Ga naar inhoud

DurkieBoy

Members+
 • Aantal items

  136
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

9 Neutral

Over DurkieBoy

 • Verjaardag 29-08-1983

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Smallingerland
 • Naam
  Durk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Niemand die ook bij vol intrappen van het gaspedaal ook door een soort kickdown weerstand gaat/ervaart? En zo ja, weet iemand ook waar het voor dient? Of het überhaupt effect heeft...
 2. Het is dus het gaspedaal...
 3. Als ik het dak helemaal open wil schuiven, kan/moet/gebeurt dat in twee ongelijke stadia. Eerst bijna helemaal open en dan moet ik nogmaals de knop bedienen om het laatste stukje te openen. Is dat een foutje? Of is dat met een bepaalde bedoeling?
 4. DurkieBoy

  Handbak én kick down?

  Bij volgas accelereren ervaar ik een weerstand waar ik doorheen kan. Evenals bij een kickdown bij een automaat. Welk effect heeft het? Geen idee. Iemand van jullie?
 5. Een aantal weken terug plaatste ik een bericht over een website met kaart updates te koop met prijzen die te mooi om waar te zijn leken. Daarop reageerde Roeland via pm. Hij hanteert ongeveer de zelfde prijzen. Kaartje kreeg ik toegestuurd. Hij wil het kaartje wel weer terug. Mijn schoonvader is zeer content met de nieuwe kaarten. Bedankt nog Roeland. Heb je dus behoefte aan updates van je kaarten op rns systemen, stuur hem even een pm.
 6. Niet dus. Beide voor alleen mfd2.
 7. Volgens mij niet. Heb 'm nu. Werkt top.
 8. Ik heb een RNS MFD2. Ik zag op de webshop van Volkswagen de volgende aanbieding: https://shop.volkswagen.nl/auto-accessoires/alle-producten/TPC116VXEUR-navigatie-update-rns-dvd-europa-v13?category=auto-accessoires.car-electronics.navigatie-updates&cid=166&page=2 Maar deze zag ik ook: https://www.navmapstore.com/product/1525/TeleAtlas_Navigation_DVD_for_Blaupunkt_EX_V_VX_2016_V14 Van Blaupunkt/Bosch zijn ze dus al een versie en een jaar verder... Komt van versie V14 2016 ook snel een Volkswagen editie? Of moeten we dan tot november 2016 wachten?
 9. Dat knipperde spiraaltje heb ik niet gezien. Het is al meermalen voorgekomen dus dat zou me opvallen moeten zijn.
 10. Mijn onderschrift is aangepast. Een kleine autocarrière achter de rug. Ik zal 'm 's 'n x uitlezen. Dat kan met de zelfde stekker als destijds in de 3B?
 11. En als het de schoepenverstelling is, wat doet die dan wel en/of juist niet en wat is er dan aan te doen? Eenvoudig? Moeilijk? Duur? Goedkoop?
 12. Sinds kort ben ik in het bezit van mijn derde Passat. Nu een Passat 3C Variant 1.9 TDI H5 Sportline uit 2006. Ik las dit onderwerp over 'noodloop'. Wat doet de motor dan precies of precies niet meer? Ik heb namelijk nog wel eens dat wanneer ik wat harder optrek (in de vijf) dat het vermogen in eens wegvalt. Het lijkt dan of de turbo niet meer in gebruik is. Een herstart is afdoende om het probleem te verhelpen. Rustig doortrekken voorkomt dit probleem, maar helemaal lekker voelt dit natuurlijk niet. Is het de turbo? Is het de luchtmassameter? Is het iets anders? Ik hoor graag van jul
 13. Ik ga daarom ook voor een handbak. En ja. Ik ga die heerlijke automaat zeker missen ):
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden