Ga naar inhoud

johnz

Members
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door johnz

  1. ik heb dit zelf 2 weken geleden ook gedaan bij alle deuren. ik heb ook veel lekkage gehad.ben blij dat ik gevonden heb waar het vandaan kwam.
  2. johnz

    donkere achterlichten

    ik denk dat ik maar ga spuiten en tegen de tijd dat ik weer moet keuren een ander orgineel setje koop. ik denk dat donkere achterlichten het mooiste staat.mijn auto is zwart. dit lijkt me wel wat 8) mooie foto`s daar trouwens
  3. johnz

    donkere achterlichten

    weet iemand of er donkere achterlichten zijn voor een 3b sedan? en of dit mag voor de keuring.
  4. johnz

    zwembad in auto

    ja ik rij er gewoon mee.dus zal idd de module overleden zijn ik heb zaterdag pas tijd om de bekleding droog te maken.maar heb gelukkig geen condens in de auto alleen de eerste dag had ik het nu niet meer.
  5. johnz

    zwembad in auto

    ik heb nu het doorvoerrubber van de motorkapontgrendeling dicht gekit. ik heb daar ook de draad voor de versterker doorheen lopen. nu alleen het interieur nog droog krijgen en kijken of het probleem is opgelost. moet trouwens ook de module voor de deurvergrendeling droog maken,want de deuren gaan niet meer open met afstandbediening,wel dicht.en de kofferbak gaat niet meer op slot straks is mijn ice weg.
  6. johnz

    zwembad in auto

    ok ik zal morgen is ff gaan kijken. hopen dat ik zelf wat kan vinden anders maar naar de dealer. ik heb de auto zonder garantie gekocht bij een garage.
  7. johnz

    zwembad in auto

    gisteren stond er een laag van ongeveer 3cm achter de bestuurdersstoel op de grond. nou heb ik een rubber uit de onderkant gehaald en daar kwam al het water uit. nu is mijn vraag waar zou het water vandaan kunnen komen? heeft iemand hier het ooit meegemaakt. hierdoor is ook de elektronika van slag, deuren openen niet meer met afstandbediening ze sluiten wel. soms gaan de ramen niet meer open of dicht.
  8. ik heb mijn passat net 2 a 3 weken maar ik denk dat ik over een jaar of 4 voor een golf 5 ga.ik hou meer van kleinere auto`s maar heb nu een grote nodig met 2 kleine kids...... wandel wagen,buggy,bla bla bla
  9. ik ben zelf ook op zoek naar een radio ik vond deze wel mooi. hij kosr ongeveer 220 euro
  10. wat er dus fout was gegaan is dat de blauwe remote in mijn auto niet werkt.dus de versterker kreeg geen signaal om aan te gaan.
  11. ik heb ff gekeken maar als het contact uit gaat gaat de versterker ook uit. dan staat er toch ook geen stroom meer op? heb nu echt een vette bas ik heb een hifonics woofer en caliber versterker. pffff het was echt ff zweten om de + en de rca kabel te trekken. + draad heb ik langs de kabel om de motorkap te openen gedaan. dat had ik hier op het forum gelezen maar dat ging nog best goed. nu nog boxen in de achterdeuren dan is het helemaal af.
  12. ik heb de schakel draad nu aangesloten op de +draad bij de radio. als het contact uit gaat gaat daar ook de stroom vanaf. dan is het toch goed?
  13. ik heb hem nu doorgelusd en dan doet hij het. dus het ligt aan de schakeldraad? ga nog ff bij de radio kijken
  14. ik heb echt alles geprobeerd. ik ga morgen wel een volt meter halen en kijken of ik iets kan vinden. ik heb al een x of 6 versterkers enzo ingbouwd maar dit heb ik nog nooit gehad.
  15. ik heb hem ook zonder zekering op de accu aangesloten maar dat werkte ook niet.
  16. nee met signaal kabel bedoel ik bedoel ik de dunne draad die tussen de 2 tulp stekkers in zit degene die je verterker aan en uit zet. ik heb alleen een blauwe draad in mijn auto waar remote control op staat maar niks voor een elektrische antenne.
  17. ik ben bezig met mijn versterker inbouwen. ik heb alle draden getrokken +draad en signaalkabel en schakeldraad. alles aangesloten op versterker aarde draad gelegd. maar hij doet het niet??? de signaal kabel moet toch op de blauwe kabel waar remote control op staat? + draad rechtstreeks op de accu aarde op bout ban de gordel. ik heb geen volt meter dus kan niks doormeten is er nog een manier om te kijken of alles goed is?
  18. ik ga ze idd maar in de deur zetten. morgen ff versterker en subkist erin boxen volgen nog. ik d8 zelf aan de onderkant van de hoedenplank zodat je ze niet ziet,maar er zitten maar kleine gaatjes in de hoedenplank en ik vind het zonde om erin te gaan zagen.
  19. wat zouden jullie doen? ik ga een versterker plaatsen en een basskist. nu leek het mij makkelijk om boxen in de hoedenplank te zetten.ik heb een 3b. zijn er meer mensen die dat hebben of raden jullie aan om ze in de achterdeur te plaatsen?
  20. balen voor je zeg, succes ermee
  21. johnz

    verlagingsveren?

    nee d8 ik al. wat raden jullie aan?alleen veren of komplete set?
  22. johnz

    verlagingsveren?

    passen de veren van een golf lv ook onder mijn passat 3b?
  23. johnz

    Facelift

    jij bent al lekker op weg ik moet nog 4 dgn wachten voor ik mijn heilige koe kan ophalen . ik heb er gelijk rs4 velgen onder laten zetten maar nu ik jou a8 velgen eronder ziet is dat toch ook wel mooi...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden