Ga naar inhoud

w8passat

Members
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door w8passat

  1. goed te weten, ik zit op 1 ton, maar heb een benzine, zoals je kan nagaan gezien de motor.
  2. Enig idee hoe dat kan, neem aan dat het geen kwaad kan?
  3. kijk daar zie je het nut van een forum! geweldig, ik zal toch niet de enige zijn lijkt me. Heel erg bedankt!
  4. Al een tijdje piept mijn auto links vooronder. vroeger alleen bij grote hobbels, maar nu ook bij kleinere. De garage kan het zo niet vinden, ze hebben wel wat schoongespoten, maar na het wegrijden bij de garage geen verbetering. Het wordt steeds erger, dus zal graag een hint willen hebben of dit bij iemand bekend is. Ik heb een W8 met een verlagingsset.
  5. Normaal kan ik op mijn dashboard zien waar de automaat op staat: P R D 2 3 4 of bij tiptronic 1 2 3 4 5, maar sinds een paar dagen staan alle cijfers met rood gemarkeerd. Enig idee wat dat betekent? Overigens schakelt de bak gewoon en ook tiptronic werkt prima.
  6. zeer mooi werk, echt een upgrade van het interieur, ook goede keuze om nemo erop te zetten .
  7. Ben wel benieuwd of je hem hebt aangeschaft en wat je ervaringen zijn.
  8. Gelukkig zal dit niet kunnen, want dan is het erg makkelijk om in andermans auto te komen, ga in de buurt staan van een persoon met een AB, neem het akoestisch signaal op en bij het afspelen bingo. Dus dat werkt natuurlijk niet, gelukkig dus maar. Het is een radio signaal, denk op 434 Mhz (vrije band). Overigens zijn die ook te onderscheppen en opnieuw te reproduceren, gelukkig is er nog een fysieke sleutel om tegen het wegrijden beschermd te worden, maar je bagage is niet veilig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden