Ga naar inhoud

KVBUser

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over KVBUser

  • Verjaardag 27-06-1974

Profile Information

  • Plaats
    Oost-Vlaanderen

KVBUser's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ondertussen heb ik het probleem gevonden. Bij mij lag het probleem in de lichtschakelaar. Helaas niet meer te herstellen, dus wordt het een nieuwe !!
  2. Hallo allemaal, Ik zit momenteel met hetzelfde probleem ! Helaas is hier nergens de uiteindelijke oplossing vermeld. Ik veronderstel dat diegenen die het probleem voorhadden, het ondertussen toch al opgelost hebben? Zou iemand eens kunnen laten weten hoe dit probleem op te lossen valt? Alvast bedankt ! Groeten, Kurt.
  3. Ik heb ze nogmaals uitgemeten en meet geen weerstand. Weet iemand waar ik deze best online kan bestellen ?
  4. Lijkt me inderdaad een logische verklaring ! Ik zal dit zeker eens uitproberen. Helaas vrees ik dat hier wel wat tijd in zal kruipen ... Thx voor uitleg !
  5. Ik heb zonet eens mijn spiegels eraf gehaald en ik vermoed dat het er wel zijn die verwarmd worden. Hoe kan je dit herkennen? Er zijn twee stroom-aansluitingen op de spiegel zelf en daar komt nog steeds 12V op wanneer ik de spiegelverwarming opzet. De spiegels verwarmen echter niet !? Ik vermoed dat deze dus stuk zijn, of kan het aan nog iets anders liggen?
  6. Marcel, Ik heb de zoekfunctie geprobeerd, maar kom jouw link niet direct tegen. Kan je me deze niet link anders nog eens doorgeven? Thx ...
  7. Het water zit inderdaad in de kofferklep zelf. Door mijn klep te openen, loopt het water dan in mijn koffer vanuit de kofferklep. Dit is ook de enige plek waar ik last heb van water. Dus, geen water onder de bank of onder de voorstoelen. Ik heb ook geen ruitenspruier om het achterraam, dus dit kan de oorzaak niet zijn. Het is enkel wanneer het geregend heeft, dus daar zal zeker de oorzaak te zoeken zijn.
  8. Waarschijnlijk kopen de meesten onder jullie online? Kunnen jullie eens doorgeven wat de beste site's zijn om online Passat-onderdelen aan te kopen?
  9. KVBUser

    Water in de koffer

    Sinds enkele maanden heb ik bij regen last van water in de koffer. Wanneer ik de koffer dan open, loopt er water uit het kofferpaneel. Ik heb de rubbers al eens bekeken, maar op het eerste zicht zien deze er nog goed uit. Heeft iemand dit al voorgehad ? Wat kan ik hieraan doen?
  10. Ik heb hier al veel gelezen over verwarmde buitenspiegels, maar het is mij nog steeds niet helemaal duidelijk. Mijn passat van 1999 heeft zo'n joystick, die in de middenstand mijn spiegelverwarming moet opzetten. Helaas gebeurt er niets ... Waarschijnlijk zal deze dus stuk zijn, maar dit is niet echt mijn vraag. Kan iemand mij zeggen of deze altijd in deze middenstand mag staan, of enkel wanneer je wil dat de spiegelverwarming opstaat. Wanneer hij constant op de middenstand staat, wil dit dan zeggen dat de verwarming constant opstaat of slaat deze automatisch af?
  11. De titel vermeld verschillende problemen, maar ik vermoed dan ook dat het misschien wel allemaal met elkaar te maken heeft. Mijn Passat is van 1999 en heeft sinds enkele maanden de volgende problemen : - wanneer ik de centrale vergrendeling van binnen opzet, dan gaat linker achterdeur niet op slot. Het pinnetje gaat naar beneden, maar komt onmiddelijk terug omhoog. Manueel indrukken lukt wel. Van buitenaf heb ik er ook geen problemen mee. - lichtzoemer gaat ook niet meer. Ik krijg geen signaal meer wanneer ik mijn lichten laat branden. - knipperlichten bij het afsluiten gaan ook niet meer op. Ik vermoed dat mijn alarm dus niet geactiveerd wordt. Wanneer ik driemaal na elkaar de wagen afsluit, dan gaan mijn knipperlichten pas na de derde keer. Iemand enig idee waaraan dit kan liggen en hoe ik dit kan fixen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden