Ga naar inhoud

XENON

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over XENON

  • Verjaardag 06-07-1979

Profile Information

  • Plaats
    Hardenberg

XENON's Achievements

0

Community reputatie

  1. 1 op 12.5 gemiddeld... 110pk Automaat...1490kg... Ik heb net een nieuwe LMM dus verbruik zou iets lager worden denk ik.
  2. Misschien is het een mengsel van koelvloeistof en (roest)water? Of in erger geval koelvloeistof en olie....
  3. idd ik heb een dikke knop op cc-hendel
  4. Ik heb ook geen lampje, is erg irritant vind ik.
  5. XENON

    Stoelen uitbouwen

    He das nog eens een tip, zal het vanmiddag gelijk proberen met een scherp mesje. De oude stoelen zijn alcantara met leer, evenals de "nieuwestoelen". Ik heb alleen het vermoeden dat de nieuwe geen verwarming hebben. Ergens gelezen dat de "heizmatten" ingenaaid zitten.. dat word dus slopen.
  6. XENON

    Stoelen uitbouwen

    Ok, bedankt voor de info . Ik zag dat jij ook alcantara hebt, bij mij is het een beetje aan het pluizen/kruimelen, heb jij daar ook last van? Ik heb het al eens met zo'n pluizen apparaat bewerkt, helpt wel maar komt telkens weer, is gewoon slijtage denk ik. Nu had ik twee andere stoelen en wilde ik evt. alleen het zitgedeelte overbouwen, nml van een bijrijders kant. enig idee of dit hetzelfde is als van bestuurderskant....
  7. XENON

    Stoelen uitbouwen

    en als je de spanning er weer opzet? maakt dat nog wat uit, hoe en wanneer?
  8. XENON

    Stoelen uitbouwen

    gelukkig heb ik mijn radio code nog
  9. XENON

    Stoelen uitbouwen

    Ik heb onlangs een set "nieuwe" lederen voorstoelen gekocht, nu wil ik de oude stoelen uitbouwen, iemand nog tips en tricks mbt airbag e.d. Tevens tips om stoelverwarming over te bouwen, iemand ervaring? weet iemand ook welke kleur stekker onder de stoel van de stoelverwarming is??
  10. Vandaag bij Paul Kelder in Ommen mijn stuurhuis vervangen, echt een aanrader! geen gel*l en weet wat ie doet, simpelweg top.
  11. Eerst 11 dagen naar zuid Frankrijk AUPS. Le Pres Du Verdon. en dan nog een week naar montelimar.... duurt alleen nog zo lang....vertrek 16 aug .... vorige jaar stil gestaan met de passat in Annecy. Was een kabeltje geknapt van het (automaat) gaspedaal, wou niet meer voor of achteruit . Vrijdagmiddag om 3 uur afgesleept en om 7 uur reden we weer.
  12. ik heb gelijksoortige lekkage, er lekt groene stuurbekrachtigingsolie langs de manchet van het stuurhuis(bij mij links).....is een passat kwaaltje. Oplossing is een nieuw/revisie stuurhuis, duur geintje. 250 tot 400 euro Als je je stuur helemaal naar links draait kun je met je hand boven het wiel voelen of de manchet nat is...... succes, ik hoop voor je dat het iets eenvoudigers is.
  13. Hoe is het olie peil in je Stuurbekrachtigingsresevoir?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden