Ga naar inhoud

Jordynair

Members
  • Aantal items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jordynair

  • Verjaardag 25-11-1986

Profile Information

  • Plaats
    Alkmaar

Jordynair's Achievements

0

Community reputatie

  1. Is een standaard stuur. Volgens mij 3 spaaks. Hij kan er wel naar kijken, alleen issie pas over een week terug van vakantie. Ik heb uiteraard aangegeven dat dit voor de reparatie niet zo was, en dat hij er naar moet kijken. Dit kan pas over een week. Durf zo niet te zeggen of het stuur er voor de reparatie af is geweest (volgens mij zei die van niet) zei dat het helemaal los staat van de reparatie wat dus zo vreemd is! Ik dacht als ik het makkelijk zelf kan doen doe ik het zelf wel, maar lijkt me toch verstandig als ik ff wacht en hem het op laat knappen!
  2. Kan ik dit zelf snel maken? Heb weinig verstand van auto's. Die man van de garage zegt overigens dat het niet kan gebueren tijdens die verwisseling van het stuurhuis enz. Hij zegt dat je daar niet bij in de buurt komt ofso. Waar kan ik dit stekkertje vinden? Kan ik dit zelf doen? THnx!
  3. Hey, Nadat mijn auto is gemaakt in de garage (het stuurhuis, en de stuurpomp was kapot 1200,- euro kosten) Doet mijn toeter het niet meer. Ook brand op het dashboard het airbag lampje. De garage heeft al geprobeert om de airbag te resetten, alleen deze komt direct weer terug (nog mazzel dat ie niet af is gegaan). Nu heeft ie vandaag gekeken maar kon zo snel niets vinden ik moet volgende week terug komen zodat ie er uitgebreid naar kan kijken en verder kan zoeken waar de fout ligt. (de zekeringen enz zijn allemaal gecontroleerd) Voordat de auto weggesleept werd toen het stuurhuis kapot bleek te zijn deed de toeter het nog, en had ik ook geen last van een airbagglampje. Kan dit gebeurd zijn doordat ze aan het stuurhuis hebben lopen rommelen? Als iemand iets weet hoor ik het graag! tijdens het uitlezen geeft ie de linker airbag aan (dus van de bestuurder). Toevoeging: het gaat hier om een passat 3b uit 97 1.8 20v.
  4. Accu is nog niet zolang geleden losgeweest. Hiervoor had ik dit probleem ookal!
  5. Jordynair

    Schroefje

    Ik had vandeweek een klapband, en kwam er vandeweek dus ook achter dat de band scheef ingesleten is. Wat kost het ong om de auto uit te laten lijnen?
  6. Ik kan wel scannen, en fault codes verwijderen sorry voor zoveel posts.. Ik heb versie 311-2-N Geregistreerd en geactiveerd. Zal het aan de vag-com liggen dat ik het niet kan veranderen? Of klopt de module niet dat ik die anticarjack niet aan kan zetten? iemand?
  7. als ik de OBD-II compatibilithy test doe staat er het volgende: Result: Car is NOT ISO/ODB-II Compatible if this car is vw skoda seat audi try Select -> Individual controllers ** hier ben ik al achter dat maakt niet zoveel uit **
  8. op Channel 00 waar die standaard op staat staat er "Note: Save CH 00 Resets All Factory Defaults in het blauw
  9. Ik zit nu in de auto met vag-com alleen als ik dus naar [adaptation - 10] ga en ik wil voor kanaal 3 kiezen zoals er op gerrit speeks staat uitgelegt komt er te staan: in 4 verschillende vakjes "Error Channel 03 Not availeble" Hoe kan dit? Als iemand de oplossing weet ik zit nu in de auto met vag-com thnx
  10. Ik kan de waarde van deze module niet veranderen.. Van 0 naar 1 werkt dus niet. Wat kan ik hieraan doen of wat doe ik verkeerd? (Passat 3b uit 1997 Benzine) greetz
  11. Ik wil ook een W8 binnen verlichting. Weet iemand die dit voor mij in kan bouwen in de omgeving Amsterdam? Greetz
  12. Hallo, Ik ben van de week naar Parijs geweest, toen kwam ik erachter dat mijn olie echt op was. Nergens heb ik een waarschuwingslampje zien branden is dat normaal? Ik was overigens wel optijd met bijvullen van de olie. Er zat nog een klein beetje in gelukkig. Maar is het normaal dat er geen waarschuwings lampje gaat branden dat de oliepijl laag is?
  13. Aha, dat dacht ik dus al. Dan zal het waarschijnlijk een duur grapje worden.
  14. Jordynair

    Katalysator kapot

    Hallo, Omdat er opeens veel geluid onder me auto vandaan kwam heb ik me passat uit 97 vandaag maar ff naar de garage gebracht. Hier kwamen ze tot de conclusie dat ik een nieuwe katalysator nodig heb. totale kosten 510€. Is het niet mogelijk dat ik de katalysator weg laat? Of komt ie dan niet door de keuring ? me pa heeft een auto uit 88 die komt al 6 jaar door de keuring zonder kat!` Kan iemand me hier meer over vertellen?? Heeft het nog gevolgen als je zonder katalysator rijd? Behalve dat het niet mileu vriendelijk is? grtz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden