Ga naar inhoud

martijn83

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over martijn83

  • Verjaardag 22-04-1983

Profile Information

  • Plaats
    Nijmegen

martijn83's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dit is bij mij ook de reden waarom ik ze op de mistlampen wil hebben. Heb in zowel mist als dimlicht xenon zitten. En zou zo moeten zijn dat de CH/LH alleen op de mistlichten werken om zo de dimlichten te ontlasten. Ps. Ik denk dat ik die set van ebay ( http://cgi.ebay.nl/Coming-Home-Leaving- ... dZViewItem ) maar eens ga bestellen om te proberen. Deze lijkt me wat uitgebreider dan die van DayLightRunning http://www.daylightrunning.de/html/vw.html. Ik hou jullie op de hoogte
  2. Misschien is het handig om te vermelden welke aansluitdraden m'n huidige coming home/leaving home module heeft: * (zwart) Massa voor de module: Aangesloten op carrosserie * (rood) Permanente plus 12V: Aangesloten op zekeringkast * (oranje) Schakelcontact: Aangesloten op 12v trigger voor radio. (dus wanneer deze spanning er is zal altijd de module uitgeschakeld zijn.) * (paars) Uitgang naar lampen: Aangesloten op de mistlampen in de zekeringkast. * (blauw) Trigger deuropen: Aangesloten op binnenverlichting. * (geel/groen) Trigger deursluiten: niet aangesloten. Die laatste 2 draden zijn dus de stuurspanningen. Je kunt dus 2 verschillende tijden instellen voor het openen en sluiten. Dit hoeft van mij dus niet en heb deze dus aangesloten op de binnenverlichting. Hierdoor gaan de lampen aan zodra je de auto open doet. Zodra je de contactsleutel omdraaid gaan de lampen weer uit (dankzij de 12v trigger van de radio). Zodra ik de sleutel weer uit het contact haal gaan de lampen weer aan (omdat de binnenverlichting weer aan gaat). En dan gaan direct de 30 seconden lopen. Ondertussen stap je uit de auto en doe je de auto op slot. Dan zouden de lampen uit moeten gaan na die 30 sec. Als ik nou niet de mistlampen maar gewoon een normaal 12v lampje aansluit dan gaat alles goed. Maar met de mistlampen eraan blijven ze dus toch branden en moet de stroom van de hele module eraf gehaald worden. Toch raar.
  3. Ziet er allemaal goed uit. Zal me even voorstellen: Ben nieuw hier maar rij geen VW passat maar een VW polo (model 2006). Ben ook al langere tijd opzoek naar een coming home leaving home functie en die wil ik graag op mijn mistlampen hebben. (dan worden die ook eens gebruikt.) In duitsland heb ik een setje gevonden www.carmodule.de . Zag er allemaal goed uit en heb die set besteld. Probleem was toen ik hem aangesloten had dat de mistlampen bleven branden. Heb hier contact gehad met leverancier en heb een nieuwe ontvangen. Die geeft precies hetzelfde probleem. Zodra ik de module loskoppen (en dus niet aansluit op de mistlampen) dan werkt de uitgang gewoon goed. Maar aangesloten dus niet. Erg vreemd. Na wat zoeken kwam ik op dit forum terecht met een andere module. Ik wil dit wel proberen maar heb dan een aantal vraagjes: * Omdat ik ze graag op de mistlampen wil aansluiten moet de TFL uitgeschakeld worden. Dit lijkt me geen probleem in de programmering. * Maar de coming home reageerd zodra de lampen uitgeschakeld worden na het rijden en laat de lampen daarom daarna nog een X tijd aanstaan. Maar volgens mij gaat dat dus niet werken met mistlichten. Aangezien je deze normaal nooit aanhebt. Dat zou betekenen dat wanneer je de coming home wilt gebruiken voor het afzetten van de auto even de mistlampen aan moet doen voordat de coming home weet dat ze die X tijd aan moeten blijven. Heeft een van jullie dit probleem al opgelost? * Heeft iemand ervaring met de modules van www.carmodule.de? Want mijn lokale garage (die de module ook heeft ingebouwd) zegt dat het te maken kan hebben met een CAM bussysteem. En dat dit stoord met dit soort modules. Een heel verhaal maar ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden