Ga naar inhoud

Jurjen

Members
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jurjen

  • Verjaardag 08-03-1974

Profile Information

  • Plaats
    Groningen

Jurjen's Achievements

0

Community reputatie

  1. Probleem komt omdat er stof in de hendel gaat zitten en die veroorzaakt de storing. Garage heeft bij ff wat olie gespoten en toen idd de hendel een aantal malen goed heen en weer gehaald en daarna is het probleem niet meer opgetreden. Scheelt een hoop gesleutel... Dus zou dit als eerste optie proberen.
  2. Zag dat er wat vragen waren over de ondersteuning voor MFD. Ik heb een filmpje gemaakt van mijn 3C radio en daar zie je ook de MFD ondersteuning met het chinese teken boven. In de MFD wordt dus alleen CD, DVD en Radio info gegeven en dan nog alleen het nr van de track en de tijd. Voor de radio alleen de frequentie waar deze op staat afgestemd.
  3. Idd Anton het is de cardreader van de muziek. De linker dus.
  4. Goed nieuws. Ik heb net de laatste patch van UGO getest die ik via Alle heb gekregen. De RDS werkt nu en de ontvangst van de radio lijkt ook nog eens beter te zijn. Tevens geen problemen meer met de hardware knoppen. Dus de andere 4 kopers van het eerste uur kunnen hun radio nu ook veilig patchen. 1. bin file op een geformateerde SD kaart zetten (fat32) 2. SD kaart in reader stoppen en de radio upgrade zichzelf en wachten tot de radio uitgaat 3. SD kaart verwijderen en dan radio weer aanzetten (klaar)
  5. Kunnen ze ander niet gewoon 5 nieuwe sturen? Dan sturen we deze weer terug
  6. Gekke is dat ik met de eerst software update wel RDS had, maar dat alle hardware matige toetsen hun functie hadden verloren. Na de patch om dit te herstellen werkte mijn RDS niet meer. Wat die twee dingen met elkaar te maken hebben zou ik niet weten. Qua hardware lijkt de RDS het dus wel te kunnen doen bij de eerste 5 apparaten.....
  7. Nee, Alle communiceert met de leverancier op basis van mijn input. Ben benieuwd waar ze mee komen.
  8. ok, nog even de laatste stand. De RDS werkt wel: naast de gele AV en TA tekst verschijnt nu de RDS informatie. Echter de namen van de zenders worden niet gewijzigd. Er blijft dus een naam van een zender op basis van frequentie in cijfers. Mijn onduidelijkheid kwam voort uit het feit dat ik alle instellingen van de radio kwijt was na de update en ik me in Delft bevindt vandaag en dus niet direct de zender indeling herkende. Nog steeds heb ik na de update een gewijzigde hardware matige knoppen indeling. Bijv. Source geeft bij mij nu een volume daling en DVD zorgt ervoor dat ik naar menu ga. Beetje raar en heb dus nog niet kunnen vinden hoe ik dit moet wijzigen. Ik kan namelijk nu niet meer bij het geheime menu omdat de forward knop niet meer werkt dezelfde functie heeft......
  9. Na mijn update zijn alle hardwarematige knoppen allemaal hun functie verloren. Dus ik zou zeggen wacht er nog maar even mee. Ook geen RDS info, maar misschien moet ik mijn settings nog aanpassen, maar dat lukt nu niet omdat ik niet in het geheime menu kan komen
  10. Gisteren ff wat lopen testen op de weg terug uit Harderwijk: Met 120 km/h op de cruise control een gemiddeld verbruik van 1 liter op 13,3 kilometer. Natuurlijk ook nog wat stadsverkeer (maar dat is te verwaarlozen) en 2x flink doortrekken na wegwerkzaamheden en een afslag. Ik tank tevens Shell V-power.
  11. Dank je wel Zoefmobiel. Ben aan de slag gegaan, maar had geen tweede paar handen bij de hand. Een locale garage heeft me ff uit de brand (garage Het Noorden) geholpen met een startpack en daarna een accu swap in de garage. Dus ben weer mobiel
  12. Sander (plaatsgenoot), dank voor je antwoord. Heb gisteren al een poging gedaan mijn oude accu te verwijderen, maar krijg de accu er niet uit omdat de windspoiler van de onderruit in de weg zit. Hoe heb jij de accu eruit gekregen? (ben namelijk niet een echte sleutellaar)
  13. Welke specificatie's heeft de accu waar je naar gekeken hebt Roedy? Ik heb niet veel bijzondere electronica in de auto (behalve een standkachel). Moet ik nu een zwaardere nemen of kan ik het bij een standaard accu laten. Ik kies zelf liever voor iets zwaarders en beters.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden