niet gaat indien je een volwaardig reserve wiel hebt. Wat ik dus heb.... Heb in tussentijd ook al zon rubberen VW mat in de koffer liggen, dus is eigenlijk niet meer van toepassing.
 2. vandaag de auto voor een tweede keer binnengebracht. Vanmorgen met een technieker besproken wat ik al had gevonden en wat niet (was vooral niets maar ok). Vanmorgen was men nog heel meegaand, men had het vorige keer gehoord, moeilijk te vinden... Heb ik allemaal begrip voor. Zonet krijg ik telefoon: Ik moet er maar vrede met nemen, ze hebben met een andere Passat gereden en deze had dit ook. Het is dus normaal en klaar voor VW. Triestig. Hier staan nog 4 andere Passat's op de parking en die hebben het niet.
 3. Misschien iemand tips hoe je die 'dubbele' bodem op laagste niveau legt? Dit gaat toch niet even 'snel'? De laadvloer is plooibaar in 3, maar het achterste stuk zit toch gewoon 'vast', tenzij je vanalles losmaakt. En zelfs dan is het mij eigenlijk nog niet gelukt om die laadvloer lager te leggen.
 4. Op de B8 werkt dit naar mijn mening echt goed. Bij lagere snelheden wordt de afstand ook kleiner en bij files sluit hij mooi aan. Op hogere snelheden houdt hij meer afstand dan wat ik zelf zou doen, maar uiteindelijk is dat normaal... Er kan wel altijd iemand tussen glippen en dat is wel storend, want dan wordt de afstand onmiddelijk opnieuw opgebouwd. Dit zou wat geleidelijker moeten gebeuren. In Duitsland is het bv verplicht om afstand te houden, de helft van je snelheid. Dit is ook vééél meer dan je naar eigen aanvoelen zou doen, maar ook veiliger. Ik denk dat de ACC op die regel
 5. Vandaag, na 2 dagen!, de wagen terug gaan ophalen. Ze hebben de deur bijgesteld... zonder resultaat. Het probleem doet zich nog altijd voor. Mijn ervaring met een echt dealer is elke maal weer teleurstellend. Ik had nog duidelijk gezegd dat het zich aan het raam moest situeren en dan komen ze weer met dit af. Ik zal me er zelf nog maar eens in verdiepen. Door de constante regen heb ik nog niet veel kans gehad iets af te tapen (wagen staan altijd buiten) en de enkele keren dat ik iets had afgetaped had het ook wel geen resultaat.
 6. Een afspraak staat gepland begin januari, heb me er zelf al suf achter gezocht maar er is echt niet te bespeuren. Juist de tape ben ik nog niet toe gekomen. Wat ik ook nog heb gemerkt is dat bij regenweer, hetzelfde raam (bestuurderskant) echt VOL water hangt. Echt in die mate dat je niet duidelijk meer in de spiegel kunt kijken. Natuurlijk komt de ruitenwisser op naar die kant, maar dan zou het water toch nog mooi langs de goot omlaag moeten lopen. Maar dit kan ook met het fenomeen te maken hebben dat die ruitenwisser ook gewoon tegen de a-stijl tikt. Moeten ze dan ook maar aanpassen.
 7. Hoi, bedankt voor de respons. Het is zonder twijfel het raam. Als je het raam opent en de 'bovenzijde' van het raam bekijkt, zitten daar echt zwarte vlekken of van een 'wrijving' ofzo. Zeer vreemd. Toch is er echt niets te zien aan het rubber zelf. Een afspraak is gemaakt, maar tegenwoordig duurt dat ook een maand hier bij onze dealer. Wat abnormaal lang, maar oké, ik overleef het wel in tussentijd. Heb tevens klachten over de uitlijning (trekt serieus naar rechts op autostrade) en bij een volle tank slaat mijn tankniveau wijzer op het dash toch maar 3/4 uit. Dit laatste heeft
 8. Hallo allemaal, sinds een kleine week ben ik trotse eigenaar van de nieuwe Passat b8 (business comfortline). Mijn voorganger was een golf 7 waar ik niets slecht over kan zeggen, maar dit is toch duidelijk een andere wereld van comfort Een voorstelling met eventuele foto's plaats ik later graag Nu merk ik op dat op de autostrade aan de bestuurdersdeur een enorm vervelend 'sissend' geluid ontstaat van zodra ik 135km/h voorbij ga (ik zit vaak in Duitsland!!). Een geluid dat je absoluut niet kan negeren door de radio harder te zetten. Aan de passagiersdeur is dit niet terug te vinden.
 9. heb de kdc W707 van kenwood. Prachtig toestel. Je kan het frontje er dus afhalen maar laat het altijd gewoon omdraaien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden