Ga naar inhoud

Roel passat 1974

Members+
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Roel passat 1974

  1. De liefde voor auto`s en vrouwen is wel te begrijpen maar niet wetenschappelijk te verklaren. Het voordeel van auto`s is dat je een technische aankoopkeuring kunt laten uitvoeren. Verder duidelijke vragen stellen aan verkopende partij die je kunt controleren op waarheid. Het helpt zeker als je niet te veel haast hebt. Verder heb je net als in de liefde gewoon een beetje geluk nodig. Ga op je gevoel af Bart ! Roel 8)
  2. De ANWB heeft een goede mensen op de weg, niets op aan te merken. Commercieel zijn het echter ratten!!! Een tijdje terug kwam de auto van mijn vrouw kwam niet meer door de apk. Auto naar de sloop en de wegenwachthulp opgezegd. De datum van het opzeggen viel net buiten de opzegtermijn. Ik heb een keurige brief met kopie van het vrijwaringsbewijs naar de ANWB gestuurd met het verzoek het wegenwacht lidmaatschap te mogen opzeggen. Ik had er immers niets meer aan. De auto lag op de sloop. Ondanks 15 jaar lidmaatschap en mijn toezegging dat ik gewoon ANWB lid zou blijven werd ik toch gedwongen voor 12 maanden te betalen. Het mag duidelijk zijn dat ik geen ANWB lid meer ben en het nooit meer zal worden.
  3. Bedankt voor je reactie, gave bak trouwens die VW 412E, Veel plezier met oldtimertje toeren! Gr. Roel
  4. Yes, APK tot Juni 2010 !! Auto`s van 30 jaar en ouder vallen in een nieuwe regeling. De apk hoeft maar eens in de 2 jaar. Mijn Passat is van 1974 is en valt dus ruim in de regeling. Enigste puntje met de apk waren de verdroogde ruitenwissers. Op dit gebied is er in 34 jaar niets veranderd. Even de lengte van het blad opmeten en de juiste ruitewissers werden zo uit het rek gepakt! Gr. Roel
  5. Een rib uit je lijf zo`n trekhaak! Vroeger lag de kabel er volledig tegenwoordig zijn er steeds meer merken waar dit niet zo is. Meerkosten en het verhaal van de aanpassingen in de computer. De merkdealers varen er wel bij............ Ruim EUR 500 was ook mijn schade.
  6. Hallo Allemaal uit tijdgebrek staat mijn oldtimer te koop. In prijs verlaagt voor de echte Passat liefhebber EUR 2.750 voor meer kijk even in de rubriek te koop.
  7. Ja hoor! De eerste oldtimer die ik kocht was een Passat. Deze heb ik nog steeds. Kijk maar eens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden