Ga naar inhoud

hansieh

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hansieh

Profile Information

  • Plaats
    Assen

hansieh's Achievements

0

Community reputatie

  1. hansieh

    Trekhaak

    Hallo, Ik heb onlangs mijn trekhaak onder mijn auto 3C gezet . Maar de trekhaak is nog niet ingeleerd. Wat mis ik nu want ik zie geen vreemde dingen op mijn display. Ook niet de caravan / aanhanger erachter alles werkt... Alleen de achteruitrij indicatie maakt lawaai bij het achteruit rijden ( orginele kabelset VW )
  2. Heb nu ook een afneembare maar moet vaak de kofferbak weer leegpakken om de trekhaak te monteren. En blijf het eng vinden zo'n losse haak. Waarom moet er iets uit de onderbumper gehaald worden ? Heeft volkswagen ook een elek. wegdraaibare zoals ook bij BMW ?
  3. Hallo, Als aanstaande nieuwe Passat rijder ben ik benieuwd of het simpel is om een trekhaak onder mijn nieuwe bolide te zetten is. En is het aan te bevelen om het bij de dealer te doen of kan ik om de hoek ook 1 laten monteren ? Heb al even geinformeerd en kan er 1 krijgen voor 500,00 incl montage en inlezen. Bij de dealer krijg ik dat niet voor elkaar. Maar hoe zit het met de garantie als iemand anders in de boordcomputer heeft gezeten !! Auto specs: Passat Variant 1.6 TDi Bluemotion
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden