Ga naar inhoud

quangton

Members
  • Aantal items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over quangton

  • Verjaardag 01-02-1970

Profile Information

  • Plaats
    Veghel
  • Interests
    tuinieren, klusjes met auto, klussen in en rondom huis, films en muziek

quangton's Achievements

0

Community reputatie

  1. poulie kost inderdaad rond 80 euro Excl. inclusief arbeid is het 200 euro. ik zoek een doehetzelfgarage. die kan vast goedkoper
  2. wat heeft het gekost om die te vervangen? een Euro of 200?
  3. quangton

    rattelende riemen

    sinds 1 week komt er een ratelende geluid uit de motorkap. ook pas nieuwe riemen en spanrollen zijn vervangen. de aandrijfriemen rattelen heel erg. wat kan de oorzaak hier van zijn? is aandrijf poulie kapot? die ratel geluid is weg tijdens het rijden.
  4. bij de kleppendeksel lekt wat olie. ik heb begrepen dat de hele kleppendeksel inclusief de pakkingen vervangen moet worden. is deze enkel via de dealer te bestellen? en ze zijn niet goedkoop zo'n 150 euries kost het. heeft iemand een goedkoper alternatief?
  5. in het weekend toch nog zeker een uurtje bezig geweest om dat kleine peertje te vervangen. ik heb zelfs de luchtfilterhuis eraf gehaald om meer ruimte te creeren om bij dat lampje te komen. ik heb wel met een tang eruit gehaald.
  6. ik zal proberen de draadjes te trekken. bij de dealer demonteren ze de hele koplamp eraf inclusief de voorbumper. kosten 10 euro. lampje kost nog iet meer dan 1 euro. het moet toch veel simpeler kunnen volgens mij
  7. als je voor de motorkap staat, en je kijkt naar de linkerkoplamp dan zie je de stadslicht helemaal links is. rechts bovenin van de koplamp zie een kleine peertje en dat is de parkeerlicht. deze zit net boven de peer voor de grootlicht.
  8. weet iemand hoe ik de parkeerlicht voor in de koplamp moet vervangen? er zit een klep achter koplampunit. als ik deze heb losgemaakt kan ik nog niet bij dat lampje om het te vervangen. deze zit namelijk vrij diep in de koplampunit. ik kan met mijn vingers er niet bij om deze eruit te halen. mvg Ton
  9. alleen bij stationair draaien van de motor dan hoor ik de trillingen. tijdens het rijden hoor ik niets. ik zie ook dat de een van de riemen niet helemaal rechte lijn draait. bij gasgeven dan komt de riem op spanning en loopt het weer in rechte lijn.
  10. vanmorgen geconstateerd dat de motor niet zuiver klinkt. een monteur heeft gekeken en volgens hem ligt het aan de demper. die zou versleten zijn. deze ligt ergens tussen de riemen. komt dit iemand bekend voor? volgenss de monteur is het een kostbare demper (200 euro) die vervangen moet worden. ik heb het iedee dat de riemen een beetje los zitten en die maken dan wat meer trillingen. heeft iemand idee waar het nog kan mankeren?
  11. of bij mij productfout is weet ik niet. alleen aan de bestuurder kant is geef wisserblad binnen 2 maanden al streepjes. waar kan het anders liggen?
  12. ik had al 2 keer mijn klacht bij Hacos neergelegd maar ze doen er niets aan. hadden ze jou geadviseerd om die wissersbladen naar Bosch te sturen dan? bij mij zijn de bladen aan de bestuurders kant na 2 maanden vertoont die al strepen. dat kan toch geen toeval zijn.
  13. quangton

    foutcode 00476

    ok, waarschijnlijk heeft de motor een paar keer afgeslagen (koppeling grijpt niet lekker meer), waardoor deze melding kan ontstaan
  14. quangton

    foutcode 00476

    is dit mankement zelf te doen? waar ligt het relais? ik merk verder niets dat er iets kapot is.
  15. quangton

    foutcode 00476

    00476 Steuergerät für Kraftstoffpumpe (J538) J Relais, Steuergerät (relais, stuureenheid) betekent dit dat mijn relais voor de brandstofpomp nietin orde is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden