Ga naar inhoud

ettenh

Members+
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ettenh

  • Verjaardag 04-06-1961

Profile Information

  • Plaats
    assen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ettenh's Achievements

0

Community reputatie

  1. ettenh

    oxidatie velgen

    thanks, we gaat het proberen.
  2. ettenh

    oxidatie velgen

    Is er iemand anders die ervaring heeft met meguiar's NXT All metal Polysh ???? http://www.poetsproducten.nl/products/Meguiar%27s-NXT-All-Metal-Polish.html
  3. ettenh

    oxidatie velgen

    als ik op de site kijk www.poetsproducten.nl is inderdaad een middel om kleine oxidatie plekken te verwijderen.
  4. ettenh

    oxidatie velgen

    oke ga ik doen, morgen in dit theater.
  5. ettenh

    oxidatie velgen

    jammer dan ! ga ergens wel een prijsopgave doen !
  6. ettenh

    oxidatie velgen

    Op alle 4 velgen onder mijn Passat 3c, 2007 constateerde ik oxidatie. kleine witte vlekken. Wat kan ik doen om de velgen weer schoon te krijgen of om dit niet verder te laten oxideren.
  7. nee dat begrijp ik maar als ik deze mag/kan aansluiten onder dashboard en/of bij zekereringenkast dan heeft dit mijn voorkeur anders naar de accu moet met een relais ertussen.
  8. Goedemorgen allen, ik lees hier iets over het monteren van een trekhaak op een 3C. ik heb vorige week ook een trekhaak onder mijn 3c geplaatst en inderdaad het leggen van die kabelboom is het minste wat erbij is.... maar uiteindelijk wel gelukt.... ik had vorige week geen tijd meer om de extra stroomkabel (van achter naar voren) aan te sluiten voor 'geschakelde stroomdraad pen 10' maar wat is de beste plek voor het aansluiten? is dit bij de zekeringenkast of moet je daadwerkelijk naar de accu maar dan moet je dwars door de schutplaat.
  9. Meerdere malen gestest maar men kan niks vinden: help !!! Probleem doet zich meestal voor kort na het starten: - ABS lampje brandt continu - Handremlamp (uitroepteken) knippert - Onophoudelijk waarschuwingssignaal (gepiep) - Radio/Cdspeler valt uit Soms begint het na bijvoorbeeld aanzetten lamp, aangeven richting oid. Bij afremmen/vaart minderen is het probleem meestal tijdelijk even weg, maar bij gas geven begint het weer. Na stoppen en starten van de motor is het probleem voorbij. De klok en dagteller zijn dan gereset. Soms worden klok en dagteller ook zomaar gereset bij stoppen motor.
  10. oke. mijn naam is henry en ben gelukkig in het bezit van een mooie Passat TDI 130pk auto bouwjaar 2001. Ik heb deze auto nu bijna 2 jaar en t'is geweldig, had ik maar eerder gekozen voor een volkswagen.
  11. Sinds enige tijd heb ik problemen met mijn AB en het zendgedeelte hebben we getest. bleek prima te zijn. het idee is nu op de ontvanggedeelte te vervangen. hoe en waar???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden